vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

624 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, manoslykos, kon95, Buliwyf, maprix, camber, trollga

Θα απαγορεύεται και το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Αποσυνδεδεμένος asala

• **
  • 290
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Θα απαγορεύεται και το ηλεκτρονικό τσιγάρο;
« Απάντηση #180 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2009, 03:13 »
Ακριβως Θανο.
Ολοι οι Νομοι εχουν ενα σκεπτικο και ευτυχως υπαρχουν ακομα οργανα οπως το ΣΤΕ που ελεγχουν το ΣΚΕΠΤΙΚΟ αυτο και την εφαρμογη του.
Με ενα καλο νομικο συμβουλο η υποθεση ειναι κερδισμενη σιγουρα.
θα το γραφω συνεχεια γιατι εχω δει δεκαδες,μην πω εκατονταδες παρομοιες περιπτωσεις να κερδιζονται..

Αποσυνδεδεμένος Kostas

• 1830
« Απάντηση #181 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2009, 11:38 »
Δεν ξερω αλλα εγω θα παλευα να το προωθησω σαν συσκευη ΑΠΕΞΑΡΓΤΗΣΗΣ  απ το τσιγαρο.
Στους 10 οι 8-9 το εχουν κοψει με τον τροπο αυτο.
Και μην μου πει κανεις για την νικοτινη διοτι υπαρχουν τσικλες αυτοκιλητα κλπ. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ειδη.
 Θα πρεπει λοιπον να ΟΡΙΣΤΕΙ σαν τετειο.
Πιστευω ακραδαντα οτι αυτο γινεται 
μια μελετη,μια ερευνα,μπορει να αποδειξει τα αποτελεσματα της ''ΣΥΣΚΕΥΗΣ διακοπης καπνισματως ''.
Τα παραπανω τα λεω και τα υποστηριζω εδω και καιρο,

Αυτός είναι ακριβώς ο ΛΑΘΟΣ τρόπος για να προωθηθεί.
Φαίνεται και απ' το γεγονός ότι ενώ αρχικά το ηλεκτρονικό τσιγάρο πουλιώταν ως συσκευή απεξάρτησης από το τσιγάρο, τώρα στάματησε αυτό και πουλιέται πλέον ως εναλλακτικό προϊόν καπνού.

Το πρόβλημα που έχεις στην περίπτωση που πουλιέται ως συσκευή απεξάρτησης είναι ότι ΑΥΤΟΜΑΤΑ μπαίνει στην κατηγορία του ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ προϊόντος που αυτό σημαίνει:
1. Ειδικές έρευνες για να πάρει άδεια ως φαρμακευτικό προϊόν. Οι έρευνες αυτές διαρκούν χρόνια (πάνω από τρία...) και πολύ μεγάλο κόστος (το λιγότερο 6 εκατομμύρια ευρώ...)
2. Εάν όλα αυτά γίνουν θα πουλιέται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα φαρμακεία.
3. Θα χρειαζόσουν συνταγή γιατρού
4. Οι τιμές θα ήταν πολύ υψηλές.

Επίσης είναι λάθος να προωθηθεί ως ΜΗ προϊόν καπνού, γιατί αλλιώς πάλι θα θεωρούταν φαρμακευτικό προϊόν.
Γι' αυτό το λόγο οι εταιρίες που παρασκευάζουν υγρά αναφέρουν ρητά ότι η νικοτίνη προέρχεται από φύλλα καπνού και δεν είναι συνθετική. Συνθετική θα σήμαινε αυτόματα φαρμακευτικό προϊον.
Το μειoνέκτημα φυσικά του όλου θέματος είναι ότι επειδή η νικοτίνη προέρχεται από τα φύλλα του καπνού υπάρχουν και (σπάνια και σε απειροελάχιστες ποσότητες φυσικά...) υπολείματα νιτροσαμινών, όπως αυτά ανιχνεύτηκαν από την FDA.

Το ηλεκτρονικό (αφορά τα υγρά) είναι προιόν καπνού που δεν στοχεύει στην απεξάρτηση από το κάπνισμα αλλά στην υγιεινότερη εναλλακτική λύση (όχι υγιεινή...).

