vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

712 επισκέπτες, 6 χρήστες
anetost, Milarepa, Methodios, aalex, maprix, manoslykos

ECR Melo 2 επικευάσιμη κεφαλή για Triton και οσους παιρνουν τις ιδιες

Αποσυνδεδεμένος infernity

• **
  • 341
  • Φύλο: Άντρας
υπαρχει καποιο προβλημα να φτιαχνω την αντισταση με τιτανιο;

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
Απολυτως κανενα. Φτανει να βαζεις σωστα το μοντ σου στην σωστη λειτουργια. 

• **
  • 341
ναι το βαζω στη λειτουργια τιτανιου. εχετε να προτεινετε καποιο αριθμο σπειρων, και πως αποφευγω τα hotspots?

Αποσυνδεδεμένος vimana

• **
  • 332
    • UCA coin

Εδω, βλεπουμε και το κατω μερος της κεφαλης, αφου βγαλουμε την επιχρυση βαση (τωρα αν ειναι επιχρυσωμενη ή απλα χρωματισμενη, δεν το ξερω). Το μονο που πρεπει να προσεξουμε εδω, ειναι να μην ακουμπαει το ποδαρακι της αντιστασης στην βαση. Γιατι αλλιως, θα διαβαζει πολυ πολυ πολυ χαμηλα Ω, οπως εκανε και σε εμενα. Ηθελε λιγο σκαλισμα, για να την καταφερω να μην ακουμπαει καθολου στην βαση και να την διαβαζει σωστα το mod. To εχω επισημανει με τρικολορε κυκλακια για να καταλαβετε για πιο ποδαρακι μιλαω  :tongue_smilie:

(Image removed from quote.)

Παιδιά απηύδησα!!!  :sign_voithiaaaa: Είμαι πάνω από 1 ώρα και προσπαθώ να την στίσω αλλά τίποτα...
Εντάξει, είναι η πρώτη μου φορά με αυτή τη κεφαλή, αλλά δεν είμαι και κανας ατζαμής ή αδέξιος, γενικά πιάνουν τα χέρια μου σε τέτοια. Δε ξέρω τι γίνεται, τη μια μου πετάει το καπάκι από πάνω, την άλλη την αντίσταση. Να ξεκαθαρίσω λίγο το εξής: στο κυκλωμένο στη φωτο σημείο, το σύρμα πάει εξωτερικά της σιλικόνης, έτσι δεν είναι; γιατί εδώ φαίνεται σαν να βγαίνει μέσα απ' αυτήν! Δε μπορώ να καταλάβω τι δεν κάνω καλά :dontknow: Είναι τόσο δύσκολο να βρεις το σωστό σημείο επαφής; Σε κάποια φάση φάνηκε εντάξει, πύρωσε η αντίσταση και είπα καλά είμαστε. Αλλά μόλις βίδωσα... πάλι δεν δούλευε  :eyesplash:

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων

Εδώ παραπέμπω σε φώτο μου για να επισημανθούν τυχόν ατέλειες. Ειλικρινά έχω αγανακτήσει με αυτή τη κεφαλή, αν και κάτι μου λέει πως αν τα καταφέρω τελικά θα μείνω ευχαριστημένος. Να πω ότι το δαχτυλίδι της σιλικόνης στραβώνει σε μένα, ενώ στην άλλη φωτο του Shadowjump είναι ολοστρόγγυλο! Ίσως εκεί να είναι το πρόβλημα, όμως δε βλέπω τον τρόπο να περάσει το σύρμα και να διατηρηθεί στρόγγυλο.
Επίσης, το καπάκι (πάνω δεξιά) δεν σφηνώνει καλά στη βάση, με αποτέλεσμα κάθε φορά να φεύγει απ' τη θέση του όταν ξεβιδώνω και να μένει στο δοχείο με το υγρό  :confused1: Είναι φυσιολογικό αυτό ή θέλει λίγο σφύξιμο;
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 07, 2016, 15:59 από vimana »

Αποσυνδεδεμένος zamanf

• **
  • 117
όντως το ένα συρματάκι πάει έξω από την σιλικόνη αλλα καλά είναι να το πας λίγο πιο μακρια από την εγκοπή που κάνει το μέταλλο γιατι πιθανώς όταν βιδωνεις την κεφαλή να πηγαίνει το συρμα μέσα σε αυτη την εγκοπή και να μην κάνει καλό κυκλωμα. Επίσης να τα κόβεις και να μην αφήνεις πολύ συρμα να προεξέχει και μόλις βιδωνεις την αντίσταση να ακουμπάει και πουθενα αλλού. Για το καπάκι να σφιγγει καλύτερα δοκιμασε να βάλεις κανα ψιλό oring για να σφίξει στο βιδωμα.  Για μέσα δεν βλέπω και δεν μπορώ να πώ αλλά προσπάθησε οι σπέιρες να μην ακουμπάνε όυτε στα τοιχώματα δεξια αριστερά αλλά ούτε και από την κάτω πλευρα.  :)

