vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

484 επισκέπτες, 7 χρήστες
maprix, grag, camber, dvelev, Doubt, mathimatikos1966, PsykieG

OBS Crius (v3)

Αποσυνδεδεμένος makhs5

• *
  • 39
  • Φύλο: Άντρας
Απ: OBS Crius (v3)
« Απάντηση #90 στις: Ιανουαρίου 23, 2016, 15:05 »
Τι να πω, σ ευχαριστω παρα πολύ, εισαι απίστευτος, να εισαι καλα... Edit: (μονο που τωρα ειδα ότι είναι από θεσσαλονικη, και είμαι αθηνα) δε πειραζει, θα ψαξω και κατι θα βρω από εδω, και παλι σ ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος teo46

• **
  • 105
  • No Half Measures
« Απάντηση #91 στις: Ιανουαρίου 24, 2016, 11:56 »
εντυπώσεις μετά από 25 περίπου μέρες χρήσης..

για μένα είναι ισάξιος του bellus σε γεύση(σε μερικές γεύσεις ειναι καλυτερος ο ένας από τον άλλο).

έχω καταλήξει στο στήσιμο με ud ss316l 28awg διπλές σε 3αρι αξονακι 8 στροφές 0.46Ω 230c 40w  tcr115.
πολύ καλή γεύση και ντουμάνι.

στο θέμα διαρροών ούτε με το ορινγκ έγινε κάτι τελικά, οπότε το έβγαλα,αλλά έχω παρατηρήσει ότι μόνο αν γεμίσω τελείως το τανκ τρέχει απο την ρύθμιση υγρών,οπότε αφήνω λίγο χώρο γυρνάω ανάποδα το τανκ και μετά ανοίγω τα υγρά.

ήρθε για μείνει :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Themis Perdikouris

• *
  • 46
« Απάντηση #92 στις: Ιανουαρίου 24, 2016, 18:11 »
Καλησπέρα σας μια ερώτηση..ο συγκεκριμένος ατμοποιητής παίζει καλά με αντιστάσεις σύνολο 1.5 ohm?ή είναι μόνο για subohm?Σας ευχαριστώ...

Αποσυνδεδεμένος megst

• 1278
  • Γιώργος
« Απάντηση #93 στις: Ιανουαρίου 24, 2016, 18:37 »
Δύσκολο φίλε. Θα πρέπει να φτιάξεις δύο αντιστάσεις από 3 ohm η κάθε μία. Ακόμα και kanthal 0.25mm να χρησιμοποιήσεις, θα πρέπει να κάνεις 14 σπείρες σε κάθε αντίσταση,

Αποσυνδεδεμένος kk

• **
  • 240
« Απάντηση #94 στις: Ιανουαρίου 24, 2016, 19:09 »
γιατί θέλεις 1.5Ω ?

με τι φτιάχνεις και κάνεις 1.5Ω ?

Αποσυνδεδεμένος commander

• **
  • 126
  • ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΛΑΣ !!!!!
« Απάντηση #95 στις: Ιανουαρίου 24, 2016, 19:10 »
Εγώ παιδιά θα εκθέσω τις απόψεις μου υπό το πρισμα των νέων παιδιών στο χώρο που μπαίνουν εδώ για να πάρουν απλές γνώμες και συμβουλές. Οι παλαιότεροι και εμπειρότεροι σίγουρα θα κάνουν συγκρίσεις με αξιόλογα κομμάτια γεύσης και ποιότητας. Το θέμα ειναι να πούμε δυο λέξεις για τον Crius σαν μεμονωμένο κομμάτι και προσπάθεια. Ειναι αξιόλογο να πούμε πως ειναι φθηνός 40 με 45 € και βάση αυτών των χρημάτων ειναι πολυ έντιμος γι αυτά που προσφέρει. Εχει πολυ καλη ποιότητα κατασκευής και φινιρίσματος με εξαίρεση την ποιότητα των o- rings που χρήζουν προσοχής. Εχει πανεύκολο στήσιμο για διπλή αντίσταση και πολυ έξυπνο τροπο τοποθετηςης του βαμβακιού. Πολυ εύκολη ρύθμιση ροής υγρού. Μεγάλο εύρος ρύθμισης του αέρα και πανεύκολο γέμισμα. Δεν παρουσιάζει προβλήματα διαρροών εκτός απο λίγα δάκρυα σε πλήρες γέμισμα και εχει αξιοπρεπή γεύση, χτύπημα και ντουμάνι. Δεν εχει νόημα να τον συγκρίνουμε με ακριβά τέρατα γεύσης και ποιότητας. Ειναι αυτο που δηλώνει και αυτο που πληρώνεις. Σίγουρα ανεβάζοντας την εμπειρία σου και τις απαιτήσεις σου θα τον αντικαταστήσεις με κάποιον καλύτερο και ακριβότερο. Όμως ίσως δεν τον ξεφορτωθεις με αγγελία και παραμείνει στον αξοπλισμο σου σαν ενα όμορφο, μαζεμένο και αξιόπιστο κομμάτι.

