καλησπερα μολις το αγορασα μεταχειρισμενο αλλα αριστο εχω μπερδευτει με το μρνου.τι μου πρτεινετε για κανθαλ το εχω στο novise μηπως να το γυεισω στο στανταρ και σε πιο m1 m2 m3?
το μονο προβλημα ειναι οτι στο phenomenon μου ανωκατεβαζε τα ωμ και τα βολτ αν βαλω επανω subtank ολα οκ
γενικοτερα που να το ριθμισω ευχαριστω
Τσέκαρε ή δοκίμασε νέο στήσιμο στον phenomenon ή σε όποιον ατμοποιητή σου τυχαίνει. Έχει τύχει και σε μένα αυτό αλλά από ότι κατάλαβα ήταν θέμα στησίματος γιατί όταν έβαζα τον ατμοποιητή μου σε άλλο μοντάκι δεν μου διάβαζε καν την αντίσταση. Μόλις άλλαξα στήσιμο δεν ειχα θέμα και ούτε μου έτυχε πάλι κάτι παρόμοιο.
Όσο για το μενού του, δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο ειδικά όταν παίζεις κάνθαλ. Θες να ελέγχεις μόνο τα Watt, παίξε Novice. Στο Advanced επιλέγεις Power αντί για Joule (αφού παίζεις κάνθαλ) και επίσης από την αρχική οθόνη επιλέγεις με το κάτω το κουμπί το τι mode θες για τα ρεύματα σου (powerfu+, powerfu, soft... Κτλ). Εγώ συνήθως το έχω στο eco για να σβήνει πιο γρήγορα η οθόνη δηλ μεγαλύτερη αυτονομία. Τα Watt όταν θες να τα αυξήσεις ή το αντίθετο πατάς μια φορά το πάνω κουμπί και μετά το κάτω για να μπορέσεις να τα αυξομειωσεις χωρίς να μπεις στο μενού. Τα Μ1, Μ2... Μ5 είναι οι μνήμες για να βάλεις διάφορες τιμές στα Watt έτσι ώστε αντί να αυξομειώνεις τα Watt με τον τρόπο που σου είπα πριν, να πατάς μόνο το πάνω κουμπί και να επιλέγεις 1 από τις 5 τιμές που εχεις ορίσει.
Δούλεψε το και θα δεις ότι δεν είναι τίποτα!
Άντε, καλοάτμιστο👍