vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

352 επισκέπτες, 4 χρήστες
Buliwyf, I.P, Mantis039, Kouros17

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Κουτί παραπόνων ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2791
  • Φύλο: Άντρας
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
Απ: Κουτί παραπόνων ηλεκτρονικού τσιγάρου.
« Απάντηση #45 στις: Νοε 02, 2011, 12:30 »
Θέλω ένα η.τ. μεγέθους και σχήματος τσιγάρου (ας μην έχει φωτάκι δεν με νοιάζει) απο το οποίο 3 εκ. να είναι η μπαταρία με 3000 mAh στα 4 volt η οποία να φορτίζει σε χρόνο κάτω των 5 λεπτών.
Τα υπόλοιπα 7 εκατοστά να είναι τανκο/καρτο/λειζερ/οτιδηποτε- μάιζερ με 3ml χωρητικότητα που να γεμίζει με απλό μπουκαλάκι και
α) να μην έχει διαρροές
β) η παλιά γεύση να φεύγει εύκολα (με 1-2 γεμίσματα το πολύ)
γ) να μην φέρνει καμένο, όταν δεν έχει υγρό να σταματά αυτόματα, να αντέχει σε 50 απανωτές τζουρες των 10 δευτερολέπτων χωρίς καμενο
δ) να έχει κτύπημα ντουμανι και γεύση τουλάχιστον ενός 901LR
ε) να διαρκεί ένα μηνα τουλάχιστον και να κάνει κάτω απο 10 Ευρώ (ο atomizer, η μπαταρία ως 30 ευρώ)

Kατασκευαστές όλου του κόσμου, σας έθεσα τις προδιαγραφές, περιμένω!!!! (Ελπίζω όχι πάνω από 5ετία!)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 02, 2011, 12:36 από panos »

Αποσυνδεδεμένος xiroxiyo

• **
  • 366
« Απάντηση #46 στις: Νοε 02, 2011, 12:42 »
αν γίνετε να ρυθμίζει και βολτ ακόμη καλύτερα  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2791
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #47 στις: Νοε 02, 2011, 13:30 »
Η ρυθμιση να γίνεται με απλή περιστροφή της μπαταρίας ει δυνατόν και με την προϋπόθεση ότι τηρουνται τα α) ως ε).  ;D
(ο χρόνος των 5 λεπτών υπάρχει σαν τεχνολογία αυτή τη στιγμή, όχι για η.τ. δυστυχώς...)

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• εν το ευ το πολύ
  • 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #48 στις: Νοε 02, 2011, 14:30 »
Η ρυθμιση να γίνεται με απλή περιστροφή της μπαταρίας ει δυνατόν και με την προϋπόθεση ότι τηρουνται τα α) ως ε).  ;D
(ο χρόνος των 5 λεπτών υπάρχει σαν τεχνολογία αυτή τη στιγμή, όχι για η.τ. δυστυχώς...)
...να προσθέσω στη λίστα

ζ) να ατμίζει απλό νερό βρύσης με ανάλογη γεύση που θα του προσθέτω εγώ (π.χ. homemade χυμό από φρούτα ή έτοιμη σε μπουκαλάκια υδατοδιαλυτή γεύση) και

η) να δίνει "χτύπημα" χωρίς νικοτίνη
 ;D :laugh1: :)) :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος booker_iv

• *
  • 18
« Απάντηση #49 στις: Ιαν 09, 2012, 13:00 »
εγω θέλω να σταματήσουν να με κοιτάνε σαν εξωγήινο καθε φορά που βγάζω το η.τ. για να ατμίσω :confused1: αυτό ειναι το παράπονο μου απο το η.τ. :laugh1:
δεν είσαι και ο μόνος ! με αυτό το παράπονο! ;D
Έμενα παντός όλα καλά απλά (πείτε το κώλυμα ;D :confused1:)έχω  το ego-w το καπάκι που σκεπάζει το πιπάκη ξεκουμπώνει πολύ εύκολα με το παραμικρό. Θεωρώ ότι οι βόλτες και στα 2 είναι πολύ λεπτές και πολύ μικρές.(δική μου άποψη)
-Αυτό το θέμα το έχω εγώ και άλλοι 3 χρήστες.
ευχαριστώ καλά  ατμίσματα   :)

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• Ηλεκτρατμιστής e-piper
  • 1413
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
« Απάντηση #50 στις: Ιαν 09, 2012, 13:08 »
...να προσθέσω στη λίστα

ζ) να ατμίζει απλό νερό βρύσης με ανάλογη γεύση που θα του προσθέτω εγώ (π.χ. homemade χυμό από φρούτα ή έτοιμη σε μπουκαλάκια υδατοδιαλυτή γεύση) και

η) να δίνει "χτύπημα" χωρίς νικοτίνη
 ;D :laugh1: :)) :thumpup: :thumpup:

......και μετα να δω τι θα κανουν οι καπνοβιομηχανιες με τις ''ολοκληρωμενες'' ιατρικες μελετες
εναντια στον διαλυτη προπυλικης γλυκολης !!!!!
Μια νεα ανακαλυψη ατμισματος απο εναν καλο κινεζο και χτυπημα χωρις νικοτινη....!!!!!
Ωραιος ο Bαγγελης....  :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 09, 2012, 13:32 από Yiannis Rasta »

Αποσυνδεδεμένος e-aris

• **
  • 315
« Απάντηση #51 στις: Ιαν 09, 2012, 13:31 »
Εγω θελω μια μπαταρια μικρη σε μεγεθος-μεγαλη σε χωρητικοτητα και να φωρτιζει ασυρματα καθως θα χρησιμοποιειται και σαν "passthrough" :idiot1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Mpakas

• *
  • 6
  • Μην πτύετε καταγής (παλιό μήνυμα στα λεωφορεία)
« Απάντηση #52 στις: Ιαν 09, 2012, 16:18 »
εγώ αγόρασα το No Bacco Giant και σε μια βδομάδα και τα δυο κουμπάκια πάνε να βγούνε off... μένουν συνεχεια αναμμένα και πρέπει να παλέψω για να ξεμπλοκάρουν. το άλλο κακό με αυτήν την εταιρία είναι ότι σου δίνει εγγύηση μόλις 3 ΜΕΡΕΣ! ευχαριστώ και περαστικά μου....

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΣΤΑΣ Η2Ο

• Ι.Χ.Θ.Υ.Σ
  • **
  • 355
    • KostasSpear
« Απάντηση #53 στις: Ιαν 09, 2012, 16:21 »
Εγγύηση 3 ημέρες για τον ατμοποιητή και 30 ημέρες (1 μήνα) για τις μπαταρίες, από την ημερομηνία αγοράς.

Αποσυνδεδεμένος Νικος

• 1125
« Απάντηση #54 στις: Ιαν 09, 2012, 16:22 »
Παρτους τηλεφωνο.
Οι μπαταριες εχουν  μηνα εγγυηση.
Αν ειναι nobacco θα σου τις αλλαξουν αμεσως.

Αποσυνδεδεμένος Mpakas

• *
  • 6
« Απάντηση #55 στις: Ιαν 09, 2012, 16:26 »
Παρτους τηλεφωνο.
Οι μπαταριες εχουν  μηνα εγγυηση.
Αν ειναι nobacco θα σου τις αλλαξουν αμεσως.

το κουμπί φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με τον ατμοποιητη. είμαι "ψαρακλας" ακόμα και δεν τα έχω μάθει καλά.

Εγγύηση 3 ημέρες για τον ατμοποιητή και 30 ημέρες (1 μήνα) για τις μπαταρίες, από την ημερομηνία αγοράς.

είμαι εκτος εγγύησης! όταν θα βγει τελείως off το επόμενο ηλεκτρονικό τσιγάρο θα περάσει από 1000 κύματα! δεν θέλω να θεωρηθεί ότι κάνω δυσφήμιση στην εταιρία. αλλα και 85 ευρώπουλα δεν τα πετάμε έτσι!

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΣΤΑΣ Η2Ο

• Ι.Χ.Θ.Υ.Σ
  • **
  • 355
    • KostasSpear
« Απάντηση #56 στις: Ιαν 09, 2012, 16:33 »
Φιλαράκι , δοκίμασε να το πατάς μονόπαντα με το δάκτυλο το κουμπί
Μπροστά κατά προτίμηση ή από την μεριά που δεν κολλάει , αν υπάρξει τέτοια στο δικό σου
 Και μένα μου κόλλαγε και με μονόπαντο πάτημα δεν έχει ξανά κολλήσει

Το κουμπί έχει να κάνει με την μπαταρία

Αποσυνδεδεμένος Νικος

• 1125
« Απάντηση #57 στις: Ιαν 09, 2012, 16:34 »
Ποσο καιρο το εχεις ?
Το κουμπι ειναι της μπαταριας και οχι του ατμοποιητη.
Πηγαινε το στην nobacco.

Αποσυνδεδεμένος Mpakas

• *
  • 6
« Απάντηση #58 στις: Ιαν 09, 2012, 16:37 »
Ποσο καιρο το εχεις ?
Το κουμπι ειναι της μπαταριας και οχι του ατμοποιητη.
Πηγαινε το στην nobacco.

Μίλησα με το παλικάρι από το τεχνικό τμήμα της No Bacco και μου είπε να το πάω από εκεί να το δούνε. ευχαριστώ Νίκο.

ps: θα τα μάθω και εγώ σιγά σιγά

Αποσυνδεδεμένος franky691

• 2
Κουτί παραπόνων ηλεκτρονικού τσιγάρου.
« Απάντηση #59 στις: Ιαν 22, 2012, 18:56 »
Re paidia mia voithia....exw to ovale mini-t kai ta filtrakia mou vgazoun ugro sto stoma!!!ti na kanw?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 95 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 241 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20266 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1066 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877963 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362227 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467098 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909632 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519818 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1614 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375738 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701879 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