Είπα να ανοίξω αυτό το θέμα μιας και δεν είδα κάποιο αντίστοιχο στο forum για τα συγκερκιμένα υγρά.
Τα παράγγειλα προχτές και σήμερα τα έχω σπίτι να τα δοκιμάσω.Παρασκευάζονται στην Γαλλία και είναι καπνικά και τα 5 της σειράς , με το καθένα να κινέιται σε διαφορετικά επιμέρους αρωματικά μονοπάτια . Τα ονόματά τους είναιGold Digger, Road Five , Black Horse, Doe Skin, Love Blond
Κυκλοφορούνε σ συσκευασία των 10 και 30 ml αντίστοιχα με τιμή 6 ευρώ για τα 10μελα και 14 ευρώ στα 30μελα. Εγώ προσωπικά αγόρασα 4 10μελα μιας και δεν είχε το 5ο σε συσκευασία των 10ml. Ωστόσο τα παιδιά από το κατάστημα μου στείλανε ένα δειγματάκι και του 5ου να το δοκιμάσω για να έχω μία ολοκληρωμένη εικόνα για τα υγρά .
Η νικοτίνη που μπορούμε να τα πάρουμε είναι 6, 11, και 16 mg . Εγώ πήρα να δοκιμάσω τα 16mg. Nα κάνω μια παρένθεση εδώ και να που πως απ ότι έχω δει αρκετές εταιρίες κυρίως από Γαλλία κυκλοφορούν τα υγρά τους σε τέτοιες ποσοότητες νικοτίνης. Η περιεκτικότητά τους σε PG-VG είναι 50-50
Πολύ θετική εντύπωση μου έκανε η συσκευασία τους . Τα μπουκαλάκια, γυάλινα έρχονται μέσα σε ένα χάρτινο κουτάκι το καθένα ξεχωριστά ,όπου επίσης το καθένα έχει και το δικό του σταγονόμετρο ,παρόλο που είναι 10ml, όπως θα δείτε και στις φώτο παρακάτω. Παρακάτω παραθέτω τις περιγραφές των καταστημάτων
Road Five - Στεγνός ξανθός καπνός , Floral επιγεύσεις στην κορυφή και γήινα τελειώματα
"Η πόλη έχει θολό καιρό όπως παλιά. Μια απόχρωση ώχρας και ανεμελιάς στην πύρινη ζέστη του μεσημεριού και το τρέξιμο από ένα μαύρο άλογο που αντηχεί στο βορρά και το νότο, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στο δρόμο του. Τότε, ξαφνικά, στην άκρη του δρόμου, ένας ήσυχος κάμπος με φυτεία καπνού. Από εκεί πήρε το πρώτο του άρωμα. Μια πικρή καπνική νότα, που δημιουργεί ένα εγκώμιο και σε ταξιδεύει στο δρόμο προς τη γη της επαγγελίας."
Gold Digger - Γλυκός ξανθός καπνός , χαρακτηρίζεται από μια λεπτή συναρμολόγηση των αρωμάτων και στο τέλος εξάγεται μια υποσημείωση ζάχαρης
"Εκεί ήταν μία τεράστια σιλουέτα που έκρυβε το χάραμα. Τα χέρια του τα είχε μέσα στο ρέμα, ψάχνοντας για ψήγματα και σκόνη χρυσού. Ήταν ένας πρώην ανθρακωρύχος και ερχόταν με το φτυάρι και την αξίνα του για να βρει νέα κοιτάσματα. Εκείνος μου δίδαξε την υπομονή και το αργό στέγνωμα του καπνού. Είχα κρεμάσει τα εργαλεία του στον τοίχο και είχα την ανάμνηση ενός θησαυρού που πότε δεν βρέθηκε και μιας φιλίας τόσο απρόσμενης."
Black Horse - H απόλυτη γεύση καπνού .Μεστό και σαφές .
"Ταξίδευα με το άλογό μου σε ένα ιερό βουνό. Κατά τη διάρκεια της πρώτης μας βόλτας, φτάσαμε σε γνώριμα μέρη και... με πέταξε από τη σέλα. Είναι ένα άγριο και περήφανο καθαρόαιμο. Από τότε, δεν το έχω εξημερώσει ποτέ πραγματικά. Διασχίζουμε μαζί οροπέδια και κοιλάδες, ως ίσοι. Ο ρυθμός του έχει γίνει και δικός μου. Δημιούργησα μια επίγευση καπνού αφιερωμένη σε εκείνο. Μοιάζει με το τρίχωμά του. Είναι μαύρο και δυνατό."
Doe Skin - Ήπιος καπνός, με πραγματική ταυτότητα . Δασώδης βάση με ένα άγριο άρωμα φρεσκοκομένου ξύλου
"Ένα ελάφι ευκίνητο το παρακολουθούσα συνέχεια χωρίς επιτυχία. Φαινόταν σαν να φτερουγίζει ανάμεσα στα βράχια και να εξαφανίζεται στα νερά των ποταμών. Τέλος, το βρήκα να κοιμάται πίσω από τα φυτά μου, ειρηνικά. Μου φάνηκε ανυπεράσπιστο. Φεύγοντας πήρα την εικόνα του για να φτιάξω αυτό τον καπνό... Μια ωδή στη ζωή και τη δύναμη."
Love Blond - Τι να πω για αυτό το μαγευτικό μοντάζ .Η κορυφή των μίξεων πηγαίνει αρκετά με το πρότυπο των φρούτων και στους πρόποδες αναδύει ένα πολύ ευγενικό φουντούκι .
"Ένα ξηρό και άνυδρο βράδυ σε ένα σαλούν τα βλέμματα μας συναντήθηκαν. Η μυρωδιά των μαλλιών της ήταν σαν την ελεύθερη ομορφιά άγριας φύσης και το δέρμα της σαν ένα ελαφρύ άρωμα καπνού, ασταθές και χρυσό. Έφυγε μια νύχτα για άλλες προκλήσεις. Μερικές φορές τη θυμάμαι σαν το χάδι ενός άγριου αέρα. Το βλέμμα της, το άρωμα της, ο καπνός να βγαίνει από τα χείλη της. Μια ξανθιά που θα την αγαπώ για πάντα..."
Μέχρι στιγμής δοκίμασα το Doe Skin και το Road Five. Mόλις τα δοκιμάσω όλα και έχω μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα θα επιστρέψω με λεπτομέρειες.
Παρακάτω και φώτο όπως τα παρέλαα