vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

682 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, camber, manoslykos

Θα απαγορεύεται και το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Φύλο: Άντρας
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
Απ: Θα απαγορεύεται και το ηλεκτρονικό τσιγάρο;
« Απάντηση #285 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 00:08 »
Παράθεση
Αν κανείς γνωρίζει τα τερτίπια του δημόσιου, πως μπορούμε να κάνουμε μια επίσημη επερώτηση και να πάρουμε γραπτή αιτιολογημένη απάντηση?

Πάντως αν κανείς απο εμάς πάει δικαστήριο , καλόν είναι να πάει με ένα GG  ανα χείρας για προφανείς λόγους  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Πάνο, για να κάνεις επερώτηση πρέπει ή να είσαι ή βουλευτής ή να βάλεις ένα βουλευτή να την κάνει.

Αποσυνδεδεμένος freyarip

• *
  • 95
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #286 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 00:09 »
Παιδια διαβαζω με πολυ ενδιαφερον ολα οσα γραφονται εδω αλλα με προβληματιζουν 2 ερωτηματα:
- Ο νομος λεει οτι απαγορευεται η πωληση, κατασκευη κτλ προιοντων καπνου, μα τοτε θα πρεπει να σταματησει η πωληση και του κ.τ. εφοσον και αυτο ειναι προιον καπνου!
- Ο νομος δεν εχει αλλαξει σε οτι αφορα το η.τ. απο το 2008 και απο περυσι που απαγορευτηκε το κ.τ. εχω ατμισει χωρις προβλημα σε καφετεριες, γραφειο, και αλλους δημοσιους χωρους και οταν λεω οτι ειναι η.τ. μου λενε α ενταξει αυτο επιτρεπεται. Αρα γιατι να πρεπει να θορυβηθουμε τωρα?

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
« Απάντηση #287 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 00:10 »
freyarip,  ξέρεις κάποιο νόμο στην Ελλάδα που να εφαρμόζεται ? οκ , εγώ ξέρω έναν, το νόμο περί ευθύνης υπουργών , σε βεβαιώ ότι εφαρμόζεται κατά γράμμα !

Αποσυνδεδεμένος freyarip

• *
  • 95
« Απάντηση #288 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 00:14 »
Η αληθεια ειναι πως καλως ή κακως σε αυτη τη χωρα οι νομοι υπαρχουν μονο για αναφορα,
αλλα καλο θα ειναι να ξερουμε τι μας γινεται για να μην ερθει κανας ασχετος και μας κοψει κληση για κατι που δεν κανουμε εδω και παρα πολυ καιρο!

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #289 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 00:19 »
Πάντως επιμένω ότι έτσι όπως είναι γραμμένο τό άρθρο ένα η.τ (ειδικά χωρίς νικοτίνη)  που δεν πλασάρεται ως μέσον διακοπής καπνίσματος ή ως υγιεινότερο απο το
κ.τ. επιτρέπεται.
Αν δεν θυμίζει κτ (για να μην πέσουμε στην περιπτωση τσίχλας με μορφή τσιγάρου) ακόμη καλύτερα.

Δηλαδή με ποιό σκεπτικό κάτι σαν το janty V3 ΜΕ 0% νικοτίνη μοιάζει με τσιγάρο ή είναι προϊόν καπνού?

Σκέφτομαι να πάρω στο 1142 και να ρωτήσω αν επιτρέπεται η δημόσια χρήση συσκευής εισπνοής ατμών προπυλενογλυκόλης.

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #290 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 00:20 »
το eGo απαγορεύεται ?  :indifferent:
Γιατί εγώ άτμιζα κανονικά σήμερα σε κλειστούς δημόσιους χώρους.
Πάντως έχω την αίσθηση ότι σύντομα θα επιτρέπεται και το κάπνισμα  ;)

Αποσυνδεδεμένος oldseaman

• **
  • 364
« Απάντηση #291 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 00:27 »
παντως εγω για να μετρησω αντιδρασεις,εχω ατμισει επανειλημενως μεσα σε αστιΚα λεωφορεια,χωροι που απο πολλα χρονια ειναι απαγορευτικοι στο ΚΑΠΝΙΣΜΑ,και μαλιστα επιδεικτικα,για εστιατορια και ταβερνες δεν το συζητω,το μπουκαλακι ειναι παντα διπλα στο ποτηρι,αντιδραση καμια.καθως και σε νοσοκομειο,εκει υπηρχε αντιδραση αλλα υστερα απο τις καταλληλες εξηγησεις NO PROBLEM :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
« Απάντηση #292 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 00:36 »
Εδώ πιστεύω ότι θα πρέπει να κινηθούν οι αντιπρόσωποι, οι οποίοι έχουν και έννομο συμφέρον για να ξεκαθαρίσει η ιστορία.

