vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

592 επισκέπτες, 4 χρήστες
DARK ANGEL, lampros_94, manoslykos, Tem

Joyetech CUBIS

Αποσυνδεδεμένος Kostas.91

• *
  • 37
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Joyetech CUBIS
« Απάντηση #960 στις: Ιουλίου 01, 2016, 22:15 »
Παιδια μηπως για το Notch coil να βαλω custom tcr? Το δοκιμασα σε temp control ss και ακομα και στους 215 μου φαινεται αρκετα ζεστο. Κανει και πολλα σκασιματα επισης, στην πρωτη τζουρα μου ρθε υγρο στο στομα ακομα και με το ντριπακι με την σπειρα, θα το χα πιει κανονικα αμα ειχα το αλλο

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #961 στις: Ιουλίου 02, 2016, 17:07 »
 Πω πω γουργουρητο η QCS... Εχω κανει ποσες τζουρες και ακομα δινει! Τι σκ@τ@....

• *
  • 37
« Απάντηση #962 στις: Ιουλίου 02, 2016, 22:20 »
Εχει καταφερει να την δουλεψει κανονικα αυτην την qcs? Καλα δεν τα δοκιμαζουν πριν τα κυκλοφορησουν ηθελα να ξερα. Παιρνω τζουρα ακομα και στους 215 και καιει μετα ο cubis, μου βγαλε και καμμενο. Καλα για απο spitback δεν το συζηταω.. χαμος. Φοβαμαι να την βαλω σε wattage mode  :tongue_smilie:. Αραιωσα και το υγρο που ειχα με μηδενικη βαση γιατι ηταν πολυ εντονο το χτυπημα με 6mg, δεν μου χει ξανατυχει αυτο

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #963 στις: Ιουλίου 02, 2016, 22:43 »
Εγω εχω κανει ενα τανκ στα 55W, και τιποτα! Ακομα spitback!

• *
  • 37
« Απάντηση #964 στις: Ιουλίου 02, 2016, 23:40 »
Εμενα εστρωσε τωρα μετα απο 5ml περιπου... Το σπιτμπακ συνεχιζεται βεβαια, χωρις το ντριπακι με την σπειρα δεν νομιζω οτι παλευεται. Τουλαχιστον το αναγνωριζει η joyetech το θεμα και το βαζει στην συσκευασια και του cubis και του aio. Εχουν βγει και ανταλλακτικα notch coils? Γιατι αυτα που εχω βρει ειναι τα πιο παλια που εχουν επαφες που προεξεχουν, δεν ειναι για την qcs

« Απάντηση #965 στις: Ιουλίου 03, 2016, 00:33 »
Αγαπητοι φιλοι,
σε Αμερικανικο site διαβασα οτι ειδικα οι κεφαλες qcs ΔΕΝ πρεπει να διαβρεχονται με υγρο πριν την χρηση. Το μονο που πρεπει να κανεις ειναι 4-5 βαθιες ρουφιξιες, χωρις να πατας το κουμπι, και μετα 3-4 φυσηματα για να φυγει το οποιο επιπλεον υγρο. Λενε οτι ετσι δεν εχεις spitbacks και γουργουρισματα.
Ελπιζω να βοηθηθειτε γιατι δυστυχως δεν εχω τον pro και δεν μπορω να επιβεβαιωσω τα παραπανω.

Αποσυνδεδεμένος drummer

• *
  • 35
« Απάντηση #966 στις: Ιουλίου 03, 2016, 11:52 »
Το noch coil είναι ss316L.
Το γράφει και πάνω! Οπότε λογικά θα δουλεύει σε έλεγχο θερμοκρασίας στα mods που το υποστηρίζουν.

Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος tasozz

• *
  • 32
« Απάντηση #967 στις: Ιουλίου 03, 2016, 12:51 »
Πως καταλαβαίνουμε οτι μια αντίσταση στον cubis θέλει αντικατάσταση;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• 980
« Απάντηση #968 στις: Ιουλίου 03, 2016, 12:59 »
Tα προεόρτια είναι άτονη  γεύση και υπερ, η, υπο  τροφοδοσία.
Καλα είναι μετα 20 - 30 μλ να αλλαζουμε οποιοδήποτε κεφαλή χρησιμοποιούμε

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #969 στις: Ιουλίου 03, 2016, 13:07 »
@tasozz:
Η άτονη γεύση που είπε ο spykal1 ισχύει. Αλλά ίσως να μην μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά.
Εκεί που καταλαβαίνεις έντονα τη διαφορά είναι στην παραγωγή ατμού (ελλατώνεται) και κυρίως στη γεύση καμένου.
Έτσι κι αισθανθείς το δεύτερο έστω και λίγο, αλλάζεις αμέσως κεφαλή, μπας και γλιτώσεις το υγρό και το πλύσιμο του ατμοποιητή.
Αυτά ισχύουν για όλες ανεξαιρέτως τις κεφαλές, όχι μόνο του Cubis.  ;)

Το 20-30 ml, ίσως να είναι μια γενική κατεύθυνση αλλά τίποτα παραπάνω. Εξαρτάται πάντα και μόνο από το υγρό σου.
Υπάρχουν υγρά που αφήνουν πολύ μάκα, κι έτσι και δεις την αντίσταση μετά από 5 ml θα τρομάξεις,
και υπάρχουν και άλλα (πιο "καθαρά" ή σκέτη βάση για παράδειγμα) που μπορεί να κάνεις και 40 και 50 και παραπάνω ml
και η αντίσταση να είναι ακόμα σχετικά καθαρή.

