Καλησπερα στην παρεα!
Πρωτο μου post σε αυτο το φορουμ και γραφω απευθειας εδω για να μπω στο ζουμι της υποθεσης...
Ειμαι εναν χρονο ατμιστης και ο εξοπλισμος μου αυτη την στιγμη ειναι ενα Provari P3 και δυο KLP,ο ενας Five Pawns edition και ο αλλος με παρελκομενα απο Steam Tuners με Tiny Tank και Nano Chimney! Φυσικα αυτα δεν προκειται να τα αποχωριστω,γιατι ειναι το ολοημερο μου ατμισμα,αποδοτικα,ευκολα στην χρηση τους και πανω απο ολα δουλευουν αψογα και απροβληματιστα!
Επειδη ομως υπαρχουν και καποια υγρα,συνηθως high vg τα οποια θελω να απολαμβανω στις πιο χαλαρες στιγμες μου,ισως και με χρηση dripper,η αποκτηση μιας συσκευης που να μου προσφερει περισσοτερα watt απο το Provari ειναι μονοδρομος! Διαβασα,ειδα reviews και κατεληξα πως το SX Mini ειναι μια παρα πολυ πλατφορμα που θα μου δωσει οτι ζηταω,μαζι με εναν ικανοποιητικο επιπεδο ελεγχου θερμοκρασιας,μιας και προσφατα δοκιμασα ενα στησιμο με SS316L απο φιλο ατμιστη και μου αρεσε παρα πολυ σαν γευση!
Ωστοσο,μελετωντας και τις 22 σελιδες του θεματος,ειδα πως αρκετοι εχουν εκδηλωσει δυσαρεσκεια και εχουν αναφερει προβληματα στην λειτουργεια της συσκευης!
Επισης,δεν μπορω να καταλαβω γιατι στα χαρακτηριστικα της συσκευης στην επισημη σελιδα της Yihi,αναφερει πως η λειτουργεια του ελεγχου θερμοκρασιας γινεται σε αντιστασεις απο
0.05-0.3ohm μονο
Δηλαδη στο SS316L το οποιο μου αρεσει παρα πολυ και απο οσο ειδα πρεπει να το δουλεψω σε manual TCR δεν θα παιζει κανονικα σε ενα στησιμο π.χ στα 0,5 ή 0,8 ohm με ελεγχο θερμοκρασιας ; Τελος,απο τα preset της συσκευης στην επιλογη συρματος,ειδα οτι η Yihi δινει ιδιαιτερη εμφαση στο συρμα νικελιου με διαφορετικα προφιλ μαλιστα! Αυτο ειναι το μοναδικο συρμα που δουλευει καλα ή ολα δουλευουν απροβληματιστα ;
Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις και ελπιζω να σχηματισω μια γνωμη,γιατι τα 200 ευρω που κοστιζει χοντρικα δεν ειναι και λιγα! 
Δημητρης