• *
  • 46
« Απάντηση #96 στις: Ιανουαρίου 24, 2016, 19:51 »
Ευχαριστώ για τις άμμεσες απαντησεις σας...Ο λόγος που μου αρέσει να εχω 1.5 ohm  είναι ότι το δουλευω στα 15 watt και είμαι ευχαριστημένος..Η αποψή μου ( σωστή ή λάθος) είναι η εξής: έχουμε μια μπαταρία στο χέρι άρα πολλά watt περιασσοτερες πιθανοτητες επικινδυνότητας....απο σύρματα χρησιμοποιώ ni200 ,titanium και kanthal ...εχω καταλήξει στο kanthal γιατί μου παίζει καλύτερα...ίσως τα άλλα σύρματα δεν ξέρω να τα στήνω...Νέος ατμιστής 3 μηνών...και ακόμα είμαι μπλεγμένος..ειδικά στα υγρά δεν έχω καταλήξει κάπου...άλλη γεύση παίρνω στο lemo 2 μεkanthal και άλλη με ni200...το ιδιο ισχύει για kayfun lite plus...Το λάθος που πιστεύω ότι κάνουν τα μαγαζιά ΗΤ είναι ότι δεν σου δίνουν την δυνατότητα να δοκιμάσεις κάποιον από τους ατμοποιητές που διαθέτουν προς πώληση..Να δοκιμάσεις να δεις τι σου κάνει...με αποτέλεσμα να αγοράζουμε συνεχώς ατμοποιητές..το crius μου το έκαναν δώρο και ακόμα δεν το εχω ανοίξει γιατί άμα παιζει καλά από 30 εως 60 watt τοτε δενθα με βολέψει μιας και δεν θέλω πολύ ατμό..Γιαυτό ρωτάω αν μπορεί να δουλέψει καλά μεχρι τα 20watt maximum...Τώρα παίζω με 2ohm στον kayfun στα 6.7 watt...το πήγα και 10 αλλά με έπνιγε..επίσης θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:στήνω στο kayfun ni200 0.32 5 σπειρες σε διάμετρο 0.25mm αποτέλεσμα 0.17-0.19ohm κσι για να βγάλει λίγο ζεστό ατμό θέλει 260βαθμούς celsiou...κατι λαθος κάνω?Απο μαγαζί μου είπαν ότι ο kayfun γενικά δεν είναι του ζεστού ατμού...τι να πώ έχω χαθεί...

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #97 στις: Ιανουαρίου 24, 2016, 22:26 »
Και με 15-20 βατ παίζει άψογα ο ατμο αν τον στήσεις με λεπτό σύρμα.
Το θέμα είναι ότι από καϊφουν στα 6μιση βατ, είσαι σίγουρος ότι θέλεις να πας στα 20 με διπλή αντίσταση και πνευμονικές;

• *
  • 46
« Απάντηση #98 στις: Ιανουαρίου 25, 2016, 00:12 »
Και με τον καυφούν παίζω με 1.3 ohm στα 20 watt...δηλαδήείναι μόνο για πνευμονικές...niko523 τι εννοείς λεπτό σύρμα?0.25 αυτό νομίζω ειναι το πιο λεπτό κάνθαλ..αν τον στήσω με ni200 σύνολο 0.15 ohm πιστεύετε θα παιξει καλά?πόσους βαθμούς κελσίου θα χρειάζρται για λίγο ζεστό ατμό?

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #99 στις: Ιανουαρίου 25, 2016, 00:21 »
Είπες 6,7 βατ παραπάνω και ότι δεν μπορείς στα 10, οπότε αυτά τα νούμερα κράτησα.
Λεπτό σύρμα εννοώ από 0.25 και κάτω ( σε κανθαλ ).
Με ni200 ελάχιστη σημασία έχει το σύρμα και η διάμετρος των αντιστάσεων. Αυτό είναι η "τελειοποίηση" ας πούμε ανάλογα με το γούστο του καθένα.
Καργάρεις τα βατ όσο να 'ναι, ρυθμίζεις θερμοκρασία χαμηλά, δοκιμάζεις, ανεβάζεις βαθμούς.
Όπου δεις οτι σου αρέσει σταματάς.