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 20, 2009, 11:49 από Kostas »

Αποσυνδεδεμένος librarian

• *
  • 81
« Απάντηση #182 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2009, 11:53 »
Σε αυτή την περίαι όμως όταν το υγρό δεν περιέχει νικοτίνη άρα δεν έχει σχέση με το φυτό καπνός;πτωση η.τ. και κ.τ. σωστά αντιμετωπίζονται το ίδιο από τη νομοθεσία. Τι γίνεται όμως όταν το υγρό δεν περιέχει νικοτίνη άρα δεν έχει σχέση με το φυτό καπνός;

Αποσυνδεδεμένος Kostas

• 1830
« Απάντηση #183 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2009, 12:05 »
Σε αυτή την περίαι όμως όταν το υγρό δεν περιέχει νικοτίνη άρα δεν έχει σχέση με το φυτό καπνός;πτωση η.τ. και κ.τ. σωστά αντιμετωπίζονται το ίδιο από τη νομοθεσία. Τι γίνεται όμως όταν το υγρό δεν περιέχει νικοτίνη άρα δεν έχει σχέση με το φυτό καπνός;

Περιέχει μυρωδικά από φύλλα καπνού.

Τώρα τι σημαίνει αυτό νομικά για αυτά που έχουν γεύση σοκολάτας χωρίς νικοτίνη δεν ξέρω...  :)) :))
Εδώ πια μάλλον δεν μιλάμε καν για ηλεκτρονικό τσιγάρο αλλά για συσκευή ατμοποίησης υγρού με γεύση σοκολάτας  :))
Εδώ βλέπω όμως και έναν κίνδυνο και κατανοοώ τους επικριτές του ηλεκτρονικού.
Υπάρχουν κίνδυνος δηλαδή ιδιαίτερα νέοι άνθρωποι να το χρησιμοποιήσουν ως ένα νέο life style και στη συνέχεια εύκολα να περάσουν σε υγρά με νικοτίνη...
Δεν θα ήθελα ο γιος μου να μου λέει αύριο ότι με το ηλεκτρονικό νιώθει cool και δεν κάνει κακό στην υγεία του γιατί το υγρό έχει γεύση σοκολάτας και καθόλου νικοτινη...
Πιστεύω ότι σωστά ο νομοθέτης δεν το ξεχωρίζει ακριβώς γι' αυτό το λόγο.

Πάντως φαντάζομαι ότι αρκεί να μπει κάτι από φύλλο κανπνού μέσα και να' το το προϊόν καπνού...  :))

Αποσυνδεδεμένος asala

• **
  • 290
« Απάντηση #184 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2009, 15:05 »
Το λαθος και το σωστο το βλεπουν μονο τα ματια μας :D
θελω να πω οτι πολλα πραγματα εχουν διπλη αναγνωση.
Αν εχεις δει σε ενα ποστ που απαντησαν πολλα παιδια  για το ''προφιλ'' μας ως ατμιστες αυτος ο ..εναλακτικος τροπος ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ το καπνισμα τσιγαρου.
Εαν θες να γελασεις και εχει απανω απο 100 μερες [περιπου ετσι??] να καπνισεις δοκιμασε να καπνισεις ενα κανονικο Βαρυ τσιγαρο.
σε ποσοστο πανω απο 60% δεν θα μπορεις να πας τον καπνο κατω ευκολα εκτοα και αν ατμιζεις High.
Το προιον ΗΔΗ πουλιεται στα φαρμακεια.Το οτι εμας δεν μας βολευει γιατι ειναι πιο ακριβο κλπ δεν εχει σημασια[?]
Και για τις ερευνες και τις αδει\ες που λες φιλε Κωστη  δεν νομιζω Η NIcorrete και  ολες οι παρομοιες εταιριες να...φαλιρισαν γιατι δεν πηραν ταυτοτητα εναλακτικης ...τσιχλας..
Σου θυμιζω οτι η ποσοτητα νιτραμιζινων που βρεθηκε στα υγρα που εκανε η FDA ειναι ιση ακριβως με αυτη που υπαρχει στις τσιχλες νικοτινης.
Απλα πιστευω οτι ΒΟΛΕΥΕ για μια  ευκολο κερδος να μην μπουν τα ΗΤ στην κατηγορια φαρμακευτικων .
Αλλα αυτα ειναι της Κυριακης χαρα και της δευτερας λυπη ..που λει ο λαος.
Καποια στιγμη αρχισαν να μπαινουν ενδειξεις ασφαλειας στα απλα μπουκαλακια,ημερομηνιες παραγωγης-ληξης, κλπ
Δεν θελω να πω οτι η δικια μου αληθεια ειναι η σωστη ουτε και να επιβαλω την γνωμη μιυ.
Απλα λεω κατι Διαφορετικο που ισως να σε ενδιαφερει σαν αποψη ασχετο εαν διαφωνουμε..
Αχχ....Τι ωραια να ατμιζες capuccino  να πινεις fredo και να γραφεις στο φορουμ :bye:

Αποσυνδεδεμένος Kostas

• 1830
« Απάντηση #185 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2009, 16:38 »
Αν εχεις δει σε ενα ποστ που απαντησαν πολλα παιδια  για το ''προφιλ'' μας ως ατμιστες αυτος ο ..εναλακτικος τροπος ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ το καπνισμα τσιγαρου.
Εαν θες να γελασεις και εχει απανω απο 100 μερες [περιπου ετσι??] να καπνισεις δοκιμασε να καπνισεις ενα κανονικο Βαρυ τσιγαρο.
σε ποσοστο πανω απο 60% δεν θα μπορεις να πας τον καπνο κατω ευκολα εκτοα και αν ατμιζεις High.
Η συζήτηση έχει να κάνει με τον τρόπο που πρέπει να προωθείται το ηλεκτρονικό τσιγάρο, ώστε να μπορεί νομικά να επιζήσει.
Το εάν σταματάει πραγματικά το τσιγάρο ή όχι είναι άλλη κουβέντα.
Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχουν μελέτες ακόμη που να αποδεικνύουν ή όχι κάτι τέτοιο.

Το προιον ΗΔΗ πουλιεται στα φαρμακεια.Το οτι εμας δεν μας βολευει γιατι ειναι πιο ακριβο κλπ δεν εχει σημασια[?]
Ναι πουλιέται, αλλά όχι ως φαρμακευτικό προϊόν.
Αναρωτιέμαι και κατά πόσο είναι νόμιμο αυτό που κάνουν και πόσο τελικά βοηθά το ηλεκτρονικό κάπνισμα αυτό που γίνεται.
Δηλαδή να δίνεται στον καταναλωτή η εντύπωση ενός ασφαλούς τρόπου καπνίσματος με την ψευδαίσθηση του φαρμακευτικού παρασκευάσματος.
Για κανένα ηλεκτρονικό δεν υπάρχει, όσο γνωρίζω, άδεια από τον ΕΟΦ.
Και δεν υπάρχει λόγος να δωθεί άδεια γιατί το ηλεκτρονικό δεν είναι φαρμακευτικό προϊόν.
Δηλαδή για το ηλεκτρονικό το φαρμακείο δουλεύει απλώς ως "περίπτερο" και όχι ως φαρμακείο.

Και για τις ερευνες και τις αδει\ες που λες φιλε Κωστη  δεν νομιζω Η NIcorrete και  ολες οι παρομοιες εταιριες να...φαλιρισαν γιατι δεν πηραν ταυτοτητα εναλακτικης ...τσιχλας..
Για την άδεια της τσίχλας ως φαρμακευτικό προϊόν η εταιρία που τις κατασκευάζει ξόδεψε εκατομμύρια.
Η αγορά είναι βεβαια τόσο μεγάλη που τους συμφέρει.
Επέλεξαν τον δρόμο του φαρμακευτικού προϊόντος γιατί υπολόγιζαν ότι μάλλον τους συμφέρει. Δεν τους τον επέβαλε κανείς... Απ' τη στιγμή που θέλαν να το διαφημίσουν και να το προωθήσουν ως τρόπο διακοπής του καπνίσματος έπρεπε να πάρουν άδεια για φαρμακευτικό προϊόν.
Ποιός θα αγόραζε τσίχλα ως εναλλακτικό τρόπο κανίσματος??
Τώρα με το ηλεκτρονικό μάλλον βρήκαν μπελά και θα αρχίσουν να φωνάζουν..  :))

Σου θυμιζω οτι η ποσοτητα νιτραμιζινων που βρεθηκε στα υγρα που εκανε η FDA ειναι ιση ακριβως με αυτη που υπαρχει στις τσιχλες νικοτινης.
Κάπου διάβασα ότι η Νικοτίνη στις τσίχλες Nicorette προέρχεται από φύλα καπνού και δεν είναι συνθετική. Στην προκειμένη περίπτωση η άδεια για φαρμακευτικό προϊόν δεν οφείλεται στην χρήση φύλλων καπνού αλλά στο ότι η εταιρία απέλεξε να τις προωθήσει ως τρόπο διακοπής του καπνίσματος.

