vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Θα απαγορεύεται και το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• 1291
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Θα απαγορεύεται και το ηλεκτρονικό τσιγάρο;
« Απάντηση #195 στις: Φεβρουαρίου 25, 2010, 09:57 »
εγω λεω οτι το επιτρεπουν το τσιγαρο...
σκεφτειτε κατι απλο...
βγαζει το ΗΤ καπου που απαγορευεται και κανεις...
ο καθε ασχετος και ημιμαθης σου λεει... φιλε τι κανεις ..σβηστο... του λες μα μου... μετα απο μια ωρα ισως καταλαβει...
πας καπου αλλου μετα παλι τα ιδια... τα ιδια και τα ιδια...
δεν θα βαριεσαι να λες συνεχεια τα ιδια και τα ιδια και αν σε πιστεψουν...
η αλλη λυση ειναι να φτιαξεις μια ταμπελα και να την βαλεις η στο κουτελο η στο μετωπο...
αρα ποιο το λογικο νοημα... ειτε επιτραπει ειτε οχι στους χωρους που θα απαγορευεται το κτ θα απαγορευετε και το ητ....
εκτος αν γινει καποια καμπανια και ενημερωθει ο κοσμος και το γνωριζει οποτε αναιρουνται ττα παραπανω.....

Αποσυνδεδεμένος oldseaman

• **
  • 364
« Απάντηση #196 στις: Φεβρουαρίου 25, 2010, 10:08 »
χρειαζεσαι στομαχι να καθεσαι και να εξηγεις συνεχεια και ειναι και πολοι που ακομα κι αν τους εξηγησεις αυτοι τον χαβα τους....

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• 1291
« Απάντηση #197 στις: Φεβρουαρίου 25, 2010, 10:10 »
χρειαζεσαι στομαχι να καθεσαι και να εξηγεις συνεχεια και ειναι και πολοι που ακομα κι αν τους εξηγησεις αυτοι τον χαβα τους....

οποτε τζαμπα κοπος... γιατι αν ειναι για να ατμισεις μια τζουρα να πρεπει να εξηγεις 15 λεπτα τοτε αστο λες και δεν κανεις....

Αποσυνδεδεμένος oldseaman

• **
  • 364
« Απάντηση #198 στις: Φεβρουαρίου 25, 2010, 10:15 »
εγω τουσ γραφω στα .....

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #199 στις: Φεβρουαρίου 25, 2010, 10:17 »
Πάντως καλύτερα να συνεννοείται κανείς με τους υπεύθυνους του χώρου όπου απαγορεύεται το κ.τ.  πρώτα, αν βέβαια δεν απαγορευτεί ρητά και το η.τ. μαζί με το κ.τ.

Απο ότι βλέπω θα πρέπει να νιώθουμε τυχεροί αν δεν απαγορευτεί εντελώς το η.τ. (εννοώ το εμπόριό του) με τη λύσσα που τους έχει πιάσει...

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• 1291
« Απάντηση #200 στις: Φεβρουαρίου 25, 2010, 10:18 »
Πάντως καλύτερα να συνεννοείται κανείς με τους υπεύθυνους του χώρου όπου απαγορεύεται το κ.τ.  πρώτα, αν βέβαια δεν απαγορευτεί ρητά και το η.τ. μαζί με το κ.τ.

Απο ότι βλέπω θα πρέπει να νιώθουμε τυχεροί αν δεν απαγορευτεί εντελώς το η.τ. (εννοώ το εμπόριό του) με τη λύσσα που τους έχει πιάσει...

και παλι οπου και να πας θα ρωτας και θα ξαναρωτας??? να μου πεις απ το να μην κανεις ...κατι ειναι και αυτο...

