Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Αποστολέας Θέμα: ECR Melo 2 επικευάσιμη κεφαλή για Triton και οσους παιρνουν τις ιδιες  (Αναγνώστηκε 22510 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Κηφισιά
  • Φύλο: Άντρας
Δεν ξερω αν πρεπει να ανοιχτει καινουριο θεμα, αλλα μιας και κανει για τοσους ατμοποιητες, ειπα να κανω ενα ξεχωριστο. Ουσιαστικα μπαινει σε οτιδηποτε παιρνει κεφαλες απο Aspire Atlantis, Triton, Melo, φτανει να μην χρειαζεται το σπειρωμα στο πανω μερος της κεφαλης. Γι αυτο και δεν κανει για Atlantis, γιατι αυτη η κεφαλη δεν εχει σπειρωμα στο επανω μερος.
Ενας αλλος ατμοποιητης που μου ερχεται στο μυαλο, γιατι τον εχω βεβαια, ειναι ο Target. Αυτος που παιρνει τις cCELL. Κουμπωνει μια χαρα και εκει η κεφαλη.

Πηγα σημερα και πηρα την ECR, απο το vaporsolutions μιας και περνουσα απο εκει. Η τιμη της ειναι στα 3.5€, την οποια την βρισκω πολυ καλη!

Η φιλοσοφια πισω απο την κεφαλη, για οσους εχουν την CLR (Joyetech), ειναι ακριβως η ιδια, απλα εχεις αρκετο παραπανω χωρο για να τις αντιστασεις.

Η κεφαλη ερχεται μαζι με συρμα και βαμβακι, δεν ερχεται σκετη οπως η CLR.

Στην παρακατω φωτογραφια, απ οτι θα βλεπετε, λεει 20W εως 30W. Με 100% VG που δοκιμασα σε Triton, μπορω να πω οτι μπορεις να την βαλεις μεχρι τα 26-27W, μετα ειναι αισθητη η υποτροφοδοσια, καθως αρχιζει να ερχεται λιγο καμμενο στην γευση.

Για να ανοιξει, απλα την τραβαμε προς τα επανω. Ετσι εχουμε ολη την ανεση να σκαλισουμε την αντισταση. Πιστευω παντως, οτι αν βαλουμε πιο αφρατο βαμβακι, σιγουρα θα αντεχει και παραπανω watt με 100% VG. H δοκιμη που εκανα εγω, ειναι με την ετοιμη αντισταση που ειχε μεσα. Παρ ολο που ειναι ετσι ανοιχτη απο επανω, δεν ειχα καθολου πιτσιλισμα και η τροφοδοσια σωστη, χωρις καθολου διαρροες ή μπουρμπουληθρες.

Εδω, βλεπουμε και το κατω μερος της κεφαλης, αφου βγαλουμε την επιχρυση βαση (τωρα αν ειναι επιχρυσωμενη ή απλα χρωματισμενη, δεν το ξερω). Το μονο που πρεπει να προσεξουμε εδω, ειναι να μην ακουμπαει το ποδαρακι της αντιστασης στην βαση. Γιατι αλλιως, θα διαβαζει πολυ πολυ πολυ χαμηλα Ω, οπως εκανε και σε εμενα. Ηθελε λιγο σκαλισμα, για να την καταφερω να μην ακουμπαει καθολου στην βαση και να την διαβαζει σωστα το mod. To εχω επισημανει με τρικολορε κυκλακια για να καταλαβετε για πιο ποδαρακι μιλαω  :tongue_smilie:

Η καταληξη ειναι, οτι επιτελους, εχουμε μια καλη επισκευασιμη κεφαλη, γιατι η Triton RBA για μενα, ηταν για τα σκουπιδια. Εμενα προσωπικα με κουραζε, δεν ειχα σωστη τροφοδοσια γιατι οι τρυπες ειναι πολυ μικρες, δεν μπορουσα να επεμβω ευκολα στην αντισταση, αφου την εβαζα μεσα, καμια φορα μου βραχυκυκλωνε και γενικα ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΓΕ!  :tongue_smilie:  Ασε και τα 11-12€ που εχει απο Ελλαδα... Αλλα και 3€ να ειχε, δεν θα την επαιρνα παλι.

Απο την αλλη, η ECR, ειναι πολυ καλη. Καλη τροφοδοσια, καλη γευση, αερατη, ευκολη στην επισκευη, περισσοτερο χωρο και κυριως, 3.5€ το κομματι απο Ελλαδα! Τσαμπα αναβαθμιση σε RTA σχεδον! Σιγουρα, δεν θα μπορεσετε να βαλετε το clapton σας ή το twisted συρμα σας μεσα. Αλλα απο το να εχετε εναν ατμοποιητη στην ακρη, επειδη πλεον δεν αγοραζετε ετοιμες κεφαλες, το να βαλετε μια τετοια μεσα και να τον χρησιμοποιησετε και παλι, την κανει αξια για αυτα που προσφερει.

