vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

620 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, jim356, Mensanos, Milarepa, manoslykos, anetost, lagoudakis

Θα απαγορεύεται και το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Θα απαγορεύεται και το ηλεκτρονικό τσιγάρο;
« Απάντηση #345 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2010, 00:18 »
Φόβος και τρόμος..........

Αποσυνδεδεμένος XristosK

• 899
  • Γειά σου ρε Gojira, με τις τζούρες σου
« Απάντηση #346 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2010, 00:51 »
Ωραίος SEB.
Μία ερώτηση: Επιτρέπεται να μασάς nicorette ;;; :confused1:
Δεν είναι προϊόν καπνού! Και πουθενά δεν αναφέρεται σε εξαιρέσεις φαρμάκων!!!

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #347 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2010, 01:01 »
Ωραίος SEB.
Μία ερώτηση: Επιτρέπεται να μασάς nicorette ;;; :confused1:
Δεν είναι προϊόν καπνού! Και πουθενά δεν αναφέρεται σε εξαιρέσεις φαρμάκων!!!

Επιτρέπεται γιατί με την επιφύλαξη ενός άλλου άρθρου έχει άδεια από τον Ε.Ο.Φ. σαν προϊόν διακοπής καπνίσματος...

Αποσυνδεδεμένος GIORGOS1969

• 634
« Απάντηση #348 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2010, 01:15 »
Σημερα ειχα μια συζητηση με συγγενη μου που εχει ένα από τα κλασικα παραδοσιακα καφενια.
Ηδη λεει περασαν για ελεγχο και ταυτοχρονα τον ενημερωσαν για το μετρο.
Αυτό που απαγορευεται ρητα είναι να εχει τασακια στα τραπεζια.επισης να εχει οπωσδηποτε σημα και βιβλιο θεωρημενο από τον δημο.
Κυριως αυτό κοιταζουν από ότι μου ειπε,δλδ να μην υπαρχουν τασακια.
Οι πελατες του δειχνουν να το δεχονται ακομη και κατι χαρτομουτρα που μαζευει.
Συνηθως λεει όταν τελειωνει η παρτιδα βγαινει ολη η παρεα εξω για ένα τσιγαρο και μετα συνεχιζουν.

Αποσυνδεδεμένος Χαρης

• *
  • 91
« Απάντηση #349 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2010, 01:26 »
M`αρεσει που το ΤΕΙ μου εχει γεμίσει με "Απαγορεύεται το κάπνισμα στους εσωτερικούς χωρους" Α4 χαρτιά στους τοίχους.

Λες και θα μπει κανένας ελεγκτής να δει αν καπνίζουμε μέσα στα άδυτα του ΤΕΙ.
Μονο να το βρει και να παει, θελει ενα οχταωρο  :))

Το παράλογο ειναι ,οτι κανείς δε καπνίζει μεσα  :o ,βέβαια δεν εχουν αρχίσει τα μαθήματα και οι βροχές ακομα ,γιαυτό.

Αποσυνδεδεμένος smart1000

• *
  • 23
  • περίφανος ατμιστής!
« Απάντηση #350 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2010, 01:32 »
παιδιά σε καραβι μέσα τολμησέ να ατμίσει κανείς? ετοιμάζομαι για ταξίδι γιαυτό ρωτάω και καλά το blue star που εχει κατάστρωμα αν μπλέξω με κανα highspeed τι γινεταί?  :laugh1: :))

Αποσυνδεδεμένος ggero

• 613
« Απάντηση #351 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2010, 01:38 »
Εγώ δοκίμασα στα κρυφά την προηγούμενη εβδομάδα αλλά με κοιτούσαν παράξενα οι επιβάτες .... Πήγαινε στην reception και ρώτα εαν στο επιτρέπουν οπότε θα ξέρεις τι να κάνεις ...

• *
  • 23
  • περίφανος ατμιστής!
« Απάντηση #352 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2010, 01:42 »
ναι εχείς απολυτο δικιό ευχαριστώ πολύ! :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος XristosK

• 899
  • Γειά σου ρε Gojira, με τις τζούρες σου
« Απάντηση #353 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2010, 01:48 »
Εγώ θα σε συμβούλευα να ΜΗΝ ρωτήσεις!!
Μην βάζεις στον άλλον ιδέες, διότι <<όχι>> είναι πιο εύκολο από το ναι.
Και "περήφανος" μεγάλε!!

