vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

548 επισκέπτες, 6 χρήστες
Doubt, PsykieG, makis1975, poseidon, manoslykos, camber

OBS Crius (v3)

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
  • Φύλο: Άντρας
Απ: OBS Crius (v3)
« Απάντηση #135 στις: Φεβρουαρίου 15, 2016, 15:00 »
Αν υπάρχει θέμα στησίματος, τότε θα έχεις διαρροή από τον αέρα.
Όχι πίσω από το δαχτυλίδι, κάτω από τη ρύθμιση υγρών.

Αποσυνδεδεμένος deltavita

• *
  • 31
  • Dj Delta Vita
    • Mixing the hits
« Απάντηση #136 στις: Φεβρουαρίου 19, 2016, 14:57 »
Λοιπον συναντησα και εγω το ιδιο προβλημα με εσας αλλα μου εκανε εντυπωση οτι αντιμετωπισα τις διαρροες μετα το πλυσιμο ....
Το προβλημα λοιπον προερχεται απο το πανω μερος που γεμισουμε το δοχειο με υγρο....προσπαθηστε λοιπον μετα απο πλυσιμο να τρομπαρετε πανω κατω το μερος που βαζουμε το υγρο μεχρι να στεγνωσει εντελως....θα δειτε οτι με αυτο το τροπο πεταει συνεχως νερο απο κατω.....μεχρι να στεγνωσει...
0 διαροες για εμενα εντελως μετα απο αυτο

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #137 στις: Φεβρουαρίου 20, 2016, 23:42 »
Δηλαδή απ'οτι διαβάζω μόνο εγώ είμαι τυχερός; Ακόμη και στήσιμο με μια αντίσταση, έχω φτιάξει τάπα για την μια πλευρά. Όταν θα έχω πρόσβαση σε pc, θα βάλω φώτο. Επειδή είμαι όμως εκτός σε λίγες μέρες, σορυ.
Στάλθηκε από το Nexus 6 μου
Σορυ αν περασαν αρκετες ημερες αλλα καποια πραγματα δεν ελεγχονται.
Θελω να πιστευω οτι απο τις φωτο θα καταλαβετε καποια πραγματα. Αν οχι εδω ειμαι  :)

Φορεμενο  ;D

Και μια απλη λυση η οποια ειναι

μιας ομως και εφτιαξα την ταπουλα η οποια ειναι απο ραβδο θερμοσιλικονης χρησιμοποιω αυτη  :)
Σορυ για τις φωτο, απο κινητο γαρ  :tongue_smilie:
Φυσικα η ταπουλα ειναι τελεια και δειχνει πολυ καλυτερα ζωντανα παρα στις φωτο που δειχνει ατελης.

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #138 στις: Φεβρουαρίου 23, 2016, 15:45 »
 "Διαρροές μηδέν" και crius.. Ω, πόσο πονεμένη ιστορία.
Βάλε βγάλε ορινγκς, τρόμπαρε ξε-τρόμπαρε, άλλαξε στήσιμο και άλλα μαγικά.
Anyway, το πρόβλημα φυσικά ήταν εκεί που φαινόταν. Ανάμεσα στη βάση, την ρύθμιση υγρών και το ντεκ, που είναι ΟΛΑ πρεσαριστά και όχι βιδωμενα με τον θετικό του 510.
Μου έπεσε μια φορά κάτω από το τραπέζι και το δαχτυλίδι ρύθμισης υγρών άρχισε να παίζει λίγο πάνω κάτω, οπότε είπα να τον εγχειρισω για να μην τον πετάξω.

Με λεπτό μαχαίρι ανάμεσα στο δαχτυλίδι του αέρα και την ρύθμιση υγρών, άνοιξα το κενό και έβαζα όλο και πιο χοντρό μαχαίρι και ψαλίδι για να ανοίξει περισσότερο το κενό.

Έβαλα ένα οριγκ κάτω, εκεί που θυλιαζει το ντεκ ( ξέχασα να βγάλω φωτο πριν το κλείσω ) και problem solved.
Δεν υπάρχει καμία διαρροή πλέον.
Το οριγκ εκεί που δείχνω με το βελάκι.