Τώρα στα του crius.
Δεν είναι ατμοποιητης για τσιγαρίσιες τζούρες. Μπορείς να κλείσεις αέρα, να βάλεις ψιλά σύρματα, ότι άλλο θέλεις, αλλά ποτέ δεν θα έχεις ένα καλό ας πούμε αποτέλεσμα όπως στον καιφουν.
Όπως και το αντίθετο. Όσο και να το παλέψεις πχ στον καιφουν να τον στήσεις για πνευμονικές, δεν θα πάρεις καλό αποτέλεσμα.

• *
  • 46
« Απάντηση #100 στις: Ιανουαρίου 25, 2016, 00:59 »
Μόνο Η θερμοκρασία δεν παιζει ρόλο στο ni200?όσα περισσότερα watt  τόσο πιο γρήγορα φτάνει στην επιθυμητη θερμοκρασία το σύρμα..κάνω λάθος?

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #101 στις: Ιανουαρίου 25, 2016, 01:38 »
Όχι, κανένα λάθος.
Απλά σε κάποιους αρέσει να έχουν την θερμοκρασία απλά σαν "κοφτή" για ασφάλεια και να παίζουν χαμηλά.
Γούστα.
Εγώ πάντα μόνο με θερμοκρασία παίζω γιατί μου αρέσει η σταθερότητα στην τζούρα.

• *
  • 46
« Απάντηση #102 στις: Ιανουαρίου 26, 2016, 20:32 »
Καλησπέρα σας..Τελικά έστησα σήμερα τονcrius..κανθαλ 0.32mm σε άξονα 2.5mm μήκος 10cm το κάθε συρμα 7 σπέιρες η κάθε αντίσταση το eviv vtc το διαβασε 0.67 ohm..Παίζω στα 20 watt απϊστευτος...Γεύση χτύπημα με 6αρι υγρό el toro puro dark...Μέχρι στιγμής δεν εχει διαροές...Το στήσιμο όχι τέλειο...η μία αντίσταση δεν εκατσε πολύ καλά...Το μονο κακό οτι από τις 14:30  μεχρι τώρα πάνε τα 4 ml υγρό...Σε 2 μέρες θα στήσω με ni200 αν τα καταφέρω γιατί μεχρι στιγμής στον kayfun δεν εχω καταφερει να παίξω με ni200...Και σήμερα που εβαλα στον triton 0.22 νικελιο τίποτα...Αρχίζω να πιστεύω ότι φταίει το σύρμα που πήρα από Αγγλία...Δεν πίστευα οτι ο crius θα έπαιζε τόσο καλά μιας και ηταν το πρώτο μου διπλό στήσιμο...Ευχαριστώ για την βοήθειά σας...

Αποσυνδεδεμένος neofitosgr

• **
  • 205
« Απάντηση #103 στις: Ιανουαρίου 27, 2016, 14:05 »
Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον flavourslut για το τζαμακι που μου δάνεισε και επιτέλους κατάφερα μετά από πολύ καιρό αναμονής να τον δοκιμάσω...
Μετά το πρώτο μου στήσιμο από εντυπώσεις σε σύγκριση με τον kanger subtank δεν μπορώ να πω ότι βρήκα διαφορες προς το καλύτερο γευστικά
Στα ίδια επίπεδα περίπου είναι γευστικά
Ίσως φταίει και το στησιμο...
Θα δείξει τις επόμενες ημέρες...
Η τζουρα του επίσης είναι σαφώς πιο αερατη
Πάμε σε ένα πρόβλημα τώρα
Έχω δοκιμάσει και με orings και χωρίς παρόλαυτα υπάρχουν μικρές διαρροές στο κάτω μέρος του πάνω από τις τρύπες ρύθμισης του αέρα Κυκλικα σε όλο το μέρος του...
Υπάρχει λύση ?
Η λύση που βρήκα εγώ είναι να τον στήσεις vertical
Και επιτέλους 0 διαρροές...
Από γεύση πάντως με στήσιμο μέχρι στιγμής 2 x 7 σπείρες   28 aw kanthal σε 2,5 τρυπανάκι μου βγάζει 0,93 Ω στα 25watt
Κατώτερος του kanger subtank...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 27, 2016, 23:11 από neofitosgr »

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #104 στις: Ιανουαρίου 28, 2016, 00:27 »
Για μένα η λύση ήρθε με ένα πολύ λεπτό οριγκακι κάτω από τις τρύπες εισαγωγής, εκεί που πατάει η καμπάνα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359857 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114236 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450059 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374762 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328144 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F