vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

204 επισκέπτες, 4 χρήστες
Methodios, manoslykos, tasos1976, mathimatikos1966

Θα απαγορεύεται και το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Απ: Θα απαγορεύεται και το ηλεκτρονικό τσιγάρο;
« Απάντηση #135 στις: Αυγούστου 27, 2009, 22:26 »
Όσο καιρό ατμίζω το κάνω σχεδόν προκλητικά. Για να γίνω κατανοητός κάνω τις τζούρες μου ακόμα κι εκεί που ως καπνιστής δε διαονοουμουν να ΜΗΝ σεβαστώ την απαγόρευση. Γενικώς εκεί με πιάνει η μεγάλη μανία είναι σε κάθε είδους ουρά. Από δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες κ το καλύτερο μου; Το Σούπερ μάρκετ! Τρελένομαι να χαζεύω-ψωνίζω κάνοντας τις ρουφηξιές με το B.L. μου.
Δεν είχα ποτέ εισπράξει τίποτα παραπάνω απο βλέμματα και "ψου ψου ψου" από τους γύρω μου. Έτσι λοιπόν και σήμερα είχα πάει να πάρω κανα δυο πραγματάκια. Περιμένοντας, στη πάντα σπαστική, ουρά του ταμείου ακούω μια γυναικεία φωνή από το τελείως βάθος: "Κύριε-κύριε" Την αγνοώ. Δεύτερη προσπάθεια: "Κύριε δεν επιτρέπεται το κάπνισμα στον χώρο!" "Μα δεν  καπνίζω.." απαντώ απόλυτα ήρεμος σχέδον σα να μουν σε νιρβάνα. "Κι αυτο τί είναι; το "ψεύτικο;"  "ναι... ναι" βαριεστημένα... και μετά το γνωστό "ψου ψου ψου" με τη διπλανή της συνάδελφο.
Τώρα λοιπές έξοδοι, ειδικά σε μπάρα beach bar όταν βγάζω μπουκαλάκι κ ρίχνω σταγόνες με κοιτούν σαν εξωγήινο  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος fairy

• 653
  • Φύλο: Γυναίκα
  • YOU NEVER KNOW WHAT YOU CAN DO UNTIL YOU......TRY!
« Απάντηση #136 στις: Αυγούστου 28, 2009, 00:43 »
 :)) :)) :)) :)) :))Τις περισσότερες φορές το γεμίζω κάτω από το τραπέζι γιατί έχω βαρεθεί να τους εξηγώ  ότι είμαι από τον πλανήτη Γη και όχι από τον Κρόνο :idiot1: :idiot1:

« Απάντηση #137 στις: Αυγούστου 28, 2009, 01:08 »
H αλήθεια είναι ότι με το που βγάζεις το μπουκαλάκι να γεμίσεις το φίλτρο σε κοιτάνε όλοι με ένα βλέμμα σαν να περιμένουν να τους πεις χαμογελαστά ¨Το Junkie της γειτονιάς σας σας εύχεται Χρόνια Πολλά

Αποσυνδεδεμένος Undertaker

• 709
  • Φύλο: Άντρας
  • Undead, Undefeated, UNDERTAKER!
    • Το Blog του Undertaker
« Απάντηση #138 στις: Αυγούστου 28, 2009, 02:03 »
¨Το Junkie της γειτονιάς σας σας εύχεται Χρόνια Πολλά

"ρε φιλαράκι, μηπως σου βρίσκεται κανα ευρώ να συμπληρώσω να πάρω e-liquid;;;"

:laugh1: :laugh1:

« Απάντηση #139 στις: Αυγούστου 28, 2009, 02:09 »
Κανονικά  :)) Εγώ μάλιστα τους το είπα κι από μόνος μου μετά από τα έντονα βλέμμματα τους. "Το junkie με τα σύνεργα του"  8)

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #140 στις: Αυγούστου 31, 2009, 13:04 »
Το μετρο απαγορευσης του ΗΤ  ειναι εντελως απαραδεκτο και πρεπει να αντιδρασουμε
προτεινω προς το παρον διαμαρτυρια με οσο το δυνατον πιο πολλα email στο  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
 http://www.mohaw.gr/yyka/communication

Αποσυνδεδεμένος asala

• **
  • 290
« Απάντηση #141 στις: Αυγούστου 31, 2009, 14:13 »
Αυτη την στιγμη για την Ελλαδα και την Ευρωπη δεν υπαρχει καμια Απαγορευση με βαση  νομο κρατους.
Ακομα και αν υπηρχε απο φορεις αλλους οπως  ιδιοκτητες καταστηματων ακομα δημαρχους κλπ με το υπαρχων νομικο καθεστος Η οποια αποφαση θα ειναι νομικα αιολη.
 Και εμας οσο δεν γινομαστε σοβαρη απειλη για τις βιομηχανιες τσιγαρων δεβ μας πειραζουν ακομα.
Οποτε γιατι να τριβομαστε στην γκλιτσα του τσοπανη αγαπητε abet?? ;)

Αποσυνδεδεμένος XristosK

• 899
  • Γειά σου ρε Gojira, με τις τζούρες σου
« Απάντηση #142 στις: Αυγούστου 31, 2009, 15:45 »
Φίλε, τα τούμπανα ήδη έχουν αρχίσει. Οι καπνοβιομηχανίες το παίζουν <<Ηρώδης>> και αρχίζει η απαγόρευση στην Αμερική. Η Ευρώπη θα κάνει ό,τι πει η Αμερική και ο Αβραμόπουλος... σιγά μην κάνει τον ... πετεινό!
Και εάν περάσει με υπουργική απόφαση, άντε μετά να πηγαίνεις στο Δικαστήριο να αποδείξεις πως δεν είναι επικίνδυνο για να ρίξεις την Υπουργική απόφαση....
Μην γελάτε - μην μιλάτε - απλώς ρουφάτε !