• *
  • 23
  • περίφανος ατμιστής!
« Απάντηση #354 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2010, 01:53 »
μωρέ να μην ρωτησώ οκ και στην περιπτώση που μου κανουν πεσιμό τι λεω? δεν ειναι οτι εχουμέ και καποιο αποδεικτικό οτι δεν εχει καμιά σχεση με το κ.τ αυτό σκεφτώμουνα και γω στην αρχη και οτι γινει... τι να πω αντε να αποδείξεις οτι δεν εισαι ελέφαντας!! :-\

Αποσυνδεδεμένος Χαρης

• *
  • 91
« Απάντηση #355 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2010, 02:18 »
Eγω λεω να ρωτήσεις με πιο ιδιαίτερο τρόπο ,αν επιτρέπεται στα σαλόνια η συσκευή εισπνοής ατμού;

Υποθετω πως...
Σου λεει τι ειν`τουτ ,και αν εχεις κανα EGO η GG ,το δείχνεις και αμφιβάλω να μη σε αφήσουν ,μη πεις οτι ειναι ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Αν παλι ρωτήσει τι ειναι πάρε μια μικρή τζουριτσα να δείξεις

Λεω γω τωρα ...  :tongue_smilie:

Γιατι οσο να`ναι μονο που θ`ακουσει ο αλλος τη λεξη τσιγαρο ,χωρις δευτερη σκεψη θα πει οχι.

• *
  • 23
  • περίφανος ατμιστής!
« Απάντηση #356 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2010, 02:23 »
το milano εχω προς το παρον μην με μπερδεβεις ρε χαρη με gg και evo lool  :laugh1: πρεπει να δω τα "σκονάκια" μου παλι να σε καταλαβω! χαχαχα καλά δεν τολμαώ να αναφερώ ουτε για πλακα την λεξη taboo (τσιγαρο) ποιο καλα μου παει να το πω ψευτικό να τελιωνει το πανυγηρι!  :)

Αποσυνδεδεμένος Χαρης

• *
  • 91
« Απάντηση #357 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2010, 02:29 »
Χεχε ,καταλαβα.

Στη εσχάτη περιπτωση ,μπορείς να πας λιγο νωρίτερα να βρεις μια καλή θεσούλα να κάθεσαι κοντα σε πορτα να βγαίνεις εξω,ν`ατμιζεις όποτε θες  :)

Αυτό έκανα ως πρώην καπνιστής.  :angel:

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #358 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2010, 02:48 »
Παράθεση
μωρέ να μην ρωτησώ οκ και στην περιπτώση που μου κανουν πεσιμό τι λεω?
Πες τους ότι είναι ψεύτικος ο καπνός και ότι είναι μέσο διακοπής καπνίσματος. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος sisx1

• *
  • 39
    • Tech news
« Απάντηση #359 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2010, 11:53 »
Κάθομαι και διαβάζω όλα όσα αναφέρονται από τον καθένα σας και δεν μπορώ να βγάλω άκρη γιατί όπως είναι λογικό ο καθένας λέει "ότι θέλει" εννοώντας ότι αναφέρεται στον νόμο όπως τον καταλαβαίνει. :hmmm:

Γιατί δεν βγαίνει επίσημα μια από τις εταιρείες παραγωγής ηλεκτρονικού τσιγάρου και να μας πει ακριβώς τι λέει ο νόμος?  :angry_orange:Το βασικότερο πρόβλημα απ' ότι έχω καταλάβει δεν το έχουμε εμείς αλλά οι εκάστοτε εταιρεία. Αυτές θα θεωρούνται παράνομες και όχι εγώ (σε τόσο μεγάλο βαθμό)...

Εγώ πάντως όπου και να έχω παει άτμισα κανονικά και ήρθαν και σε 2 περιπτώσεις οι barman και με ρώτησαν τι είναι αυτό - αν αξίζει κλπ... ;D :laugh1:

Καλά ο π@π@ρ@ς ο πρώην υπουργός για πιο λόγο έβαλε τον όρο για το ηλ.τσ.? Τότε δεν ήταν καν γνωστό το όλο θέμα... Α ρε Αμερικανάκια τι μας κάνετε... >:(

Μια λύση είναι πάντως αυτή που έχετε αναφέρει πολλοί... Ας έχουμε μαζί μας ένα μπουκαλάκι με NON κι εμείς ας καπνίζουμε HIGH κι αν μας πουν τίποτα δίνουμε το NON για ανάλυση και είμαστε κομπλέ 8) 8)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359922 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1003 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450233 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110729 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374823 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328178 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99933 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F