Απλα πιστευω οτι ΒΟΛΕΥΕ για μια  ευκολο κερδος να μην μπουν τα ΗΤ στην κατηγορια φαρμακευτικων .
Ξεκίνησαν στην αρχή να το πουλάνε σαν μέσο διακοπής του καπνίσματος και ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ το άλλαξαν για τους λόγους που αναφέρω. Είναι πιο πιασιάρικο το να πουλιέται ως τρόπος διακοπής του καπνίσματος, αλλά κατά τη γνώμη μου παραπλανητικός.

Και γιατί κατά τη γνώμη σου θα έπρεπε να είναι φαρμακευτικό προϊόν??
Με την ίδια λογική γιατί να μην αγοράζουμε και κανονικά τσιγάρα στα φαρμακεία??

Αλλα αυτα ειναι της Κυριακης χαρα και της δευτερας λυπη ..που λει ο λαος.
Καποια στιγμη αρχισαν να μπαινουν ενδειξεις ασφαλειας στα απλα μπουκαλακια,ημερομηνιες παραγωγης-ληξης, κλπ
Εδώ συμφωνώ.
Καλοί οι έλεγχοι και οι βελτιώσεις και πρέπει να γίνονται συνεχώς και όλο περισσότερες.
Δεν έχουν να κάνουν όμως τίποτα με το εάν το ηλεκτρονικό είναι φαρμακευτικο προϊόν ή όχι.

Δεν θελω να πω οτι η δικια μου αληθεια ειναι η σωστη ουτε και να επιβαλω την γνωμη μιυ.
Δεν καταλαβαίνω.
Μα γι ' αυτό συζητάμε.
Ούτε εγώ είπα ποτέ ότι η δικιά μου αλήθεια και μόνο είναι η σωστή.
Κανείς δεν μπορεί να επιβάλει τη γνώμη του.

Απλα λεω κατι Διαφορετικο που ισως να σε ενδιαφερει σαν αποψη ασχετο εαν διαφωνουμε..
Αχχ....Τι ωραια να ατμιζες capuccino  να πινεις fredo και να γραφεις στο φορουμ :bye:
Πάντα με ενδιαφέρουν οι διαφορετικές απόψεις και γι' αυτό τις συζητάω.
Αλλιώς δεν θα ασχολούμουν μαζί τους...  :))

Θα μπορούσε ένα ωραίο πρωί κάποιες κυβερνήσεις να πουν ότι το ηλεκτρονικό είναι φαρμακευτικό προϊόν και χρειάζεται ειδικές άδειες, πωλήσεις στα φαρμακεία, συνταγές από γιατρούς κτλ...
Τότε μάλλον αντίο ηλεκτρονικό...

Με τη λογική όμως ότι είναι ένα προϊόν καπνού, ένας εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος που όπως προκύπτει από μελέτες είναι και πιο υγιεινός δεν μπορούν εύκολα να κάνουν κάτι τέτοιο.
Θα έπρεπε να κάνουν το ίδιο και με τα τσιγάρα τότε.

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 20, 2009, 16:57 από Kostas »

Αποσυνδεδεμένος asala

• **
  • 290
« Απάντηση #186 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2009, 17:14 »
Πιστευω οτι το βασικο σκεπτικο ειναι το προιον να αποκτησει μι α''ταυτοτητα'' συγκεκριμενη και εγγεκριμενη απο φορεις.
Εγω προτεινα μια ταυτοτητα αυτη του φαρμακευτικου σκευασματος,εφ οσων περιεχει νικοτινη.
μια ταυτοτητα απου θα μπορουσε να αποκτησει [προσωπικη εκτιμηση παντα].
Φυσικα θ αμου αρεσε το ..εναλακτικο προιον καπνισματος ΑΛΛΑ το καπνισμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και δεν θελω να το βαλω στην κατηγορια αυτη .
Προσπαθω με το σκεπτικο μου να  μπορεσω να εχω ενα προιον Ελεγμενο,νομιμο ,που να μπορω ΝΟΜΙΜΑ να χρησιμοποιω Παντου [η...σχεδον παντου]
Οσο για το αν καποια κυβερνηση θα ασχοληθει...μμμ ασε με να ειμαι λιγο αισιοδοξος ..εχω τους λογους μου.. :D

Αποσυνδεδεμένος Kostas

• 1830
« Απάντηση #187 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2009, 17:28 »
Πιστευω οτι το βασικο σκεπτικο ειναι το προιον να αποκτησει μι α''ταυτοτητα'' συγκεκριμενη και εγγεκριμενη απο φορεις.
Αυτή τη στιγμή η ταυτότητα του που προωθείται παγκοσμίως είναι αυτή του προϊόντος καπνού.