Απλα παρτε την. Δεν θα το μετανοιωσετε καθολου!!
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 24, 2015, 20:40 από Shadowjump »

Αποσυνδεδεμένος Stentor

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Galatsi Attikis
Την πηρα κι εγω. αλλα δεν την εχω δοκιμασει ακομα. Επειδη ειμαι πρωταρης στο στησιμο, αν δοκιμασεις διαφορετικα στησιματα (spaced, compressed κτλ) δωσε κανα ινφο. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος thomasprevere

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: AΘΗΝΑ
Στο κομματι που ανεφερεσαι για το ποδαρακι που δεν πρεπει να ακουμπαει στη βαση τι εννοεις ακριβως ,γτ ετσι κ αλλιως ακουμπαει στην βαση η αντισταση δλδ αν ακουμπησει και το ποδαρακι διαβαζει πολυ χαμηλη αντισταση ?

Αποσυνδεδεμένος christos520

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: RODOS
στην βάση της κεφαλής να ακουμπάει, εννοεί να μην εξέχει το σύρμα και ακουμπάει στην βάση που βιδώνεις την κεφαλή για κανένα βραχυκύκλωμα .

Αποσυνδεδεμένος amorealex

• Αλέξανδρος
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθήνα
  • Αλέξανδρος
    • Το blog μου για το Reef
Ταιριάζει σίγουρα στον Triton 2? Και για το RTA kit έτσι είχε ειπωθεί αρχικά, αλλά δεν.

Αποσυνδεδεμένος perelevas

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
Την πηρα κι εγω. αλλα δεν την εχω δοκιμασει ακομα. Επειδη ειμαι πρωταρης στο στησιμο, αν δοκιμασεις διαφορετικα στησιματα (spaced, compressed κτλ) δωσε κανα ινφο. :thumpup:
Απο που;

• e-high ατμιστής
Ταιριάζει σίγουρα στον Triton 2? Και για το RTA kit έτσι είχε ειπωθεί αρχικά, αλλά δεν.

Εχεις δικιο. Δεν κανει για Triton 2. Και αυτος βιδωνει με τις σπειρες στο πανω μερος της κεφαλης.

Αποσυνδεδεμένος memostrikas

• Ευχαριστώ την παναγία που υπάρχω αναπνέω και ζω!
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ατμόνησος Περιοχή:Ατμιδονία Οδός:Ατμιδονας
  • Εστι δίκης οφθαλμός ος τα πανθʼορά
Υπάρχει κεφαλή για τον melo 2 (όχι  ni - ti αλλά ούτε και η δικιά του) που να μην έχει τόσο αερατη τζούρα ? Διότι δοκίμασα την δικιά του κεφαλή που φορούσε με την αγορά του, και παρόλο που το airflow ήταν τελείως κλειστό, η τζούρα ήταν για εμένα πολύ αεράτη! Και ρωτάω διότι τν έχω και κάθεται και τον λυπάμαι!

• e-high ατμιστής
Μπορεις να δοκιμασεις την κεφαλη 1.8 της Aspire. Εγω με αυτην και τερμα κλειστο τον αερα (κεφαλι καρφιτσας χωρουσε), εκανα σφιχτες τζουρες με τον Triton.

Δυστυχως και αυτη η κεφαλη, ειναι full αερατη! Το αλλο που μπορεις να δοκιμασεις, ειναι να βαλεις την βαση της 1.8 αντι της βασης της ECR.

Αποσυνδεδεμένος Stentor

• e-medium ατμιστής
  • **

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθήνα

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• Ατμίζω και τρελαίνομαι!
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Κύπρος
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
Γνωρίζει κάποιος αν η κεφαλή ταιριάζει στον melo?

Αποσυνδεδεμένος adam

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθηνα

Αποσυνδεδεμένος Stentor

• e-medium ατμιστής
  • **
Ειναι η επισκευασιμη της Anyvape που υποτιθεται οτι ταιριαζει. Καποια στιγμη θα την δοκιμασω και αυτη. Προς το παρον με τις φτηνες ECR της Eleaf, ειμαι καλυμμενος.

*Kι απο Εδω για να μην περιμενεις.  http://nextsteam.gr/0.5-ohm-pre-built-rda-head-for-furytank-by-anyvape/p955680

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• Ατμίζω και τρελαίνομαι!
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Κύπρος
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
Γνωρίζει κάποιος αν η κεφαλή ταιριάζει στον melo?

Άρα η απάντηση είναι όχι?  :confused1:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 172 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 308 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20364 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1139 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878538 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 363006 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467940 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1912488 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521403 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1647 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376579 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702931 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