Καλώς σας βρήκα, μιας και καινούργιος (χρήστης, όχι αναγνώστης) και καλησπέρα στην παρέα,
Μόλις απέκτησα και εγώ το Provari Radius και από την χαρά μου, είπα να το μοιραστώ με κάποιους, μιας και δεν έχω φίλους συνατμιστές, καθότι παραμένουν καπνιστές και μάλιστα φανατικοί, όπως και εγώ εξάλλου μέχρι πριν 5,5 περίπου μήνες. Διάστημα ενασχόλησης το οποίο σημαίνει νηπιακή εμπειρία και γνώση, την οποία, όπως όλοι αντιλαμβάνομαι, καθημερινά προσπαθώ να εμπλουτίσω, καθώς το άτμισμα αποτελεί πλέον τρόπο ζωής για εμένα, που κάπνιζα 90 με 100 τσιγάρα άπαξ ημερησίως!
Πάμε τώρα στην επιλογή: Η επιλογή προήλθε από τον εθισμό, γιατί ας μην κοροϊδευόμαστε και ας είμαστε ρεαλιστές, αν και λίγο χρόνο στο χώρο, έχω αντιληφθεί ότι ο εθισμός, όχι μόνο σ' αυτό καθ' αυτό το άτμισμα, αλλά και στα μέσα τα οποία στο προσφέρουν, αποκτά σταδιακά φετιχιστικές διαστάσεις (αυτόν τον εθισμό εννοώ)...
Θέλω να πω ότι μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και με πολύ λιγότερα χρήματα, δεν χρειάζεται να δώσεις μισό μισθό, άσχετα εάν τον έδινες ούτως ή άλλως για τα κανονικά τσιγάρα. Για να μην μακρυγορώ όμως, ξεκίνησα με την Mejor της Nobacco, έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες, μία προ πενταετίας και μία προ ενός έτους, με την ίδια μπαταριοθήκη. Ένας μ...
πιπέρι όμως πωλητής μου την είχε πασάρει παρέα με ένα sub ατμοποιητή, επειδή λέει του είχα πει ότι καπνίζω πολύ και ως εκ τούτου, ατμοποιητής και μπαταριοθήκη κατέληξαν στο συρτάρι. Έτσι συνέβη και μια Δευτέρα πρωί, έπειτα από ένα Σαββατοκύριακο κραιπάλης, όπου το κωλοτσίγαρο παραλίγο να με στείλει και μόνο από τον βήχα, την ξέθαψα. Ήμουν όμως αποφασισμένος και έτσι μπούκαρα σε ένα κατάστημα και απειλητικά προς τον πωλητή έγνεψα, ότι εάν δεν ατμίζω, δεν φεύγω. Προς τιμήν του, παρήγγειλε καφέ και άρχισε σταδιακά να με βάζει στην φιλοσοφία των διαφορετικών ατμοποιητών και των αντιστάσεων. Επιτέλους, βρήκα έναν ατμοποιητή για τα γούστα μου, τσιγαρίσιο, που να μου θυμίζει τσιγάρο ρε παιδί μου. OSTRIA λοιπόν και τα μυαλά στα κάγκελα. Έτσι ξεκίνησε και έτσι πορεύτηκα, αρχίζοντας πλέον τις αναγνώσεις εδώ σε στο forum και τις βουτιές στα άδυτα του διαδικτύου.
Άκουσα, είδα και ένιωσα, δοκιμάζοντας σε διάφορα καταστήματα πολλά. Κατέληξα, μπορεί ανοήτως, δεν ξέρω, είμαι άπειρος ακόμα, ότι ο έλεγχος θερμοκρασίας, στα WATT - VOLT που εγώ ατμίζω, μάλλον δεν μου είναι και τόσο απαραίτητος. Ήθελα όμως να κάνω την υπέρβαση. Ίσως λανθασμένα δεν ξεκίνησα πρώτα από την υπέρβαση του ατμοποιητή, προχωρώντας σε επισκευάσιμο, αλλά με την αγορά πρώτα μπαταρίας, ωστόσο το τσίμπησα, το πήρα και από σήμερα το πρωί έχω πάθει την πλάκα μου. Και η πλάκα αυτή μόνο σε μία λέξη μετουσιώνεται, που αρχίζει από κ..... και τελειώνει σε .....α! Και να φανταστείτε, δεν έχω ξεπεράσει ούτε για αστείο τα 11 W...! Το σχήμα του, το τονίζω αυτό, απόλυτο κούμπωμα στην παλάμη!
ο.κ. θα μου πείτε, αν κουμπώσεις πάνω επισκευάσιμο, τότε θα νιώσεις, παρόλα αυτά ακόμα και με τον OSTRIA, ο μόνος για εμένα γευστικός εργοστασιακός μετά τον NAUTILUS και όμως... ΝΙΩΘΩ αυτό που ΔΕΝ μπορούσα να αντιληφθώ, όταν διάβαζα περί βελούδινης ατμιστικής εμπειρίας.
Δεν ξέρω και δεν γνωρίζω τα υλικά κατασκευής, αν είναι από πυραύλους που κλάνουν στο διάστημα ή από πλαστικά κλπ. Γνωρίζω ότι αυτό που νιώθω με καλύπτει στο ακέραιο και είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα. ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΙΜΟΣ. Από τους γνωρίζοντες αντιλαμβάνομαι ότι κάτι παίζει με την kayfun, κάτι ετοιμάζει και πρέπει να περιμένω, πριν προχωρήσω στην επόμενη κατέθεση των με αίμα αποκτημένων euro, μέχρι στιγμής έχω λατρέψει τον eviva, αν υπάρχουν προτάσεις, θα τις λάβω σοβαρά υπόψη.
Με κάθε εκτίμηση λοιπόν και σεβασμό προς όλους, αντιλαμβάνομαι ότι αυτό το post δεν προσέφερε τίποτα και σε κανέναν, ωστόσο ήθελα να το κάνω, έστω και για το καλώς σας βρήκα.