Ας κάνω και εγώ την πρώτη μου παρουσίαση σε ένα μοντάκι το οποίο το λάτρεψα απο την πρώτη στιγμή που ήρθε στα χέρια μου. Καταρχήν το πήρα απο 3fvape στα 20 δολλάρια
http://www.3fvape.com/home/7516-authentic-wismec-noisy-cricket-mechanical-mod-silver-aluminum-2-x-18650.html?search_query=wismec&results=6#.VoQboNBZqBcΠριν το πάρω αναρωτήθηκα πάρα πολύ και το έψαξα πολύ γιατί πρόκειτε για ένα μηχανικό μοντ το οποίο δουλεύει με τις μπαταρίες όχι παράληλα αλλά σε σειρά. Αυτο σημαίνει ότι δίνει, όταν οι μπαταρίες είναι στο φουλ φορτισμένες 8,4volt. Ακόμα κάτι το οποίο δεν μου είχε ξανατίχει είναι ότι το συγκεκριμένο μοντάκι είναι υμβριδικό. Δηλαδή ο πόλος του ατμοποιητή ακουμπάει κατευθείαν πάνω στη μπαταρία.
Τα SOS για τη σωστή χρήση του.
1) Ο ατμοποιητής να έχει το 510 κονέκτορά του εμφανίσιμο. Δηλαδή να εξέχει
2) Ποτέ να μην χρισημοποιούμε subohm ατμοποιητές(πχ. Triton, kangertech κλπ.)
3) πολύ προσοχή στις μπαταρίες. Να είναι οι ίδιες και να μην είναι μούφα.
4) Το ποιο βασικό για μένα από ολα αυτα είναι το στήσιμο που πρέπει να γίνει έτσι ωστε να μην έχουμε προβλήματα. Το βασικό του είναι να είναι τα ohm ανάμεσα σε 0,3 μέχρι για μένα 0,6. Το δικό μου στήσιμο είναι kanthal 34awg(50mm) σε 3,5αρι τρυπανάκι 11 σπείρες και βγαινει στα 0,47 ohm το οποίο πιστεύω είναι και το καλύτερο.
Τα θετικά του.
1) Αυθεντικό φτηνό μοντάκι
2) πολύ ελαφρύ
3) πολύ μικρό
4) Για τα δικά μου γούστα βαράει παρα πολύ ωραία
Τα αρνητικά του
1) Είναι μόνο και το τονίζω ΜΟΝΟ για έμπειρους χρήστες
2) Αν δεν προσέξεις είναι επικύνδινο
3) Δεν υπάρχει ακόμα τουλάχιστον στην Ελλάδα
Τέλος παραθέτω μερικές φωτογραφίες τόσο απο το στήσιμο που έχω όσο και από το μοντακι και το πώς μπαίνουν οι μπαταρίες