vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

761 επισκέπτες, 4 χρήστες
manoslykos, camber, anetost, Milarepa

RBA Nautilus and Nautilus Mini

Αποσυνδεδεμένος OSFP

• *
  • 9
  • Φύλο: Άντρας
Απ: RBA Nautilus and Nautilus Mini
« Απάντηση #75 στις: Απριλίου 17, 2016, 00:42 »
http://smokemarket.gr   Nautilus RBA 12,00 ευρώ. Ικανοποιητική αλλά πολύ μικρή και για τον μεγάλο Nautilo, σχεδόν άχρηστη, Είναι πολύ κοντή για τον ντεκ του μεγάλου, και ξεβιδώνει αρκετά δύσκολα με την βοήθεια πένσας και τσιμπιδάκι.  ΜΟΝΟ για τον mini είναι ιδανική. 

Αποσυνδεδεμένος kwstas151

• *
  • 30
« Απάντηση #76 στις: Απριλίου 18, 2016, 20:06 »
Στον Mini Triton που παίρνει τις ίδιες αντιστάσεις με του Nautilus ταιριάζει ?

Αποσυνδεδεμένος arxiloxos

• 524
  • Τα αγαθα κο(λ)ποις κτωνται
    • arxiloxos.simplesait.com
« Απάντηση #77 στις: Απριλίου 18, 2016, 20:40 »
Το o-ring που εχει για να κονταινει καπως το deck το χρησιμοποιησες;

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Μολις μπηκα σπιτι και ειμαι κομματια για να κατσω να στεισω την rba.Παντως επειδη γραφεται συνεχεια οτι κανει μονο για mini,εδω ενα video που δειχνει πως κανει και για τον μεγαλο
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 18, 2016, 22:03 από arxiloxos »

• 524
« Απάντηση #78 στις: Απριλίου 20, 2016, 10:04 »
Χθες λοιπον εγινε η πρωτη αποπειρα να στηθεί αυτο το ''πραγμα''.
Επρεπε να χρησιμοποιησω ειδικα καλουπια -εκμαγεία- για να την στεισω,γιατι εχω τον μεγαλο και έπλεε μεσα.Πρεπει να μου πηρε κανα 2ωρο σιγουρα.Δεν θελω να αναφερω λεπτομερειες για να μην κουρασω απλα συγκρατήστε οτι αυτη η κεφαλη-ο θεος να την κανει-δεν μπορει να χρησιμοποιηθει .Ειναι τοσο μικροσκοπικες οι βιδες,που οσο καλα και να βλεπεις δεν γίνεται .Εκτως αν εισαι τοσο πεισματάρης οπως εγω.
Αφου λοιπον εφιαξα μια αντισταση με 25ρι σε 2ρι κατσαβιδακι και με 5 σπειρες και αφου ανεβασα και πανω απο το ντεκ,περασα και το βαμβακι.Τουλαχιστον προσπαθησα...
Περναει τοσο σφηνωτα που δεν μπορει να κατση που λεμε εκει που ειναι η τροφοσδοσια.Οταν δε πρεπει και να βιδωθει και το καπακι της τοτε ειναι που τα παιρνει ολα ''σβαρνα''.

Μετα πολλα μου εβγαλε μια αντισταση στα 2.3Ω....Αντε ξανα απο την αρχη,στο τελος εβγαλε αλλη μια στα 1.9.
Παρολα αυτα οταν -ξημερωματα πια-δοκιμασα να ατμισω το αποτελεσμα ηταν να σκαει σαν τρελή,και να φερνει μια εντονη μυρωδια καμμενου στο στομα σε συνδυασμό με πολυ υγρο.

Εν κατακλειδι.
ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ.ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΟΠΟΣ.Και κυριως για μενα το δευτερο και απογοητευση για το πως ειναι δυνατον να βγαινει ενα προιον απο οπου και να ερχεται χωρις να δοκιμαστει πρωτα.Λυπαμαι πολυ αλλα πηγε και αυτη στην ειδική θήκη ατμιστικων προϊόντων που εχω με την ονομασια, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

Αποσυνδεδεμένος Pouf

• 605
« Απάντηση #79 στις: Απριλίου 20, 2016, 17:06 »
Είχες προειδοποιηθεί τι να περιμένεις.