Αποσυνδεδεμένος asala

• **
  • 290
« Απάντηση #143 στις: Αυγούστου 31, 2009, 17:05 »
Αγαπητε Φιλε εαν μεναμε απαθεις στην κρατικη αυθαιρεσια θα δουλευμε ακομα σαν σκλαβοι.
Το εχω ξαναπει και θα το γραψω παλι.
Εαν καποιος ασχοληθει νομικα Την υποθεση την κερδιζει,
Για το πως και το γιατι εδω ειμαστε αν θες να στο εξηγησω
 Με αγωνιστικους χαιρετσμους Asala

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• 1033
    • alfistigr photo
« Απάντηση #144 στις: Αυγούστου 31, 2009, 17:30 »
μέχρι τότε όμως, αφήστε τους να κοιμουνται.
μην τούς ξυπνήσουμε κι όλας!

Αποσυνδεδεμένος sktoris

• 836
  • Njoy/BL/Titan/Miniturbo/Εgo/SDMKIΙ Black+Silver
« Απάντηση #145 στις: Αυγούστου 31, 2009, 17:59 »
Χμμμ.. Σωστό είναι να λειτουργούμε "υπόγεια" και να μην ταράζουμε τα νερά
αλλά από την άλλη αν δεν κάνουμε και αισθητή την παρουσία μας πως θα καταλάβουν ότι υπάρχουμε
ώστε να μην πάρουν αποφάσεις χωρίς τον "ξενοδόχο" - στη δική μας περίπτωση χωρίς τον ατμιστή;
έχω μια αμφιθυμία περί του θέματος.... :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος XristosK

• 899
  • Γειά σου ρε Gojira, με τις τζούρες σου
« Απάντηση #146 στις: Αυγούστου 31, 2009, 20:00 »
Ρε παιδιά, ατμίζουμε με την ησυχία μας! Τι θέλετε ; Να το κάνουμε και με την βούλα ; Δηλ. να πάει ο καθένας από εμάς στην Διευθυντή του και να ζητήσει να βγάλει  μία απανταχούσα που να λέει πως επιτρέπει το η.τ;
Όποιος το κάνει εκεί που δουλεύω ........ τον άτμισα!!!!!

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• 1033
    • alfistigr photo
« Απάντηση #147 στις: Αυγούστου 31, 2009, 20:04 »
@ sktoris: 
έχω να σού αναφέρω πάρα πολλά παραδείγματα πού η ανυπαρξία τού κράτους, είναι τελικά προς όφελος των ... ενδιαφερομένων(?) (καίδεν εννοώ βέβαια οικοπεδοφάγους καί καταπατητές - μακριά από μένα αυτό)

σε αντίθεση με άλλα κράτη.

Αποσυνδεδεμένος sktoris

• 836
  • Njoy/BL/Titan/Miniturbo/Εgo/SDMKIΙ Black+Silver
« Απάντηση #148 στις: Αυγούστου 31, 2009, 20:31 »
Αυτό είναι!
Το Η.Τ. θα εξαπλώνεται σαν virus μεταξύ των πολιτών και το κράτος δεν θα το΄χει πάρει χαμπάρι!
Κάτι φουτουριστικό - μελλοντολογικό - Ματριξιακό έχει αυτό και μου αρέσει!
Σαν μια υπόγεια συμφωνία μεταξύ αυτών που ξέρουν την Αλήθεια! :))

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• 1033
    • alfistigr photo
« Απάντηση #149 στις: Αυγούστου 31, 2009, 20:52 »
δεν το εννοώ έτσι βρε μάστορα !   :)

δες παράδειγμα :  εγώ λατρεύω τα πιτμπουλ (τώρα έχω το τρίτο μου). τα οποία όπως ίσως ξέρεις, σε κάποιες χώρες απαγορεύονται εντελώς, σε άλλες ... κατά το ήμισυ κλπ.

στην Ελλάδα, η ανυπαρξία τού κράτους στην ουσία ωφελεί τούς κατόχους αυτων των υπέροχων, παραγνωρισμένων κλπ σκυλιών. (αρκεί κι αυτοί να είναι υπεύθυνοι κλπ, καί ότι άλλο θες, γιά μιά συζήτηση πού δεν θα ήθελα να ανοίξει εδώ. παράδειγμα έδωσα.)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359739 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 989 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114152 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449981 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110642 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374688 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328010 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1056 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6418 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15273 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29324 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99872 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F