Αν αποφασίσεις για το δευτερο θα με σώσεις και απ τον κόπο της αναμονής...
Το tracking της Singapore Post αναφέρει απλά ότι έχουν παραλάβει το μοντάκι από το fasttech, τίποτε άλλο. Οπότε, χλωμό το βλέπω να μου έρθει μέσα στις γιορτές, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Έχω δυο ολόφρεσκες LG HG2 αγορασμένες από Ελλάδα που το περιμένουν, και περιμένω άλλες δύο με Sweden Post από το fasttech που μάλλον θα έρθουν γρηγορότερα.
Δεν μου έχει ξανασυμβεί με άλλο μοντάκι αυτό που έχω πάθει με το RX200. Από τη μια μεριά, το γουστάρω περισσότερο εμφανισιακά από το Realeaux με το DNA200 επειδή είναι κατάμαυρο, όπως ακριβώς το θέλω. Με ξενερώνει αφάνταστα το βάψιμο μισό μαύρο μισό γκρι του Realeaux με το DNA200.
Από την άλλη μεριά με επηρέασε πολύ αρνητικά το γνωστό περιστατικό που ανέβηκε στο reddit, και μου κάθεται ακόμα πιο περίεργα το γεγονός ότι ουσιαστικά το "έθαψαν" το θέμα. Έκαναν delete το αρχικό ποστ αλλά και τις φωτογραφίες, και το κλείδωσαν κιόλας. Αυτό το κάνεις
όταν έχεις αποδείξεις ότι κάτι είναι στημένο. Είδατε να αναφέρουν πουθενά κάτι τέτοιο;
Τέλος πάντων, θα αποφασίσω όταν έρθει το πακέτο από το fasttech. Αν μου έρθει και το ανοίξω, τότε θα το κρατήσω το μοντάκι, θα του δώσω δηλαδή την ευκαιρία του. Αλλά θα είναι σε "καραντίνα και απομόνωση" για πολύ καιρό, μακριά από τα υπόλοιπα μοντάκια και τους ατμοποιητές μου. Θα παίζει με τους Kayfun Lite Plus το πρώτο διάστημα στα 12-15W αποκλειστικά. Αν χτιστεί "σχέση εμπιστοσύνης" μεταξύ μας, θα του βάλω σταδιακά τις Ατλαντίδες και τον Subtank. Και μόνο μετά από πολυυυυυύ καιρό θα το βάλω να παίξει με τα θηρία, τους τρεις TFV4 δηλαδή.
Αν πάλι αποφασίσω να μην το κρατήσω, δεν το ανοίγω καν το πακέτο από το fasttech, θα το ανοίξει ο επόμενος αγοραστής του. Και θα χτυπήσω το Realeaux με το DNA200 επιτόπου. Αφού το βρω πρώτα, γιατί φαίνεται να είναι παντού σε έλλειψη αυτή τη περίοδο...
Για παράδειγμα, σήμερα έκανα μία αντίσταση με twisted Ni200 0.30mm.
Οκτώ σπείρες σε 3 χιλιοστά αξονάκι έδωσαν 0,07 Ωμ.
Το DNA200 την διάβασε, την κλείδωσε και ατμίζει κανονικότατα στους 190 Κελσίου με 30 Βαττ.
Βάζοντας τον ατμοποιητή σε ένα μοντάκι πολυδιαφημισμένο, μόλις πάτησα το fire ξεκίνησε να ατμίζει και δεν σταματούσε.
Το δοκίμασα 3 φορές με το ίδιο αποτέλεσμα...
Καλό θα ήταν να μας πεις και ποιο είναι αυτό το μοντάκι...