« Απάντηση #201 στις: Φεβρουαρίου 26, 2010, 01:27 »
α...καλα....! εγω με ατο το θεμα εχω τρομερο προβλημα εχουμε μαγαζι (με φαγητο)στο οποιο ο πατερας μοθ εχει απαγορεπσει το καπνισμα...εχω μπαταρια silver με ατμοποιητη BL περισοτερο στυλο θυμιζει παρα τσιγαρο ουτε λαμπακια ουτε τπτ κ οταν λεω σε αυτους που δεν βλεπουν τα εκατομιρια πινακιδων μεσα σο μαγαζι οτι απαγορευεται το καπνισμα, μου λενε για εμασ απαγορευεται αλλα εσυ καπνιζεις!!  :tongue_smilie: τι να πεις τωρα....!  :D

Αποσυνδεδεμένος XristosK

• 899
  • Γειά σου ρε Gojira, με τις τζούρες σου
« Απάντηση #202 στις: Φεβρουαρίου 26, 2010, 01:34 »
Φίλε, αγόρασε η.τ. μίας χρήσης και πούλα τα !!!!!

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• 1291
« Απάντηση #203 στις: Φεβρουαρίου 26, 2010, 01:35 »
α...καλα....! εγω με ατο το θεμα εχω τρομερο προβλημα εχουμε μαγαζι (με φαγητο)στο οποιο ο πατερας μοθ εχει απαγορεπσει το καπνισμα...εχω μπαταρια silver με ατμοποιητη BL περισοτερο στυλο θυμιζει παρα τσιγαρο ουτε λαμπακια ουτε τπτ κ οταν λεω σε αυτους που δεν βλεπουν τα εκατομιρια πινακιδων μεσα σο μαγαζι οτι απαγορευεται το καπνισμα, μου λενε για εμασ απαγορευεται αλλα εσυ καπνιζεις!!  :tongue_smilie: τι να πεις τωρα....!  :D

πες ειμαι εξωγηινος και καπνιζω τσιγαρο που δεν εχει καφτρα...!!!
ε και στο κατω κατω ... ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΝΕΙΣ....!!!!   :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #204 στις: Φεβρουαρίου 26, 2010, 01:42 »
Παράθεση
Φίλε, αγόρασε η.τ. μίας χρήσης και πούλα τα !!!!!
:laugh1: :laugh1:  Καλό !!

Αποσυνδεδεμένος zoobi

• 1159
  • Όπου υπάρχει καπνός... μπορεί να είναι ατμός.
« Απάντηση #205 στις: Φεβρουαρίου 26, 2010, 02:12 »
Μπορείς να πάρεις ένα screwdriver και να τους λες - απλά και φυσικά - πως καθαρίζεις τα δόντια σου με το κατσαβίδι  :idiot1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος spiros

• **
  • 341
« Απάντηση #206 στις: Απριλίου 05, 2010, 11:59 »
τελικα εχει ξεκαθαρισει το θεμα με το ΗΤ?

πως βλεπω εγω τα πραγματα:

- καταρχην, η πολιτεια χ3στηκε για την υγεια μας. Γιαυτο το λογο επιτρεπει το καπνισμα στα "μπουζουκια" και στα καζινο. Εκει τα λεφτα ειναι πολλα, και δε θελει/δεν μπορει να βαλει χερι.

- δεν εχει αποδειχθει περα απο καθε αμφιβολια οτι το ΗΤ δεν προκαλει προβληματα μεσω του παθητικου ατμισματος. Ναι, υπαρχουν πολυ σοβαρες ενδειξεις και ερευνες οι οποιες δειχνουν οτι τα πραγματα ειναι ασυγκριτα καλυτερα απο το παθητικο καπνισμα του ΚΤ. Αυτο ομως δεν ειναι αρκετο. Ποσο καλυτερα ομως? Και αν υπαρχουν επιπτωσεις απο το παθητικο ατμισμα, ποιες ειναι αυτες? Αυτα ειναι ερωτηματα που ενδιαφερουν και εμας, οχι μονο αυτους που ατμιζουν παθητικα.

- η πολιτεια δεν γνωριζει το θεμα το ΗΤ, οπως δε το γνωριζει και ο περισσοτερος κοσμος.