Εγω προτεινα μια ταυτοτητα αυτη του φαρμακευτικου σκευασματος,εφ οσων περιεχει νικοτινη.
μια ταυτοτητα απου θα μπορουσε να αποκτησει [προσωπικη εκτιμηση παντα].
Πολύ φοβάμαι ότι μάλλον αυτό δεν είναι εφικτό και θα σήμαινε το τέλος του ηλεκτρονικού.

Φυσικα θ αμου αρεσε το ..εναλακτικο προιον καπνισματος ΑΛΛΑ το καπνισμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και δεν θελω να το βαλω στην κατηγορια αυτη .
Γιατί θα έπρεπε το ηλεκτρονικό ως προϊόν καπνού και εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος εφόσον αποδειχθεί από μελέτες ότι δεν δημιουργεί παθητικούς καπνιστές να απαγορεύεται?
Αυτό που έγραψες για το ΣΚΕΠΤΙΚΟ του νόμου το βρήκα πολύ σωστό.
Αλλά και εάν δεχθούμε την άσχημη περίπτωση που και το ηλεκρτονικό θα απαγορεύεται σε δημόσιους χώρους, ε τι να κάνουμε? Δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα δικά μας...
Το ηλεκτρονικό έχει βοηθήσει τον οργανισμό μου πάρα πολύ.
Νιώθω ότι ξανάνιωσα.
Αυτό για μένα είναι αρκετός λόγος να το χρησιμοποιώ.

Προσπαθω με το σκεπτικο μου να  μπορεσω να εχω ενα προιον Ελεγμενο,νομιμο ,που να μπορω ΝΟΜΙΜΑ να χρησιμοποιω Παντου [η...σχεδον παντου]
Δεν ξέρω εάν ποτέ φτάσουμε εκεί.
Λόγω της άσχημης ιστορίας με το κανονικό τσιγάρου έχω κάποιες επιφυλάξεις.

Οσο για το αν καποια κυβερνηση θα ασχοληθει...μμμ ασε με να ειμαι λιγο αισιοδοξος ..εχω τους λογους μου.. :D
Αισιόδοξος ή απαισιόδοξος?  :))

Αποσυνδεδεμένος sktoris

• 836
  • Njoy/BL/Titan/Miniturbo/Εgo/SDMKIΙ Black+Silver
« Απάντηση #188 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2009, 22:22 »
Σαφώς και θα είναι λάθος και παράνομο να απαγορευτεί δια νόμου το η.τ. στους δημόσιους χώρους.
Δεν έχει καμία λογική βάση, καμία αιτιολογία δε θα είναι αρκετή
        Για μένα δεν είναι αυτό το σημαντικό.
Εφόσον πλέον στους χώρους εργασίας μου ατμίζω χωρίς τον «ηθικό ενδοιασμό»  που είχα όταν κάπνιζα, με ικανοποιεί.
Οι συνεργάτες μου είναι όλοι μη καπνιστές. Δεν γινόταν να μην καπνίσω όμως, του φλόμωνα και ένιωθα άσχημα.
Τώρα με το άτμισμα αυτό έχει λυθεί. Ντουμανιάζω και δεν τρέχει τίποτα. Ούτε για εκείνους, ούτε για εμένα.
Δεν με πειράζει και αν δεν ατμίσω στο super market. Εφόσον δε θα κάπνιζα δε με πειράζει να μην ατμίσω.
Στο φινάλε δε θέλω να γίνω Nicotine junky
και να εισπνέω τη νικοτίνη μου ως άρρωστος που δε μπορώ να σταματήσω για κάποια ώρα.
Το μόνο που με είχε τρομάξει στην αρχή, όταν ξεκινούσα με το η.τ.,
όταν άρχισα να βλέπω τις τεράστιες διαφορές στον οργανισμό μου, 
ήταν να μην απαγορευτεί εντελώς, η πώληση και η χρήση. Τώρα βλέπω πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει.
Δε θα γινόμουνα ας πούμε «μαχητής» υπέρ της δημόσιας χρήσης του η.τ.
Αλλά θα μπορούσα να γίνω υποστηρικτής υπέρ της διάδοσης του.

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• 1033
    • alfistigr photo
« Απάντηση #189 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2009, 22:33 »
έχω συμφωνήσει από καιρό αν θυμάστε !
δεν χρησιμοποιώ το ηλ.τσ εκεί πού απαγορευότανε το τσ. (προ νόμου μιλάω) καί ... εντάξει κάτι κλεφτές τζούρεςέχω πάρει σε πολυκαταστήματα.

