vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

789 επισκέπτες, 5 χρήστες
Milarepa, zamploutos, Methodios, manoslykos, camber

Θα απαγορεύεται και το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Αποσυνδεδεμένος kaxri

• **
  • 238
  • Φύλο: Άντρας
  • ατμίζω και την πίσσα εξατμίζω
Απ: Θα απαγορεύεται και το ηλεκτρονικό τσιγάρο;
« Απάντηση #435 στις: Οκτωβρίου 17, 2010, 18:27 »
Ενας αγώνας κατς έχει βία δεν μπορεί να το αποφύγεις  αν πας ,αρα αν δεν σου αρέσει δεν πας . Τα μπάρ , τα εστιατόρια κλπ όμως δεν είναι  χώροι καπνιστών αλλά χώροι διασκέδασης και κατα τη γνώμη μου δεν μπορεί κάποια μπαρ να είναι καπνιστών και άλλα όχι γιατί το μέτρο της μείωσης του καπνίσματος θά έχει ήδη αποτύχει μιας ακομα και στις μεικτές παρέες όλα θα συνηγορούν υπέρ του καπνιστή που δεν μπορεί χωρίς το τσιγάρο.Αν τώρα μου πείτε να υπάρξουν μικρά μπαρ και καφέ μόνο για καπνιστές της τάξεως των 30μ² το πολύ τότε έντάξει.Αλλά εξαιρέσεις του τύπου όποιο μαγαζί θέλει να είναι καπνιστών ή όχι δεν μπορούν να γίνουν διότι τα περισσότερα θα γίνουν καπνιστών για να μη χάσουν πελατεία και έτσι ό στόχος του μέτρου θα έχει χαθεί . Νομίζω ότι ό στόχος της πολιτείας είναι η μείωση του καπνίσματος και η προστασία των μη καπνιστών. Όσο για το επιχείρημα για τους εργαζόμενους δεν είναι γελοίο  και το παράδειγμα abet που έφερες δεν είναι σωστό διότι ο καπνός από το τσιγάρο δεν είναι κάτι που πρέπει να ανέχεσαι επειδή πρέπει να δουλέψεις( και δεν είναι σαν το  τηγανόλαδο  για το μάγειρα) και δεν νομίζω ότι ο σερβιτόρος ο dj  ο τραγουδιστής κλπ πρέπει να  αναπνέουν καπνό επειδή αυτά έχει το επάγγελμα . Πιστευω 'οτι είναι θέμα κουλτούρας και σεβασμού  στον συνάνθρωπο μας και επειδή στην χώρα μας δεν υπάρχει καλό είναι που μπήκε ο νόμος μπας και συμμορφωθούμε λίγο.   Δεν νομίζω ότι στα σινεμά που δεν καπνίζουμε , η στα αεροδρόμια  ή σε άλλα μέρη παθαίνουμε κάτι που δεν καπνίζουμε καλό μας κάνει , άλλωστε αν μπορούσαμε να το κόψουμε απο μόνοι μας η να το ελλατώσουμε ΄η να μην καπνίζουμε εκεί που δεν πρέπει (ή που ενοχλούμε και αυτό ισχυει για την πλειοψηφία  )  δεν θα υπήρχε η ανάγκη του νόμου. Πιστεύω ότι το τσιγάρο είναι αρρώστεια (και σωματική και ψυχολογική) και είναι άσχημο να θέλουμε εμείς που νοσούμε να επιβάλλουμε στους άλλους την συνήθεια μας έστω και παθητικά διοτι η αλήθεια είναι ότι εκεί που επιτρέπεται το κάπνισμα δύσκολα ένας καπνιστής θα σκεφθεί τον άλλον αντιθέτως  θα σκεφθεί μόνο την ανάγκη του και φυσικά κανείς δεν μπορεί να τα βάζει συνεχώς με ένα καπνιστή που δεν καταλαβαίνει η που αν καταλαβαίνει  η αυτοδιάθεσή του  δεν χωράει την αυτόδιαθεση κανενός άλλου . ΥΓ. Σίγουρα υπάρχουν χιλίαδες πράγματα που μας μολύνουν καθημερινά και αν το γενικέυσουμε σίγουρα θα πούμε ότι μπορούμε να πάθουμε τα ίδια και χωρίς ενεργητικό η παθητικό κάπνισμα αλλά σίγουρα είτε είμαστε καπνιστές  είτε όχι μπορούμε να παραδεχτούμε ότι το κάπνισμα είναι τουλάχιστον ενοχλητικό .