- αυτοι που εχουν εννομο συμφερον να κινησουν το θεμα της απαγορευσης, χρησης αλλα και εισαγωγης  τετοιων προιοντων ειναι οι εμποροι. Δε βλεπω ιδιετερη κινητικοτητα στο τομεα αυτο. Ισως βεβαια να γινονται κινησεις που δεν γνωριζουμε εμεις. Αυτοι επισης θα πρεπει να ειναι αυτοι που πρεπει να ενημερωσουν την πολιτεια και να ζητησουν να υπαρξει μια ξεκαθαρη θεση απεναντι στο ΗΤ. Η ασαφεια που υπαρχει αυτη τη στιγμη, μπορει καποιοι να θεωρουν οτι ειναι συμφερουσα, αλλα ανα πασα στιγμη αυτο μπορει να αλλαξει, χωρις να υπαρχουν τοτε οι δυνατοτητες ανατροπης μιας τετοιας αποφασης.

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
« Απάντηση #207 στις: Απριλίου 05, 2010, 12:28 »
Παράθεση
τελικα εχει ξεκαθαρισει το θεμα με το ΗΤ?

πως βλεπω εγω τα πραγματα:
Αυτά που γράφεις spiros είναι κάτι παραπάνω από σωστά αλλά ..
Οι μέρες είναι πονηρές και αν ξεκινήσει ένα τέτοιο ζήτημα με την ελληνική πολιτεία από μια εταιρία ή μια κοινότητα υπάρχει ο κίνδυνος
- φορολόγησης σαν καπνό
- απαγόρευσης μέχρι να γίνουν έρευνες ( δηλαδή ποτέ)
οπότε μπορεί να είναι και καλύτερα να μείνει όπως είναι.

Αποσυνδεδεμένος spiros

• **
  • 341
« Απάντηση #208 στις: Απριλίου 05, 2010, 12:44 »
Αυτά που γράφεις spiros είναι κάτι παραπάνω από σωστά αλλά ..
Οι μέρες είναι πονηρές και αν ξεκινήσει ένα τέτοιο ζήτημα με την ελληνική πολιτεία από μια εταιρία ή μια κοινότητα υπάρχει ο κίνδυνος
- φορολόγησης σαν καπνό
- απαγόρευσης μέχρι να γίνουν έρευνες ( δηλαδή ποτέ)
οπότε μπορεί να είναι και καλύτερα να μείνει όπως είναι.
μα το θεμα εχει ηδη ανακινηθει σε ΗΠΑ και Αγγλια. Αρα ειναι θεμα χρονου να τεθει και εδω. Το οτι δεν εχει γινει ακομη οφειλεται στο οτι το κρατος γενικα ειναι αδιαφορο και ανοργανωτο, ενω το ΗΤ ειναι ακομη μια μικρη μειοψηφια με την οποια κανεις δεν θελει να ασχοληθει.

δε νομιζω οτι μπορει να φορολογηθει αναλογα με τον καπνο, γιατι πχ εγω μπορει να θελω να ατμιζω υγρα με 0 νικοτινη. Τι θα φορολογησει? Τη γλυκερινη που εχει 1 ευρο το κιλο? Εδω λοιπον θα πρεπει να υπαρξει διαχωρισμος. Στη τελικη, δεν θελει και τρομερη τεχνογνωσια για να φτιαξεις ενα τετοιο υγρο μονος σου.

επισης οπως ειπα, θελω να δω μη αμφισβητουμενες ερευνες που να δειχνουν ποιες ειναι οι συνεπειες του ΗΤ για τους χρηστες του, και τους παθητικους ατμιστες.

εκτος των αλλων, πρεπει να ξερουμε για να κανουμε προμηθειες μερικων ετων  εαν υπαρξει καποιας μορφης απαγορευσης/φορολογησης  :))

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
« Απάντηση #209 στις: Απριλίου 05, 2010, 12:48 »
Πιό πιθανό θεωρώ οτι κάποια στιγμή θα δοθεί μια οδηγία ή προδιαγραφή απο την ΕΕ προς τις χώρες μέλη , οπότε θα συμπεριληφθούμε και εμείς, άν βέβαια εξακολουθούμε μέχρι τότε να είμαστε μέλη  ;D

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359893 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114249 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450077 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110725 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374797 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328168 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1070 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6435 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29356 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99928 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F