Αποσυνδεδεμένος Pafapoufas

• *
  • 96
« Απάντηση #80 στις: Απριλίου 21, 2016, 05:10 »
Αγορασα κι εγω 2 κεφαλες Ναυτιλου RBA
Η αλήθεια ειναι οτι ειναι πολυ μικρες και δεν ειναι ευκολο να τις φτιαξεις. Αλλά δεν ειναι ακατόρθωτο. Εφαγα καπου 15' για την καθε μια. Τις δουλεψα με συρμα 0,25mm. Θέλουν απο 0,20-0,25mm γιατι οι βιδουλες ειναι μικρες.
Την μια την εκανα με οριζοντιες σπειρες
 https://www.youtube.com/watch?v=0iITaoRFLiM

και την αλλη καθετες
 https://www.youtube.com/watch?v=EEEwFJh4W1I

Ακομα ομως δεν τις εχω δοκιμασει. Με την δοκιμη θα ενημερωσω για γευση.

Αποσυνδεδεμένος JOHNLFC66

• *
  • 77
« Απάντηση #81 στις: Απριλίου 21, 2016, 14:04 »
Ήρθε και η δικιά μου σήμερα. Όπως πολύ σωστά γράφουν όλοι, υπερβολικά μικρή. Απίστευτα μικρή. Γυαλιά πρεσβυωπίας, πορτατίφ ακριβώς από πάνω του και πάλι δύσκολα γίνεται η δουλειά. Στην αρχή προσπάθησα να βάλω το σύρμα που είχε η συσκευασία. Μέγα λάθος. Πολύ χοντρό. Παιδεύτηκα αρκετή ώρα και τίποτα. Στη συνέχεια χρεισιμοποίησα 25mm, 4 στροφές 1,1Ω. Με αρκετό κόπο το έφτιαξα, πέρασα το βαμβάκι, πήγα λίγο να τη σουλουπώσω, στο τέλος τη χάλασα. Νέα προσπάθεια, αυτή τη φορά λίγο καλύτερα. Βαμβάκι πέρασα κανά 2 φορές, τελικά το παράτησα όπως είχε βγει. το αποτέλεσμα σχετικά καλό. Ναυτίλο στα 14w δεν είχα ξαναβάλει. στη γεύση δε βλέπω καμία διαφορά. ούτε στο ντουμάνι. η μόνη διαφορά είναι ότι δεν θα ξαναδώσω 3,5 ευρώ για αντίσταση. Φυσικά δεν είναι για πολλές δοκιμές, οπότε αλλαγή αντίστασης όποτε καεί. Αυτό που κάνουμε με τους άλλους ατμοποιητές, αλλαγή ακόμα και κάθε μέρα, εδώ δε παίζει...

edit: έλα που μου μπήκε ο διάολος τα τα ξαναστήσω όλα απ την αρχή. δεν καθόταν καλά το γυάλινο τανκ στο οριγκάκι που πρέπει να φορέσουμε υποχρεωτικά. Αποτέλεσμα: έσφιξα λίγο (τι λίγο δηλαδή!!!!) παραπάνω το τανκ και ράγισε απ τη κορυφή ως τα νύχια. Φυσικά χάνει υγρό και φυσικά πάω για καινούργιο. Πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος. Το τι επακολούθησε δε περιγράφεται  ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 21, 2016, 19:39 από JOHNLFC66 »

Αποσυνδεδεμένος OSFP

• *
  • 9
« Απάντηση #82 στις: Απριλίου 22, 2016, 00:50 »
Συγνώμη φίλε, δεν εννοούσα το τανκ, το ντεκ που βιδώνει η αντίσταση. Ειναι πολύ μικρή σε σχέση με την εργοστασιακή, τουλάχιστον 3-4 mm με αποτέλεσμα όταν θέλεις να την βγάλεις χρειάζεσαι πενσούλα ή γαλλικό με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να χαλάσουν οι βολτες και αντε γειά. Στην τελική την έχω κάνει με 2αρι και SS316L 30AWG ,25mm, 7 σπείρες στο 1Ω, Μια χαρά δουλεύει αλλά όταν είναι για αλλαγή  :angry_orange: :angry_orange: :angry_orange: :angry_orange:

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Οταν έρθει η ωρα να την αλλάξει ο τύπος στο video απο τον μεγάλο να το τραβήξει να το δώ και εγώ ο άχρηστος, που χρησιμοποιώ το γαλλικό. :)) :)) :))
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 22, 2016, 01:01 από OSFP »

Αποσυνδεδεμένος Pafapoufas

• *
  • 96
« Απάντηση #83 στις: Απριλίου 22, 2016, 11:38 »
 πορτατίφ ακριβώς από πάνω του και πάλι δύσκολα γίνεται η δουλειά. 

Χαχαχαχα.... σαν να βλεπω τον εαυτο μου ..... ολο τραβαγα πιο κατω και πιο κοντα το φωτιστικο  :D

η μόνη διαφορά είναι ότι δεν θα ξαναδώσω 3,5 ευρώ για αντίσταση. Φυσικά δεν είναι για πολλές δοκιμές, οπότε αλλαγή αντίστασης όποτε καεί. Αυτό που κάνουμε με τους άλλους ατμοποιητές, αλλαγή ακόμα και κάθε μέρα, εδώ δε παίζει...

Ακριβως ετσι

edit: έλα που μου μπήκε ο διάολος τα τα ξαναστήσω όλα απ την αρχή. δεν καθόταν καλά το γυάλινο τανκ στο οριγκάκι που πρέπει να φορέσουμε υποχρεωτικά. Αποτέλεσμα: έσφιξα λίγο (τι λίγο δηλαδή!!!!) παραπάνω το τανκ και ράγισε απ τη κορυφή ως τα νύχια. Φυσικά χάνει υγρό και φυσικά πάω για καινούργιο. Πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος. Το τι επακολούθησε δε περιγράφεται  ;D

Νομιζω πως το οριγκακι ειναι μονο για τον μεγαλο Ναυτιλο και οχι για τον Μινι και μαλιστα για το γυαλινο τανκ μονο. Δεν ειμαι ομως απολυτα σιγουρος γι αυτο. Ετσι καταλαβα απο ενα βιντεο το οποιο ομως ηταν στα Γερμανικα που δεν τα καταλαβαινω καλα. Αν καποιος το εχει δει και εχει καταλαβει ας μας ενημερωσει.

• 524
« Απάντηση #84 στις: Απριλίου 22, 2016, 12:43 »
Ετσι νομιζα και εγω για το ο-ριγκακι επειδη εχω τον μεγαλο.Αλλα δεν χρειαζεται.Οχι μονο δεν βοηθα το αντιθετο θα ελεγα δεν βιδωνει και καλα η δεξαμενη.Επισεις για να το βγάλω μετα παραλίγο να στραβωσω την καμιναδα,γιαυτο λοιπον προσοχη.

• *
  • 77
« Απάντηση #85 στις: Απριλίου 22, 2016, 14:16 »
Το έβγαλα το οριγκακι. Ευτυχώς βγήκε εύκολα. Το θέμα όμως είναι ότι πλέον το (ραγισμενο και με μονωτικη ταινία) τανκ δε βιδωνει τελείως πάνω στην κεφαλή. Μένει ένα αρκετά μεγάλο κενό. Δυο στροφές θα τις ήθελε ακόμα. Θα τσεκαρω αν χάνει υγρό. Αν ναι, μάλλον το οριγκακι είναι υποχρεωτικό και για τον mini. 

