vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

690 επισκέπτες, 4 χρήστες
Milarepa, Methodios, maprix, manoslykos

Κουτί παραπόνων ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Φύλο: Άντρας
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
Απ: Κουτί παραπόνων ηλεκτρονικού τσιγάρου.
« Απάντηση #45 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 12:30 »
Θέλω ένα η.τ. μεγέθους και σχήματος τσιγάρου (ας μην έχει φωτάκι δεν με νοιάζει) απο το οποίο 3 εκ. να είναι η μπαταρία με 3000 mAh στα 4 volt η οποία να φορτίζει σε χρόνο κάτω των 5 λεπτών.
Τα υπόλοιπα 7 εκατοστά να είναι τανκο/καρτο/λειζερ/οτιδηποτε- μάιζερ με 3ml χωρητικότητα που να γεμίζει με απλό μπουκαλάκι και
α) να μην έχει διαρροές
β) η παλιά γεύση να φεύγει εύκολα (με 1-2 γεμίσματα το πολύ)
γ) να μην φέρνει καμένο, όταν δεν έχει υγρό να σταματά αυτόματα, να αντέχει σε 50 απανωτές τζουρες των 10 δευτερολέπτων χωρίς καμενο
δ) να έχει κτύπημα ντουμανι και γεύση τουλάχιστον ενός 901LR
ε) να διαρκεί ένα μηνα τουλάχιστον και να κάνει κάτω απο 10 Ευρώ (ο atomizer, η μπαταρία ως 30 ευρώ)

Kατασκευαστές όλου του κόσμου, σας έθεσα τις προδιαγραφές, περιμένω!!!! (Ελπίζω όχι πάνω από 5ετία!)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 02, 2011, 12:36 από panos »

Αποσυνδεδεμένος xiroxiyo

• **
  • 366
« Απάντηση #46 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 12:42 »
αν γίνετε να ρυθμίζει και βολτ ακόμη καλύτερα  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #47 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 13:30 »
Η ρυθμιση να γίνεται με απλή περιστροφή της μπαταρίας ει δυνατόν και με την προϋπόθεση ότι τηρουνται τα α) ως ε).  ;D
(ο χρόνος των 5 λεπτών υπάρχει σαν τεχνολογία αυτή τη στιγμή, όχι για η.τ. δυστυχώς...)

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #48 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 14:30 »
Η ρυθμιση να γίνεται με απλή περιστροφή της μπαταρίας ει δυνατόν και με την προϋπόθεση ότι τηρουνται τα α) ως ε).  ;D
(ο χρόνος των 5 λεπτών υπάρχει σαν τεχνολογία αυτή τη στιγμή, όχι για η.τ. δυστυχώς...)
...να προσθέσω στη λίστα

ζ) να ατμίζει απλό νερό βρύσης με ανάλογη γεύση που θα του προσθέτω εγώ (π.χ. homemade χυμό από φρούτα ή έτοιμη σε μπουκαλάκια υδατοδιαλυτή γεύση) και

η) να δίνει "χτύπημα" χωρίς νικοτίνη
 ;D :laugh1: :)) :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος booker_iv

• *
  • 18
« Απάντηση #49 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 13:00 »
εγω θέλω να σταματήσουν να με κοιτάνε σαν εξωγήινο καθε φορά που βγάζω το η.τ. για να ατμίσω :confused1: αυτό ειναι το παράπονο μου απο το η.τ. :laugh1:
δεν είσαι και ο μόνος ! με αυτό το παράπονο! ;D
Έμενα παντός όλα καλά απλά (πείτε το κώλυμα ;D :confused1:)έχω  το ego-w το καπάκι που σκεπάζει το πιπάκη ξεκουμπώνει πολύ εύκολα με το παραμικρό. Θεωρώ ότι οι βόλτες και στα 2 είναι πολύ λεπτές και πολύ μικρές.(δική μου άποψη)
-Αυτό το θέμα το έχω εγώ και άλλοι 3 χρήστες.
ευχαριστώ καλά  ατμίσματα   :)

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• 1411
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
« Απάντηση #50 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 13:08 »
...να προσθέσω στη λίστα

ζ) να ατμίζει απλό νερό βρύσης με ανάλογη γεύση που θα του προσθέτω εγώ (π.χ. homemade χυμό από φρούτα ή έτοιμη σε μπουκαλάκια υδατοδιαλυτή γεύση) και

η) να δίνει "χτύπημα" χωρίς νικοτίνη
 ;D :laugh1: :)) :thumpup: :thumpup:

......και μετα να δω τι θα κανουν οι καπνοβιομηχανιες με τις ''ολοκληρωμενες'' ιατρικες μελετες
εναντια στον διαλυτη προπυλικης γλυκολης !!!!!
Μια νεα ανακαλυψη ατμισματος απο εναν καλο κινεζο και χτυπημα χωρις νικοτινη....!!!!!
Ωραιος ο Bαγγελης....  :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 09, 2012, 13:32 από Yiannis Rasta »

Αποσυνδεδεμένος e-aris

• **
  • 315
« Απάντηση #51 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 13:31 »
Εγω θελω μια μπαταρια μικρη σε μεγεθος-μεγαλη σε χωρητικοτητα και να φωρτιζει ασυρματα καθως θα χρησιμοποιειται και σαν "passthrough" :idiot1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Mpakas

• *
  • 6
  • Μην πτύετε καταγής (παλιό μήνυμα στα λεωφορεία)
« Απάντηση #52 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 16:18 »
εγώ αγόρασα το No Bacco Giant και σε μια βδομάδα και τα δυο κουμπάκια πάνε να βγούνε off... μένουν συνεχεια αναμμένα και πρέπει να παλέψω για να ξεμπλοκάρουν. το άλλο κακό με αυτήν την εταιρία είναι ότι σου δίνει εγγύηση μόλις 3 ΜΕΡΕΣ! ευχαριστώ και περαστικά μου....

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΣΤΑΣ Η2Ο

• **
  • 355
    • KostasSpear
« Απάντηση #53 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 16:21 »
Εγγύηση 3 ημέρες για τον ατμοποιητή και 30 ημέρες (1 μήνα) για τις μπαταρίες, από την ημερομηνία αγοράς.

Αποσυνδεδεμένος Νικος

• 1124
« Απάντηση #54 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 16:22 »
Παρτους τηλεφωνο.
Οι μπαταριες εχουν  μηνα εγγυηση.
Αν ειναι nobacco θα σου τις αλλαξουν αμεσως.

Αποσυνδεδεμένος Mpakas

• *
  • 6
« Απάντηση #55 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 16:26 »
Παρτους τηλεφωνο.
Οι μπαταριες εχουν  μηνα εγγυηση.
Αν ειναι nobacco θα σου τις αλλαξουν αμεσως.

το κουμπί φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με τον ατμοποιητη. είμαι "ψαρακλας" ακόμα και δεν τα έχω μάθει καλά.

Εγγύηση 3 ημέρες για τον ατμοποιητή και 30 ημέρες (1 μήνα) για τις μπαταρίες, από την ημερομηνία αγοράς.

είμαι εκτος εγγύησης! όταν θα βγει τελείως off το επόμενο ηλεκτρονικό τσιγάρο θα περάσει από 1000 κύματα! δεν θέλω να θεωρηθεί ότι κάνω δυσφήμιση στην εταιρία. αλλα και 85 ευρώπουλα δεν τα πετάμε έτσι!

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΣΤΑΣ Η2Ο

• **
  • 355
    • KostasSpear
« Απάντηση #56 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 16:33 »
Φιλαράκι , δοκίμασε να το πατάς μονόπαντα με το δάκτυλο το κουμπί
Μπροστά κατά προτίμηση ή από την μεριά που δεν κολλάει , αν υπάρξει τέτοια στο δικό σου
 Και μένα μου κόλλαγε και με μονόπαντο πάτημα δεν έχει ξανά κολλήσει

Το κουμπί έχει να κάνει με την μπαταρία

Αποσυνδεδεμένος Νικος

• 1124
« Απάντηση #57 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 16:34 »
Ποσο καιρο το εχεις ?
Το κουμπι ειναι της μπαταριας και οχι του ατμοποιητη.
Πηγαινε το στην nobacco.

Αποσυνδεδεμένος Mpakas

• *
  • 6
« Απάντηση #58 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 16:37 »
Ποσο καιρο το εχεις ?
Το κουμπι ειναι της μπαταριας και οχι του ατμοποιητη.
Πηγαινε το στην nobacco.

Μίλησα με το παλικάρι από το τεχνικό τμήμα της No Bacco και μου είπε να το πάω από εκεί να το δούνε. ευχαριστώ Νίκο.

ps: θα τα μάθω και εγώ σιγά σιγά

Αποσυνδεδεμένος franky691

• 2
Κουτί παραπόνων ηλεκτρονικού τσιγάρου.
« Απάντηση #59 στις: Ιανουαρίου 22, 2012, 18:56 »
Re paidia mia voithia....exw to ovale mini-t kai ta filtrakia mou vgazoun ugro sto stoma!!!ti na kanw?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114104 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359683 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449941 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374648 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327949 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99834 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F