Ανοίγω αυτό το θέμα για να πω 2 λόγια για τον justfog s14 που πήρα πριν μερικές μέρες.
http://www.justfog.com/?page_id=11924Ξεκινάω με
τα αρνητικά του τα οποία είναι η υψήλή τιμή (~25 ευρώ) και η μικρή χωρητικότητα (1.8ml ίσως και λιγότερα πραγματικά).
Τα θετικά του:Είναι ανωξείδωτο ατσάλι, pyrex γυαλί (νομίζω υπάρχει και ανταλλακτικό αμα σπάσει), λύνεται τελείως για καλύτερο καθάρισμα (ίσως μπορεί να γίνει αναπλήρωση και από πάνω, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει) έχει ρύθμιση αέρα (έχει 4 σκάλες, εγώ προσωπικά το κάνω στην 4 πιο ανοιχτή.. έχει βγει και ένα driptip που κοστίζει αρκετά νομίζω και είναι στα ~12 ευρώ το οποίο κάνει και για άλλους άτμοποιητές, σου δίνει τη δυνατότητα για περισσότερο αέρα στη τζούρα, φαίνεται και στο λινκ παραπάνω..στην τέταρτη σκάλα που έχω τον justfog s14 χωρίς αυτό το driptip πάντως είναι όπως ακριβώς θέλω να είναι η τζούρα).
Πράγματα που μου έκαναν εντύπωση στη χρήση:
-''Αλλάζει'' εύκολα γεύση η αντίσταση από το προηγούμενο στο επόμενο υγρό.
-Δουλεύει απροβλημάτιστα, ούτε σκασίματα, ούτε μπουρμπουλήθρες, ούτε διαρροές (σε justfog 1453/2043 είχα διαρροές και στα 2 από το κάτω μέρος στον πόλο της μπαταρίας), πολύ καλή παραγωγή ατμού.
-Κάνει την υφή του ατμού ''βελούδινη'' και δεν νομίζω ότι σε αυτό παίζει ρόλο το υγρό (όπως πίστευα στην αρχή), αφου σε dandy joplin, 7 kings, 7 lives, flavortec american red, nobacco number 1 είναι ο ατμός ''βελούδινος'' κάτι που δεν είχα με τον gs air που έκανα πολύ καιρό.
-Για μενα πολύ καλή και η γεύση και μόνο το number 1 απέδωσε χειρότερα από τον gs air αλλά μπορεί να οφείλεται στο ότι ήταν το πρώτο υγρό που έβαλα και δεν είχε δουλέψει πολύ η αντίσταση.
Πλέον κάνω μόνο τον justfog s14 και δεν χρησιμοποιώ gs air, gs air m που έκανα πριν. Γενικά απόλυτα ικανοποιημένος και αν κόστιζε λίγοτερο θα τον πρότεινα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Edit: Και μια καλλιτεχνική φωτό

για το πώς κάθεται πάνω στο istick:
Ενσωμάτωση φωτογραφίας