Αντιπρόσωποι με ακουτε ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Και για να ξεκαθαρίσω.
Δεν με ενδιαφέρει να ατμίζω στα μέρη που απαγορεύεται το ΚΤ, δεν το έχω επιδιώξει άλλωστε γιατί βαριέμαι τις εξηγήσεις.
Δεν νομίζω ότι βαριέμαι κάτι περισσότερο στη ζωή μου από το να δίνω εξηγήσεις στον κάθε άγνωστο για το τι κάνω.
Ομως εκνευρίζομαι όταν παίρνει η μπάλα άδικα ένα προϊόν που αξίζει...

Μου φαίνεται ότι χρειαζόμαστε ένα νέο υγρό το οποίο να μη δημιουργεί ατμό.
Τότε δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 00:42 από panos »

Αποσυνδεδεμένος freyarip

• *
  • 95
« Απάντηση #293 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 00:52 »
Συμφωνω, πρεπει οι αντιπροσωποι να κινηθουν! Τωρα ειναι η ευκαιρια να βγει μπροστα το ηλεκ.τσιγ. και να διαχωριστει απο το κανονικο.

Αποσυνδεδεμένος djakisnikolaidis

• **
  • 278
« Απάντηση #294 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 00:58 »
το eGo απαγορεύεται ?  :indifferent:
Γιατί εγώ άτμιζα κανονικά σήμερα σε κλειστούς δημόσιους χώρους.
    το ιδιο πιστευω και εγω 

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
« Απάντηση #295 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 01:00 »
Παράθεση
Πάντως έχω την αίσθηση ότι σύντομα θα επιτρέπεται και το κάπνισμα  (Image removed from quote.)
Και όχι μόνο !

Αποσυνδεδεμένος GIORGOS1969

• 634
« Απάντηση #296 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 01:07 »
Σιγα να μη παρει πρωτοβουλια  η ελλαδα για ευνοικη μεταχειριση του η.τ.
Πρωτα θα νομιμοποιηθει παντου αλλου και μετα βλεπουμε.
Εγω θα ελεγα πως όπως αποδειχτηκε και περσυ, το θεμα της απαγορευσης δεν μας ενδιαφερει και πολύ.
Τι κοιταζουν οι ελεγκτες?τα τασακια στις καφετεριες.
Τι κοιταζουν οι συναδελφοι και αφεντικα? Να μην τσιγαριζουμε τον χωρο.
Τιποτα από αυτά δεν κανει το ηλεκ.τσιγαρο. και οποιος σου πει κατι απλα το βαζεις στο τσεπακι και αντε γεια.
Τωρα αν πας σε θαλαμο νοσοκομειου ή νηπιαγωγειο και εχεις την απαιτηση να ατμιζεις κιολας, έ θελέστα και παθέστα.

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
« Απάντηση #297 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 01:12 »

Αμφιβάλλω παιδιά.
Έχω την αίσθηση ότι αυτή τη φορά τα πράγματα είναι σοβαρά και έχουν σχέση με επικείμενη είσοδο στο σύστημα υγείας ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών
με την κατάρρευση που έχει το ΕΣΥ.
Οι ιδιωτικές ασφαλιστικές σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αναλάβουν ασφάλιση/περίθαλψη καπνιστών....

Αποσυνδεδεμένος djakisnikolaidis

• **
  • 278
« Απάντηση #298 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 01:27 »
για να γινει σωστος ελεγχος  απαιτειται προσληψη χιλιαδων ατομων κατι που το αποκλειω ασε που αν τα ριξεις οι ελεγκτες μεχρι και τσιγαρα θα σου φερουν , τα βλεπω στο club που παιζω που πολυ σπανια ερχονται .................. και παλι δεν μπαινουν μεσα περιμενουν εξω ...

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
« Απάντηση #299 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 01:45 »
Νομίζω οτι οι ελεγκτές που θα είναι δημοτική αστυνομία με τη συνδρομή κανονικής αστυνομίας (+ ΔΙΑΣ που έρχονται πολύ γρήγορα και είναι παντού),  λιμενικού και υγειονομικού (ούτε τη...σέχτα να κυνηγούσαν! πως δεν βαλαν και την αντιτρομοκρατική μέσ?) θα παίρνουν και ποσοστά (η  δημ. αστυνομία) απο τα πρόστιμα
άρα θα έχουν και κίνητρο.
Τώρα που θα μειωθούν και τα έσοδα των δήμων προβλέπω να το κυνηγήσουν...
Βέβαια το καλό σημείο είναι ότι το 1142 λειτουργεί ως τις 8 το βράδι.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359967 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110748 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374929 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328224 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1077 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6442 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99938 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F