Επειδή φορτιστή έχω τον d2 και έχω ακούσει οτι τις μπαταρίες πρεπει να τις φορτίζουμε μαζί αν βάλω τις 2 και μετά την άλλη το ίδιο δεν είναι .??
Στο fasttech στο αντίστοιχο θέμα, έχουν πει ότι σε ερωτήσεις που έκαναν στη κατασκευάστρια εταιρεία, την Wismec, τους απάντησε με τον πλέον επίσημο τρόπο, ότι το RX200 διαθέτει balanced charge στο 1Α από τη θύρα USB, όπως ακριβώς δηλαδή και το αδελφάκι του με την πλακέτα DNA200. Από αυτά που έχω διαβάσει, και χωρίς να διαθέτω εξειδικευμένες ηλεκτρονικές γνώσεις, αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που φορτίζεις τις μπαταρίες σου στο RX200 με την USB, πετυχαίνεις
τέλειο πάντρεμα και των τριών μπαταριών, πράγμα που είναι αδύνατον να το πετύχεις με τον D2 και οποιονδήποτε άλλο απλό εξωτερικό φορτιστή, χρειάζεσαι ειδικό φορτιστή. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό εάν παίζεις σε πολύ υψηλά βατ, ειδικά στα 100+, όπου και οι μπαταρίες σου ζορίζονται πολύ.
Εγώ τουλάχιστον αυτό σκέφτομαι να κάνω, αφού έχω καμιά δεκαριά μοντάκια και δεν θα βασίζομαι μόνο στο RX200. Θα το βάζω τις περισσότερες φορές να φορτίζει τις μπαταρίες του με την USB, απλά θα φροντίσω να το συνδέω σε θύρα USB 3.0 στο pc μου, για ταχύτερη φόρτιση. Να υπολογίσεις βέβαια, ότι τρεις εντελώς άδειες LG HG2 θα χρειαστούν κάπου εννέα ώρες φόρτισης μέσω της USB.
Ένα άλλο
καταπληκτικό κολπάκι του RX200 που γράφουν στο fasttech, είναι ότι με το μοντάκι σβηστό, και πατώντας ταυτόχρονα το fire μαζί με το + για πέντε δευτερόλεπτα, σου εμφανίζει την τάση φόρτισης για την κάθε μπαταρία του ξεχωριστά, π.χ.: 3,74V - 3,73V - 3,74V.