Αποσυνδεδεμένος vimana

• **
  • 332
    • UCA coin
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ φίλε μου, μόλις τα κατάφερα  :happy_roll_01:
Μετά από πολλές προσπάθειες και άλλες τόσες αντιστάσεις χαράμι... δούλεψε ρε!!! Δε ξέρω τι έκανα διαφορετικό αλλά το πείραμα πέτυχε. Όχι τίποτ' άλλο δεν είχα και έτοιμες κεφαλές και έπρεπε οπωσδήποτε να την φτιάξω για να ατμίσω  :idiot1:

Πιθανολογώ ότι έφταιγαν οι πολλές στροφές (8-9 έστριβα στην αρχή) αλλά όταν έκανα 5-6 σπείρες, δούλεψε. Κατά τ' άλλα έκοψα σύριζα το σύρμα με το κοπτηράκι, αλλά αναρωτιέμαι αν το κόψουμε ακόμη νωρίτερα (μπει δηλ κοντό ήδη χωρίς να περισσεύει) γιατί δεν λειτουργεί; αφού δεν έχει κάποιο σκοπό το να περισσεύει για να κάνει επαφή κάπου  :hmmm: Επίσης έχω μια υποψία γι' αυτό που λες zamanf ότι ίσως να ακουμπούσαν οι σπείρες στα τοιχώματα (επειδή ήταν πολλές) και να βραχυκύκλωνε. Thanx για τη συνδρομή σου πάντως  :thumpup:

Επίσης, πολύ κατατοπιστικό αυτό το βίντεο για όσους παιδευτούν κι αυτοί με τη συγκεκριμένη κεφαλή. Τα δείχνει λίγο γρήγορα αλλά αν κάνεις pause σε κάθε κίνηση, βοηθάει πολύ. Γιατί τελικά όταν σου δείχνει κάποιος κάτι καινούργιο, είναι πιο εύκολο να το κάνεις:
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 08, 2016, 14:24 από vimana »

Αποσυνδεδεμένος kaklis

• *
  • 77
Για Aspire Triton Mini είναι σίγουρο ότι δεν κάνει η κεφαλή αυτή?

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
Ότι κάνει στον Triton ΔΕΝ κάνει στον Triton Mini.
Δυστυχώς!  :angry_orange:

• **
  • 341
Μιας και αυτο ειναι ουσιαστικα το thread του melo 2...
Του triton 2 οι κεφαλες, μπαινουν στον melo 2?

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
    • 99designs
Εφόσον του Melo 2 μπαίνουν στον Triton 2 δεν θα ισχύει και το αντίστροφο;  ;)

• **
  • 341
Δεν ξερω, μπορει να παιζει καμια περιεργη φαση μεω το πανω μετος της κεφαλης...κανα σπειρωμα ας πουμε...

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
Κανονικα μπαινουν οι κεφαλες!

Εχει βάλει γνωστός μου κεφαλή απο triton 2 σε melo 2 και ταιριάζει κανονικά..

• **
  • 341
τζιφος. δεν είχε (triton 2) κεφαλες το κατάστημα....
δεν πειράζει, πηρα το coil master v3. γιατι το να στριψεις τιτανιο για την συγκεκριμενη επισκευασιμη θέλει γαιδουρινη υπομονή και πυρίμαχη στοματική κοιλότητα.
χθες μετά από έβδομη προσπάθεια και ενω φαινόταν να είναι ολα καλά, ουτε βραχυκυκλωματα ούτε περίεργες επαφές, βιδώνω το τανκ κλπ ρουφάω, ακούω τσαφ και νιώθω οξύ πόνο στην γλώσσα. ενστικτωδώς φτύνω και με μεγάλη μου έκπληξη διαπιστώνω ότι είμαι κάποιο είδος δράκου καθώς μαζί με σάλια φτύνω 3 κομματάκια τιτανίου που είχαν πάρει κανονικά φωτιά.   :wall:   :wall:   :wall:   :wall:   
φαίνεται την ώρα του βιδώματος του τανκ, έκανα κάποια μ@##κία και έγινε βραχυκύκλωμα...
περιττό να σας πω οτι για μερικά λεπτά μου φαινόταν απόλυτα λογικό να πετάξω τον ατμοποιητη στον τοίχο αλλα λογικεύτηκα και έτσι το ξεβίδωσα και πέταξα μόνο την κεφαλή στον τοίχο. μετά λογικεύτηκα ακόμα περισσότερο και αποφάσισα να πάρω το εργαλείο πριν δοκιμάσω να κανω ξανα επισκευασιμη κεφαλή. ακόμα και αν το κάνθαλ το συρμα το στριβω μια χαρά με το χέρι...

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
    • 99designs
Την κεφαλή την έβγαλες από τον τοίχο ή είναι ακόμα εκεί και θα σε κυνηγάνε;  :fight_fryingpan:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 961 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114113 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359687 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449953 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110596 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374656 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1040 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6397 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15255 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99838 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F