Αποσυνδεδεμένος zoobi

• 1159
  • Όπου υπάρχει καπνός... μπορεί να είναι ατμός.
« Απάντηση #436 στις: Οκτωβρίου 17, 2010, 21:29 »
Νομίζω ότι ό στόχος της πολιτείας είναι η μείωση του καπνίσματος και η προστασία των μη καπνιστών.
Και ξαναπάμε στην αυτοδιάθεση... Ο "στόχος της πολιτείας" έρχεται σε αντίθεση με το ξεκάθαρο δικαίωμα του κάθε ατόμου ακόμα και να καταστρέψει τον εαυτό του όσο θέλει, όπως θέλει και για όσο θέλει...

Ποτέ δε συμπάθησα τους "κηδεμόνες" που "ξέρουν καλύτερα ποιο είναι το καλό μου".

Αποσυνδεδεμένος craven.gr

• *
  • 1238
  • Αν δεν είμαι εδώ... μάλλον κάτι μαστορεύω..
« Απάντηση #437 στις: Οκτωβρίου 17, 2010, 22:08 »
Ποτέ δε συμπάθησα τους "κηδεμόνες" που "ξέρουν καλύτερα ποιο είναι το καλό μου".

Τά είπες όλα......... τέλος. :respect: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος XristosK

• 899
  • Γειά σου ρε Gojira, με τις τζούρες σου
« Απάντηση #438 στις: Οκτωβρίου 18, 2010, 09:12 »
Ζοοβι, δυστυχώς, το κράτος-κοινωνία είναι υποχρεωμένο να σου επιβάλλει κάποια πράγματα .... για το καλό τής κοινωνίας και (όχι απαραίτητα) για το καλό το δικό σου.
Τέτοια παραδείγματα είναι το κράνος, η ζώνη και τα όρια ταχύτητας, δολοφονία
Διότι, τις επιπτώσεις των πράξεών σου, τις υφίστανται οι άνθρωποι γύρω σου και η κοινωνία. Εάν εσύ δεν φοράς κράνος και χτυπήσεις και μείνεις παράλυτος, γιατί θα πρέπει το κράτος να σε φροντίζει για την υπόλοιπη ζωή σου;;;;

Ωραία η αυτοδιάθεση, ΑΛΛΑ ωραίες και οι ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ! Και κάποτε πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε για τις υποχρεώσεις και όχι συνέχεια για δικαιώματα.
Νομίζω πως το όλο θέμα έγκειται στις  αντίθετες πλευρές, άτομο - κοινωνία, αυτοδιάθεση- νόμοι.
Θα πρότεινα για διάβασμα Αριστοτέλη - Πολιτικά.
Αυτός είπε πως η φιλοσοφία σε οδηγεί να κάνεις πράγματα που θα έκανες λόγω φόβου ή επιβολής.

Το Σύνταγμα αναφέρει πως "Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων..". Για φαντάσου να έλεγε το ίδιο και για την ζώνη στο αυτοκίνητο.....