Αποσυνδεδεμένος tasozz

• *
  • 32
« Απάντηση #970 στις: Ιουλίου 03, 2016, 13:20 »
Το RY69 κανω της atmos, κανω περίπου 3ml την ημέρα.. Όποτε καθαρίζω την υπερχείλιση βγάζει 10 φορές παραπάνω απο την φωτο που την έβγαλα για να φανεί.. Μου εχει συμβεί και στη. Τετάρτη μερα να μου ρθει καμένο.. Τωρα την έχω 9 μερες..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 03, 2016, 14:08 από e-spy »

Αποσυνδεδεμένος Georgekvts

• *
  • 49
« Απάντηση #971 στις: Ιουλίου 03, 2016, 21:02 »
ΟΜου έχει τύχει να αλλάξω αντίσταση σε τρεις ημέρες (0,5ohm), όπως επίσης μου έχει τύχει να κρατήσω αντίσταση δύο εβδομάδες (0,6ohm)... Τώρα το γιατί, δεν το ξέρω... Ατμίζω σε σχετικά χαμηλά watts μέςα στο εύρος που δίνει ο κατασκευαστής για την εκάστοτε αντίσταση. 

Αποσυνδεδεμένος Antonio_de_la_Svouras

• **
  • 163
  • να θυμηθώ να γράψω κάτι ψαγμένο εδώ
« Απάντηση #972 στις: Ιουλίου 04, 2016, 10:32 »
Δευτέρα σήμερα, κάνε και καμία δουλειά στο σπίτι...
καλώςςςς! Θα κάνω φασίνα :D

Έχει ξαναγραφτεί μέσα σε αυτό το νήμα, αλλά να το θυμήσω ακόμα μια φορά.
(η επανάληψη και η μάνα της μάθησης και κάτι τέτοια)

Όταν γεμίζω ταπώνω με χαρτί το καλαμάκι, το αυτό και στην αλλαγή αντίστασης.
Γενικά κάθε φορά που βγαίνει το καπάκι του cubis.

Εξαφανίζει τα  - σε μένα τουλάχιστον σε συνδιασμό με drip tip από AIO-
τα σπιτμπακς, μειώνει δραστικά τα μπουρμπουλιθριάσματα/

Ούτε χτυπάω σα θερμόμετρο, ούτε φυσωρουφώ
παρά μόνο συχνό (σχετικά) σκούπισμα με χαρτί.

Α, να μην ξεχάσω
έχει βγάλει στα 15 ντόλαρς το 3fvape προσφορά τον cubis
link

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #973 στις: Ιουλίου 04, 2016, 13:25 »

Αποσυνδεδεμένος niknikolas1

• *
  • 64
« Απάντηση #974 στις: Ιουλίου 05, 2016, 13:44 »
Παρελαβα και γω τον προ σημερα, και μου φαινεται μια χαρα. Εχει και το drip tip με την σπειρα οποτε ουτε υγρο στο στομα ουτε τιποτα. Τον χρησιμοποιω με την κεφαλη με την ρυθμιζομενη βαλβιδα και μπορω να πω οτι μ'αρεσει περισσοτερο απο τον τριτον μινι που εχω τον τελευταιο καιρο, συν οτι εχει και την διπλασια χωρητικοτητα. Για δευτερο τον πηρα να κανω πνευμονικες αλλα τελικα παιζει και να αντικαταστησει τον αλλον πληρως. Μενει να τσεκαρω και την αντοχη των κεφαλων γιατι το aio που ειχα μου ειχε σπασει τα νευρα με τις υποτροφοδοσιες και τις αντιστασεις που δεν κρατουσαν πανω απο 5 μερες. Και μια ερωτηση, το notch coil δουλευει και σε ελεγχο θερμοκρασιας?

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Εχει και το drip tip με την σπειρα οποτε ουτε υγρο στο στομα ουτε τιποτα.ποιο drip tip? τι εννοεις?? ευχαριστω!!

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
καλησπέρα,
παρέλαβα σήμερα κ εγω.. άνοιξα το κουτί και το ενα drip tip είναι σαν χαλασμένο μέσα ..είναι σε όλα έτσι η είναι επίτηδες έτσι ?? επίσης σαν πολύ μικρό δεν φαίνεται για 4 ml??
ευχαριστώ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 05, 2016, 13:57 από niknikolas1 »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360141 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450457 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328383 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29381 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F