Υγ.
Φυσικά αν κάποιος έχει ένα πιο χοντρό που να χωράει στη θέση του σιλικονενιου που έχει ήδη, αλλάζει εκείνο απλά.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 23, 2016, 15:55 από nikos523 »

Αποσυνδεδεμένος LemurVoice

• **
  • 155
« Απάντηση #139 στις: Φεβρουαρίου 24, 2016, 20:42 »
Πρώτο στήσιμο σήμερα για τον Crius V3.
Dual micro coil
0.46Ω
26G Kanthal A1
2.5mm
Koh Gen Do βαμβάκι
19 - 22 Watt
Πολύ καλό ντουμάνι.
Γεύση καλή αλλά ο Zephyrus V2 που έχω δίνει καλύτερη.
Διαρροές δεν είχα.
Δεν εντυπωσιάστηκα αλλά επειδή είναι πιο εύκολο στο στήσιμο από το Zephyrus V2 σίγουρα θα μονοπωλήσει την εβδομάδα μου (για αρχή)... :)

Αποσυνδεδεμένος teo46

• **
  • 105
  • No Half Measures
« Απάντηση #140 στις: Μαρτίου 14, 2016, 21:38 »
"Διαρροές μηδέν" και crius.. Ω, πόσο πονεμένη ιστορία.
Βάλε βγάλε ορινγκς, τρόμπαρε ξε-τρόμπαρε, άλλαξε στήσιμο και άλλα μαγικά.
Anyway, το πρόβλημα φυσικά ήταν εκεί που φαινόταν. Ανάμεσα στη βάση, την ρύθμιση υγρών και το ντεκ, που είναι ΟΛΑ πρεσαριστά και όχι βιδωμενα με τον θετικό του 510.
Μου έπεσε μια φορά κάτω από το τραπέζι και το δαχτυλίδι ρύθμισης υγρών άρχισε να παίζει λίγο πάνω κάτω, οπότε είπα να τον εγχειρισω για να μην τον πετάξω.

Με λεπτό μαχαίρι ανάμεσα στο δαχτυλίδι του αέρα και την ρύθμιση υγρών, άνοιξα το κενό και έβαζα όλο και πιο χοντρό μαχαίρι και ψαλίδι για να ανοίξει περισσότερο το κενό.

Έβαλα ένα οριγκ κάτω, εκεί που θυλιαζει το ντεκ ( ξέχασα να βγάλω φωτο πριν το κλείσω ) και problem solved.
Δεν υπάρχει καμία διαρροή πλέον.
Το οριγκ εκεί που δείχνω με το βελάκι.

Υγ.
Φυσικά αν κάποιος έχει ένα πιο χοντρό που να χωράει στη θέση του σιλικονενιου που έχει ήδη, αλλάζει εκείνο απλά.
μπορείς να πεις πως πάει, αν λύθηκε το πρόβλημα ή αν συνεχίζει;

έκανα και εγώ αυτό που πρότεινες αλλά μετά από 3-4 γεμίσματα πάλι τα ίδια..ρωτάω αν είναι να ξαναπροσπαθησω με κάποιο άλλο ο ρινγκ.

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #141 στις: Μαρτίου 14, 2016, 21:45 »
Όλα μια χαρά φίλε μου.
Δεν είδα ούτε ένα δάκρυ στο πλάι από τότε. Η ρύθμιση υγρών είναι απλά λίγο πιο σφιχτή γιατί το χτύπησα λίγο παραπάνω όταν το συναρμολόγησα ( δε με χάλασε κιόλας ).
Ήμουν τυχερός που βρήκα ιδανικό οριγκ μέσα στο χαμό με τα ανταλλακτικά που έχω. Πραγματικά δεν έχω ιδέα από που μπορεί να είναι :laugh1:
Το καλύτερο βέβαια είναι να βρεθεί ένα πιο καλό οριγκ από το χοντρό που έχει ήδη μέσα και να γίνει απλά αντικατάσταση. Αλλά τέτοιο δεν βρήκα δυστυχώς.

Αποσυνδεδεμένος teo46

• **
  • 105
  • No Half Measures
« Απάντηση #142 στις: Μαρτίου 14, 2016, 21:57 »
ευχαριστώ πολύ, θα το προσπαθήσω αύριο πάλι, γιατί κατά τα άλλα μου αρέσει ο τρόπος που ατμιζει!