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #439 στις: Οκτωβρίου 18, 2010, 11:17 »
Παράθεση
Χρήστο συνεχίζεις απτόητος να βάζεις άτοπα παραδείγματα όπως η δολοφονία κλπ
Οι απαγορευτικοί νόμοι για τις εξαρτήσεις σε καμιά κοινωνία δεν έλυσαν το πρόβλημα. Είμαι σίγουρος ότι αν τα ναρκωτικά ήταν ελεύθερα δεν θα πολλαπλασιάζονταν οι χρήστες. Αντίθετα θα τα προμηθεύονταν φτηνά απο το φαρμακείο με συνταγή και δεν θα υπήρχε το τεράστιο παραεμπόριο που εκτός απο μαύρο χρήμα παράγει διαφθορά και εγκληματίες.
Διάβαζα ότι το 15% απ τα έσοδα του ετήσιου προυπολογισμού είναι από φόρους αλκόλ και τσιγάρων. Αν αύριο σταμάταγαν όλοι να καπνίζουν τότε μεθαύριο το κράτος θα βάραγε διάλυση. Θέλω να πω ότι δεν το κάνουν για την υγεία μας (όπως είπε ο kaxri) αλλά για να ενοχοποιήσουν τον καπνό έτσι ώστε να επιβάλλουν περισσότερους φόρους επάνω του. Γνωρίζουν πολύ καλά απο εμπειρία άλλων χωρών ότι η μείωση των καπνιστών θα είναι ελάχιστη έως καθόλου. Αν τους ενδιέφερε η υγεία μας τότε οι αυξήσεις φόρων τσιγάρων (αφού τις πληρώνουν μόνο οι καπνιστές) έπρεπε να είναι ανταποδοτικές δηλ να ξοδεύονται στην πρόληψη του καπνίσματος.

Αποσυνδεδεμένος zoobi

• 1159
« Απάντηση #440 στις: Οκτωβρίου 18, 2010, 11:38 »
Ζοοβι, δυστυχώς, το κράτος-κοινωνία είναι υποχρεωμένο να σου επιβάλλει κάποια πράγματα .... για το καλό τής κοινωνίας και (όχι απαραίτητα) για το καλό το δικό σου.
Διότι, τις επιπτώσεις των πράξεών σου, τις υφίστανται οι άνθρωποι γύρω σου και η κοινωνία. Εάν εσύ δεν φοράς κράνος και χτυπήσεις και μείνεις παράλυτος, γιατί θα πρέπει το κράτος να σε φροντίζει για την υπόλοιπη ζωή σου;;;;

Ωραία η αυτοδιάθεση, ΑΛΛΑ ωραίες και οι ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ! Και κάποτε πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε για τις υποχρεώσεις και όχι συνέχεια για δικαιώματα.
Νομίζω πως το όλο θέμα έγκειται στις  αντίθετες πλευρές, άτομο - κοινωνία, αυτοδιάθεση- νόμοι.
Θα πρότεινα για διάβασμα Αριστοτέλη - Πολιτικά.
Αυτός είπε πως η φιλοσοφία σε οδηγεί να κάνεις πράγματα που θα έκανες λόγω φόβου ή επιβολής.

Το Σύνταγμα αναφέρει πως "Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων..". Για φαντάσου να έλεγε το ίδιο και για την ζώνη στο αυτοκίνητο.....
Την έχουμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση Χρήστο. Θεωρώ πως για την ασφάλειά μου πρέπει να φοράω ζώνη και κράνος και γι' αυτό το κάνω.

Θα το δω όμως από την πλευρά κάποιου που δεν θέλει να φοράει. Αν το κράτος θέλει να μην παραβιάσει το δικαίωμά του να μη φοράει κράνος ενώ δεν θέλει να επιβαρυνθεί αν χτυπήσει, ας αρνηθεί να τον  ασφαλίσει και θα ασφαλιστεί ιδιωτικά φθηνότερα και με καλύτερες υπηρεσίες... Λύσεις έχει το κράτος... Η μόνη που το βολεύει σπό παντού είναι να με υποχρεώσει να κάνω κάτι παραβιάζοντας την προσωπικότητά μου με απειλή προστίμου! Λοιπόν, άστο...

Όσο για το καλό της κοινωνίας, μπορούμε να το δούμε και αλλιώς, όταν γίνεται κάτι σωστό και δίκαιο  για έναν πολίτη, που δεν παραβιάζει τα δικαιώματα των άλλων, είναι δυνατόν να είναι κακό για την κοινωνία;

Υπάρχουν χιλιάδες απαγορεύσεις στα μυαλά χιλιάδων ανθρώπων που αν τηρηθούν "ο κόσμος θα γίνει καλύτερος". Κρίμα που δε μπορούμε να τους συγκεντρώσουμε όλους αυτούς τους κυρίους σε μία χώρα όπου θα ισχύουν όλες μαζί οι "για το καλό μας" απαγορεύσεις... Πολύ θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη τους ένα μήνα μετά...