από κεί καί πέρα όμως: νομίζω πως δεν μπορεί το ηλ.τσ. να επιτραπεί ΠΑΝΤΟΥ.
ο βασικότερος λόγος είναι η ... προσωμοίωση με το κ.τσ. , πράγμα πού μπορεί πολύεύκολα να "παροτρύνει"προς αυτό ανήλικους κλπ.

δεν νομίζω να συζήταγε κανείς μας πριν από Χ καιρό, να επανέλθουν στην αγορά τσίχλες-τσιγαράκια? (οί παλαιότεροι τις θυμόμαστε). γιατί? έβλαπταν κανέναν?

ας το δούμε ψύχραιμα, περιμένοντας ελέγχους επίσημους, ρύθμιση κλπ.

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #190 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2009, 23:17 »
Παντως ο ατμος απο το ΗΤ μένει αρκετη ωρα στο χώρο
Ατμισα μεσα σε 1 μπουκαλι  1 1/2 λιτρου και το σφράγισα. Ο ατμος έκανε τοση ωρα να υγροποιη8ει , οση ωρα εκανε και του ΚΤ  οπου έκανε το ιδιο με ΚΤ  η γυναικα μου .

Αποσυνδεδεμένος elenkw

• *
  • 34
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Το παχουλό μου Blog
« Απάντηση #191 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 09:26 »
Ατμισα μεσα σε 1 μπουκαλι  1 1/2 λιτρου και το σφράγισα. Ο ατμος έκανε τοση ωρα να υγροποιη8ει , οση ωρα εκανε και του ΚΤ  οπου έκανε το ιδιο με ΚΤ  η γυναικα μου .
Δεν ξέρω τι κάνει μέσα σε μπουκάλι κ για να το λες ετσι θα είναι. ομως εγω βλέπω την διαφορά στο σπιτι και στο γραφειο. Εχουμε αρχίσει κ βλεπομαστε επιτελους.

Αποσυνδεδεμένος Kostas

• 1830
« Απάντηση #192 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 13:05 »
Αυτό ΔΕΝ ισχύει
Εδώ κρατάς τον ατμό μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω στον πνεύμονα και δεν βγαίνει τίποτα.
Επειδή πρόκειται για ατμό υγροποιείται άμεσα.
Έχει γίνει έρευνα στη Γερμανία (σοβαρή, με επιστημονικά όργανα μέτρησης...) για αυτό το θέμα.
Αποτέλεσμα:
1. Ο καπνός του τσιγάρου επιβαρύνει την ατμόσφαιρα μέχρι και τουλάχιστον ΜΙΑΜΙΣΗ ώρες μετά το τέλος του τσιγάρου.
2. Ο ατμός επιβαρύνει την ατμόσφαιρα μέχρι και το πολύ ένα δευτερόλεπτο. Η επιβάρυνση ακόμα και στο ένα αυτό δευτερόλεπτο είναι αμελητέα σε σχέση με την επιβάρυνση του καπνού

Θα προσθέσω το link εάν ζητηθεί.

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #193 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 14:20 »
Αν τύχει να το βρεις, βάλτο.
Να κάνουμε και μια μεταφρασούλα και να το βάλω μαζί με τις άλλες έρευνες και τα άρθρα σχετικά με τα η.τ.

Αποσυνδεδεμένος sktoris

• 836
  • Njoy/BL/Titan/Miniturbo/Εgo/SDMKIΙ Black+Silver
« Απάντηση #194 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 01:08 »
... εγω βλέπω την διαφορά στο σπιτι και στο γραφειο. Εχουμε αρχίσει κ βλεπομαστε επιτελους.

Γιατί, και η μυρωδία; Μπαίνω μέσα στο σπίτι μου και μυρίζει υπέροχα.
Το σπίτι είχε ποτιστεί άπό καπνό και μύριζε απαίσια. Ακομη και σε μένα που έμενα εκεί και ήμουν άγριος καπνιστής.
Τώρα έχει ξεμυρίσει τελείως. Μιλάμε για πολιτισμό! :))
Και εγώ ο ίδιος ...έχω ξεμυρίσει. Τα ρούχα, το σώμα, και μόλις είδα ότι ξεκιτρίνησαν τα δάκτυλα μου!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359835 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114222 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450042 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374755 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328133 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29350 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99918 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F