Αποσυνδεδεμένος nikolis2000

• **
  • 190
« Απάντηση #143 στις: Μαρτίου 17, 2016, 13:54 »
Μολις τον πηρα και εγω.Την εκδοση 3.Εχω κανει 2 τανκ και ακομα δεν εχει σταξει τιποτα.0.4μμ συρμα 2πλη αντισταση σε 2.5μμ πυρηνα 7 στροφες στα 0.47ωμ στα 40βατ.Μια χαρα παιζει

« Απάντηση #144 στις: Μαρτίου 20, 2016, 12:03 »
Καλημέρα παιδιά. Είμαι πολύ καινούργιος στο ηλεκτρονικό τσιγάρο (10 μέρες) οπότε οι γνώσεις μου είναι σχετικά περιορισμένες. Για mod έχω ένα VTC Mini και πέρα από το Tron ατμοποιητή αγόρασα πριν 3 μέρες αγόρασα τον Crius v3 σαν πρώτο επισκευάσιμο. Κυρίως γιατί είδα/άκουσα/διάβασα ότι το  στήσιμό του είναι σχετικά εύκολο. Τον έχω στήσει 2 φορές (δεν είχα κάποιο πρόβλημα απλά για εξάσκηση) και έχω μερικές απορίες. Μπορεί να μου πει κάποιος περίπου τι αντιστάσεις να στήσω για να μου βγουν περίπου 0.8 Ohm; Και τι Kanthal σύρμα να αγοράσω; Με ενδιαφέρει κυρίως η γεύση. 

(Sorry αν είναι off topic αλλά είμαι καινούργιος και στο Forum. Είναι το πρώτο μου μνμ)

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #145 στις: Μαρτίου 20, 2016, 12:36 »
Εντυπωση μου κανει που ξεκινας με ατμοποιητη που ειναι για πνευμονικες.

Γιατι θες να ειναι περιπου 0.8Ω; Δεν εχουν σημασια τα Ω πλεον απο την στιγμη που αλλαζουμε τα watt πανω κατω.

Αν σε ενδιαφερει η γευση, μπορεις να αγορασεις clapton συρμα ή να φτιαξεις λιγο μονο σου, αν και δεν ειναι και απο τα πιο ευκολα. Επισης, μπορεις να δοκιμασεις και twisted (στριμενο), το οποιο το φτιαχνεις παρα πολυ ευκολα με ενα δραπανο. 

« Απάντηση #146 στις: Μαρτίου 20, 2016, 12:52 »
Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Ήταν κυρίως λόγο τιμής αφού τον βρήκα σχεδόν τσάμπα. Γενικά περιμένω να πληρωθώ για να κάνω και μια αγορά μεγάλη από το fasttech που θα περιέχει άλλο ένα mod ατμοποιητές σύρματα κλπ κλπ. Για την ώρα έχω τον Tron και τον Crius v3.

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #147 στις: Μαρτίου 20, 2016, 13:00 »
Τι τζουρες κανεις; Πνευμονικες ή τσιγαρισιες;

« Απάντηση #148 στις: Μαρτίου 22, 2016, 01:42 »
Πνευμονικες στο σπιτι και τσιγαρισιες οταν ειμαι για καφε/ποτο.

Αποσυνδεδεμένος knikol

• **
  • 133
« Απάντηση #149 στις: Μαρτίου 26, 2016, 03:07 »
Ερώτηση σχετικά με τον crius και το μπανάκι του..
Αρκεί να πλυθεί με χλιαρό νεράκι κάτω από τη βρύση, ξεβιδώνοντας απλά το deck και βγάζοντας το drip tip?
Έτσι κάνω με τον melo 2, δεν κάθομαι να αποσυναρμολογώ κάθε κομμάτι, κυρίως για το pyrex.. Μετά πέφτει στέγνωμα με πιστολάκι..
Ισχύει για τους επισκευάσιμους? και ειδικά για τον crius? βρέχεται άφοβα το deck? και μετά το σχετικό στέγνωμα φυσικά..

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359860 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450062 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374773 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328148 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F