Αποσυνδεδεμένος zoobi

• 1159
« Απάντηση #441 στις: Οκτωβρίου 18, 2010, 11:40 »
Χρήστο συνεχίζεις απτόητος να βάζεις άτοπα παραδείγματα όπως η δολοφονία κλπ
Οι απαγορευτικοί νόμοι για τις εξαρτήσεις σε καμιά κοινωνία δεν έλυσαν το πρόβλημα. Είμαι σίγουρος ότι αν τα ναρκωτικά ήταν ελεύθερα δεν θα πολλαπλασιάζονταν οι χρήστες. Αντίθετα θα τα προμηθεύονταν φτηνά απο το φαρμακείο με συνταγή και δεν θα υπήρχε το τεράστιο παραεμπόριο που εκτός απο μαύρο χρήμα παράγει διαφθορά και εγκληματίες.
Διάβαζα ότι το 15% απ τα έσοδα του ετήσιου προυπολογισμού είναι από φόρους αλκόλ και τσιγάρων. Αν αύριο σταμάταγαν όλοι να καπνίζουν τότε μεθαύριο το κράτος θα βάραγε διάλυση. Θέλω να πω ότι δεν το κάνουν για την υγεία μας (όπως είπε ο kaxri) αλλά για να ενοχοποιήσουν τον καπνό έτσι ώστε να επιβάλλουν περισσότερους φόρους επάνω του. Γνωρίζουν πολύ καλά απο εμπειρία άλλων χωρών ότι η μείωση των καπνιστών θα είναι ελάχιστη έως καθόλου. Αν τους ενδιέφερε η υγεία μας τότε οι αυξήσεις φόρων τσιγάρων (αφού τις πληρώνουν μόνο οι καπνιστές) έπρεπε να είναι ανταποδοτικές δηλ να ξοδεύονται στην πρόληψη του καπνίσματος.
:thumpup: :thumpup: :thumpup:
Έτσι ακριβώς, οι φόροι από τα τσιγάρα ας πηγαίνουν για την ενημέρωση κατά του καπνίσματος και την θεραπεία των καπνιστών που αρωσταίνουν.

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
  • Δοκιμος ηλεκτροπνευματιστης για μα ζωή.
« Απάντηση #442 στις: Οκτωβρίου 18, 2010, 11:52 »
Συγγνώμη που επεμβαίνω θελοντας να δώσω τη δική μου γνώμη. Νομίζω ότι όλες οι απόψεις είναι ρομαντικές από τη πλευρά τους η κάθε μια. Εγω το βλέπω από την πλευρά μου καθαρα τεχνοκρατικά. Νομίζω ότι για το εκάστοτε κρατος είμαστε ανθρωπομονάδες, μηχανές παραγωγής, που πρέπει να αποδίδουν, να διαρκούν, και κοστίζουν όσο δυνατό λιγότερο. Το service του οχηματος για τον καθε ένα γίνεται ανάλογα με το πώς βλέπει ο  καθένας το όχημα του. Αν είσαι πιτσιρικάς και θέλεις να αποδίδει από πλευράς ισχύος, οικογενειάρχης και δίνεις σημασία στην  ασφάλεια, εργαζόμενος και το χρησιμοποιείς ως εργαλείο, αδιάφορος και το αφήνεις να σαπίζει, κ.λπ. Το θέμα είναι πως βλέπει τους πολίτες το κράτος σαν οχήματα, σαν ιδοκτήτες του οχήματος ή ανάλογα με την περίπτωση την περίοδο και τα οφέλη.
Γι' αυτό πιστεύω ότι και όλες οι απόψεις είναι δεκτές. Ναί το κράνος πρέπει να το επιβάλει για το καλό της κοινωνίας, έπρεπε όμως να απαγορεύσει την πώληση τσιγάρων από τα περίπτερα και να τα δώσει  σε ελεγχόμενα καταστήματα με χρήση ειδκής άδειας, για την προστασία της κοινωνίας. Αν ο περιπτεράς στο χαλάνδρι που έμενα δεν μου πουλούσε τα  τσιγάρα πριν από 27 χρόνια ίσως να μην κάπνιζα τώρα. Αν όταν έδινα για δίπλωμα οδήγησης μοτοσυκλέτας δεν εξεταζαν αν μπορει  να κάνει ο πιτσιρικάς  οκτάρι ισσοροπόντας σε μια βεσπα, και εξεταζαν οδιγική συμπεριφορά στο δρόμο να ύπήρχαν λιγότεροι τραυματίες και νεκροί.
Αν το κράνος δεν ήταν είδος πολυτελείας.....
Αρα ..... τι; Είμαστε τα οχήματα ή οι επιβατες.

