Φίλε georbap γιατί σε προβληματίζει το να δηλώνεις tcr; Ούτως ή άλλως το ότι το μοντάκι έχει έτοιμη ρύθμιση για νικέλιο ή για τιτάνιο σημαίνει απλά ότι από τη μάνα του έχει ρυθμιστεί το tcr ώστε να μη χρειάζεται να το περάσεις εσύ. Κι εμένα μου κάνει εντύπωση το ότι έχουν εγκατεστημένο το 304 ενώ το πιο συνηθισμένο είναι το 316L αλλά... ποιος νοιάζεται; Αποθήκευσε σε μια μνήμη του το tcr για το 316L που χρησιμοποιείς και δώσε του να καταλάβει!
Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει να δηλώσω μόνος μου tcr για να δω αν συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα γιατί παίζω με τιτάνιο που είναι ήδη αποθηκευμένο, αλλά και στα υπόλοιπα φόρουμς δεν έχω ακούσει κανέναν να αναφέρει τίποτα περίεργο.
Πήγα να γράψω ότι περιμένω βίντεο του busardo, αλλά έχει αναρτήσει ένα... στο οποίο του έτυχε ελαττωματικό μοντάκι

.
Βασικά το πρόβλημα που του παρουσίασε ήταν ότι όταν είχε ατμοποιητή πάνω του έβγαζε check atomizer (σα να μην είχε τίποτα) και όταν τον έβγαζε νόμιζε ότι είχε πανω ατμοποιητή με αντίσταση γύρω στα 0.6Ω! Απ'ότι αναφέρει αυτό του συνέβη όταν προσπαθούσε να δείξει στο βίντεο ένα υποτειθέμενο bug στο οποίο αν ανεβάσεις τα watts μέχρι το μαξιμουμ που μπορεί να δώσει το μοντάκι με την αντίσταση που έχει πάνω, τότε κολλάει. Περίεργο γιατί το δοκίμασα στο δικό μου και δεν κολλάει με τίποτα. Γι'αυτό λέω ότι έπεσε στην περίπτωση.