Αποσυνδεδεμένος Capt_Yolo

• *
  • 58
« Απάντηση #86 στις: Απριλίου 23, 2016, 02:02 »
και γω μια απογοητευση την εχω μεχρι τωρα.. 3-4 φορες πηγα να στριψω με 25μμ και 30μμ αλλα δεν καθοταν καλα στις βιδες, ειδικα το 30αρι σύρμα.
Οποτε σημερα που χρειαστηκα αντισταση, πηγα για εργοστασιακη καινούργια Γιατι παρασκευη και νευρα δεν πανε μαζι!! :))  

Αποσυνδεδεμένος Alexis7

• 708
« Απάντηση #87 στις: Μαΐου 02, 2016, 16:48 »
Χρονια πολλα παιδες.Μη ξενερωνετε με το rba του nautilus.Θελει λιγο χρονο στην αρχη και μετα παει τραινο.Στο fb καντε αναζητηση SmokeMarket Fan Club και δειτε λιγο πως την φτιαχνω (δε θελω να κανω καμοια διαφημηση στο μαγαζι απλα εκει εχω βαλει τις εικονες).Δουλευει τζαμι με 0.23mm/4 σπειρες/1 πυρηνα.Βαμβακι βενταλια πανω/κατω και μετα το κοβεις διαγονια με μυτη στο αυλακι.

• *
  • 77
« Απάντηση #88 στις: Μαΐου 05, 2016, 00:33 »
Επανέρχομαι μετά από 2 εβδομάδες που το έχω στην κατοχή μου, για να αναθεωρήσω όλα όσα είπα πιο πάνω και να συμφωνήσω με το από πάνω post του alexis7.
Πλέον του έχω πάρει τον αέρα για τα καλά. Σύρμα 28mm και 25mm, που είναι τα λεπτότερα που έχω στη διάθεσή μου. Micro coil 4 σπείρες, 2 mm πυρήνα, φτιαγμένο σε kuro koiler ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ''μαζεμένη''. βγαίνει λίγο πάνω ή κάτω από 1Ω. Και μετά χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ τα κατσαβιδάκια της συσκευασίας, τα οποία για μια εβδομάδα σνομπάριζα.. είναι πολύ μικρά και πολύ ελαφριά. με το ένα κρατάω την αντίσταση και με το άλλο βιδώνω, περνώντας το σύρμα πρώτα απ την εσωτερική πλευρά της βίδας, ώστε να κάνει μια περιστροφή γύρω απ αυτή.για βαμβάκι χρησιμοποιώ τα κομμάτια που περισσεύουν, όταν στήνω άλλους ατμοποιητές. τις μυτούλες που κόβουμε δηλαδή. Τόσο μικρό. Ο ναυτίλος πλέον ''πυροβολάει''. ωραία, ξεκούραστα ντουμάνια κι ωραία γεύση, καλύτερη από την εργοστασιακή του αντίσταση. τον δουλεύω στα 12-15 watt, ανάλογα απ το πόσο θα μου βγει η αντίσταση. Ήταν έτοιμος για απόσυρση .έχω ήδη τον subtank mini, τον kayfun mini v3 κι από μέρα σε μέρα περιμένω τον Φαινόμενο ,παρέα με το Pico. Συν άλλα 2 μοντ που έχω, πίστευα ότι θα αποσύρω τον ναυτίλο ώστε να έχω τρια σετ, χωρίς να μπάζω βγάζω τους ατμοποιητές. Τις τελευταίες μέρες, που έχω ακόμα μόνο 2 μοντ, μόνο ο ναυτίλος δεν έχει ξεκαρφωθεί ποτέ. τον subtank τον έχει φάει ήδη η μαρμάγκα, και μόλις μου έρθει το νέο σετ, θα αποσυρθεί σε κάποιο συρτάρι, ύστερα από μόλις 2 μήνες λειτουργίας του..τους έφαγε όλους ο νέος ναυτίλος...Όπως πολύ σωστά είπε ο Alexis7, ήθελε τον χρόνο του.

Αποσυνδεδεμένος Foyle

• **
  • 178
« Απάντηση #89 στις: Μαΐου 07, 2016, 14:48 »
Προπαραγγελία της v2 εδώ: http://www.ebay.com/itm/Presale-VVTF-KABUKI-RBA-DECK-NAUTILUS-RBA-DECK-V2-REBUILDABLE-COILS-HEADS-ATTY-/152053776058?var=&hash=item23671c7eba

Λέω να την παραγγείλω. Υπάρχει περίπτωσει να φάω καμιά ήττα με τελωνεία κτλ;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 962 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114116 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359690 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110601 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374662 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327956 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6400 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15257 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99843 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F