Συγνωμη για τη πολυλογία. Ευχαριστώ.   
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 18, 2010, 11:59 από sokin »

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
« Απάντηση #443 στις: Οκτωβρίου 18, 2010, 11:55 »
Συγνωμη, δεν καπνίζω τώρα, μόνο ατμίζω δεν εχω καπνίσει για δύο μηνες.

Αποσυνδεδεμένος zoobi

• 1159
« Απάντηση #444 στις: Οκτωβρίου 18, 2010, 12:19 »
Νομίζω ότι για το εκάστοτε κρατος είμαστε ανθρωπομονάδες, μηχανές παραγωγής, που πρέπει να αποδίδουν, να διαρκούν, και κοστίζουν όσο δυνατό λιγότερο.
Συμφωνώ, έτσι μας βλέπει. Δεν υπάρχει κάτι όμως που να μπορεί να μας υποχρεώσει - πραγματικά - να δεχθούμε και να παίξουμε το ρόλο που έχει διαλέξει για εμάς.

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
« Απάντηση #445 στις: Οκτωβρίου 18, 2010, 12:30 »
Εχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές  για το αν χρειάζομαι πραγματικά κινητό τηλέφωνο, αν ήμουν καλύτερα όταν κανένας δεν μπορούσε να με βρεί, αν είχα τη δυνατότητα χωρις κινητο να ειδοποιήσω κάποιον, αν τελικά το ήθελα ή με τελικά μου το πέρασαν με ωραίο τρόπο. Μήπως τελικά υπήρχαν τα κινητα τηλέφωνα, οι ασύρματες τηλεπικοινωνίες, οι 28 διάφοροι ηλεκτρονικοί λογαριασμοί που έχω εξαρχης της δημιουργίας του κόσμου.
Τελικά μηπως πρέπει να αναθεωρήσω και την έννοια της λέξης ελευθερία.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 18, 2010, 13:01 από sokin »

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #446 στις: Οκτωβρίου 18, 2010, 13:13 »
Τι το ψάχνετε συνατμιστές?

Η ελευθερία η ασφάλεια η ζωή και η περιουσία των πολιτών βρίσκονται σε κίνδυνο κάθε φορά που συνεδριάζει η (οποιαδήποτε) βουλή! (αυτό είναι γενική παρατήρηση).

Προσωπικά θα ήθελα να υπάρχουν (και) καταστήματα καπνιστών αλλά με άριστο εξαερισμό.
Με σωστό εξαερισμό ο κίνδυνος είναι μηδαμινός, δεν υποφέρουν μάτια μυτη πνεύμονες δεν βρωμάνε τα ρουχα κτλ 
(έχω βρεθεί σε τέτοια μέρη όπου στο διπλανό μου τραπέζι κάπνιζαν πουρα και οσμή πούρου δεν μου ήρθε, και ο αέρας ήταν καθαρός και φρέσκος).
Αν δεν μυρίζει είναι ουσιαστικά ακίνδυνο.

Το κακό είναι ότι ακούω φράσεις όπως "αλλαγή συμπεριφοράς και νοοτροπίας" μέσω νόμων οπότε μάλλον πρόκειται για social engineering,  δηλ. θέλουμε να καπνίζεις (φόροι) αλλά έξω και με ενοχές (αλλαγή νοοτροπίας) και να χρησιμοποιείς τις γνωστές αναποτελεσματικές μεθόδους (τσιρότα τσίχλες κτλ) όταν είσαι σε χώρο που δεν μπορείς να καπνίσεις (κι άλλοι φόροι) και μελλοντικά ίσως σου βάλουμε επασφάλιστρο στην δημόσια περίθαλψη (η ιδιωτική έχει ήδη) αν είσαι καπνιστής (λιγότερα έξοδα αρρωσταίνεις δεν αρρωσταίνεις).

Ο προηγούμενος νόμος μια χαρά ήταν απλά ποτέ δεν επιβλήθηκε η εφαρμογή του.
Ενώ διαμαρτυρόντουσαν ότι ο νόμος παραβαίνεται αντί να προσπαθήσουν να τον επιβάλλουν φτιάξαν άλλο πιο αυστηρό.

Για να καταλάβετε το παράλογο, ενώ το παραεμπόριο κόστίζει 9δισ το χρόνο  (αν θυμάμαι καλά) σε χαμένους φόρους και πολλές νόμιμες θέσεις εργασίας σε διάφορα καταστήματα, πότε αποφάσισαν να το κυνηγήσουν πραγματικά τα τελευταία 10 χρόνια?
ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ!
Και το κυνήγι του και φόρους θα έφερνε και θέσεις εργασίας θα δημιουργούσε και η αίσθηση γενικού μπάχαλου θα μειωνόταν.
Εκεί δεν χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας και συμπεριφοράς?
Γιατί δεν το κυνηγούν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με το τσιγάρο ώστε να μην πεί κανείς ότι "από κάπου πρέπει να αρχίσουμε?"

Σημείωση:
Έχω να καπνίσω 9 μήνες οπότε προσωπικά δεν με αφορά η απαγόρευση, αλλά οι αλλαγές συμπεριφορών και νοοτροπίας μέσω νόμων ειδικά σε μια χώρα που από το 1821 και μετά είναι ένα τερατώδες μπάχαλο που κανείς δεν το διορθώνει γιατί όλοι (όσοι μπορουν να το διορθώσουν) το εκμεταλλεύονται πάντα με φόβιζαν.

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #447 στις: Οκτωβρίου 18, 2010, 13:31 »
Παράθεση
Νομίζω ότι για το εκάστοτε κρατος είμαστε ανθρωπομονάδες, μηχανές παραγωγής, που πρέπει να αποδίδουν, να διαρκούν, και κοστίζουν όσο δυνατό λιγότερο.
Το έβαλες στη σωστή του βάση , εδώ είναι το κλειδί.
Δεν υπάρχει κράτος που να μη βλέπει τους πολίτες ως ιδιοκτησία του, διαφέρει μόνο το ποσοστό ελευθερίας που σου παραχωρείται. Αλλού είναι περισσότερο πχ Ολλανδία και αλλού είναι λιγότερο πχ Αγκόλα, Β. Κορέα κλπ. 
Οι διαφορές στην ποιότητα ζωής είναι οφθαλμοφανείς.

Αποσυνδεδεμένος manos

• 1439
  • SKY
« Απάντηση #448 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 18:18 »
τελικα νιοθω πολυ πρεζακιας με αυτα που λενε λες να βαζουμε το υγρο σε συριγγες? :wall: :wall: :wall:θα μας τρελανουν στο τελος

Αποσυνδεδεμένος Zero

• *
  • 76
    • Τα Όνειρα της Νεφέλης
« Απάντηση #449 στις: Δεκεμβρίου 10, 2011, 18:22 »
Νομίζω πως οι αντιπρόσωποι/εισαγωγείς της παρέας, καλό θα ήταν να μας πουν την δική τους άποψη επί του θέματος καθώς (όπως φαντάζομαι δηλαδή) εχουν ήδη ψαξει το ζήτημα μέσω των νομικών τους....

Τελικά επιτρέπεται; απαγορεύεται; Απαγορευεται μόνο η πώλησή τους; Επιτρέπεται μόνο χωρίς νικοτίνη;
Επιτρεπονται μόνο e-cigs, συναρμολογημένα από 19χρονες παρθένες κινέζες, και υγρό ξαστρισμένο για 3 νύχτες με πανσέληνο σε νεκροταφείο;

Τελικά τι ισχύει;

19χρονες παρθενες? λιγο ρομαντικο σε βρισκω

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 970 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114120 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359697 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449958 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110612 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374666 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327960 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1044 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6404 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15260 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29307 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99855 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F