vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

140 επισκέπτες, 11 χρήστες
gigelis78, PsykieG, e-akapnos, noe, ertyanna, maprix, petr@n, vasim, thanoulis, thanos1071, sv8swi

SQuape r(s)

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Φύλο: Άντρας
  • Flavor chasing
Απ: SQuape r(s)
« Απάντηση #150 στις: Φεβρουαρίου 07, 2016, 23:02 »
Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό ειναι το πρόβλημα στον πόλο αν θες έλεγχο θερμοκρασίας δεν είναι και ο πιο σταθερός έχει κάποια θεματάκια.

Αποσυνδεδεμένος porfyras

• **
  • 105
« Απάντηση #151 στις: Φεβρουαρίου 07, 2016, 23:50 »
Ακριβά ανταλακτικά. π.χ.
σε περίπτωση πτώσης και θραύσης του τζαμιού(χτυπα ξύλο) πάω για ολόκληρο νέο Tank 55 Ευρώ, γιατί για να το αλλάξω εγώ ... forget it.
Α... κάτι άλλο.
Από kayfun lite και σφιχτή τζούρα, σίγουρα θα παρασυρθεί κόσμος και θα παει σε full πνευμονικές με απώλεια όμως γεύσης. Ξέρω γιατί το έχω νοιώσει από kayfun 4.
P.S. = Φίλε @ drakmor το είπε κι ένας συνατμιστής πιο πίσω.
Θέλει απόλυτα στεγνό κάτω μέρος του deck και απόλυτα στεγνό πόλο.
Λίγη μόνο λείανση με βατονέτα (όπως δείχνει και στο quick start έντυπο) του oRing γύρω απο το deck πριν μπεί και όχι όλης της βάσης όπως προτείναι ένας έλληνας reviewer . Τα ακολούθησα και δεν έχω καθόλου σκαμπανεβάσματα.
P.S. 1 = Βρε τι μας έχουν κάνει αυτά τα reviews  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος nas1

• **
  • 391
  • Vaping.gr Blacksheep
« Απάντηση #152 στις: Φεβρουαρίου 08, 2016, 00:19 »
cloud one rta ενας και μοναδικος λογος!!!

Αποσυνδεδεμένος dstelios

• 4
« Απάντηση #153 στις: Φεβρουαρίου 08, 2016, 08:43 »
Φίλε nasios έχεις και τους δύο και κατέληξες στον cloud one?

Αποσυνδεδεμένος nas1

• **
  • 391
  • Vaping.gr Blacksheep
« Απάντηση #154 στις: Φεβρουαρίου 08, 2016, 09:28 »
δεν εχω τον συννεφακη ,αλλα εχω ακουσει πολλα καλα λογια ,οσο για τον σκουεπ ,εχω το κλωνο ,υσχιει οτι γραψανε τα παιδια ,παντως αν εισαι καιφουνακιας δυσκολα θα τον αγαπησεις ,βρες καποιον που να εχει παρομοιο ντεκ ,αλλα αυτο με τα πανω κατω στα ωμ εχουνε δικιο,,,μετα ολοι το στηνουνε απο οτι εχω δει αναποδα απο εγω ,,ολοι το ντεκ μεσα στο λουκι ,εγω αναποδα ,,πιστευω οτι ειναι καθαρα υποκειμενικο τι σου αρεσει και τι δεν σου αρεσει ,,παντως σε ενα ποσοστο 99% για τα δικα μου γουστα τα εχω βρει με το σκουεπ και ας ειναι κλωνος ,,

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #155 στις: Φεβρουαρίου 08, 2016, 15:57 »
Είχα 2 squape rs τους οποίους τους έδωσα και έχω και τον cloud. Είναι τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας ο ένας με τον άλλο. Τους έδωσα λόγω ότι δεν τους χρησιμοποιούσα σε τίποτα άλλο εκτός αν ήθελα να ατμισω τα 5 πιόνια. Είναι πολύ καλός άτμο εκτώς από το θέμα με τον πόλο για TC αν το σετάρεις σωστά και κλειδώσεις αντίσταση μειώνεται το πρόβλημα αλλά και πάλι. Πάντως το ξαναλέω άλλα πράγματα σου δίνει ο Squape άλλα ο Cloud δεν είναι στην ίδια "κατηγορία" αν μου επιτρέπεται να το πώ αυτό.

Αποσυνδεδεμένος Sifis7

• *
  • 19
« Απάντηση #156 στις: Φεβρουαρίου 09, 2016, 02:45 »
Παιδες μια γρηγορη λυση στο θεμα της αντιστασης που "παιζει " μετα απο απειρο ψαξιμο στα ξενα φορουμ
ειναι να  αφαιρεσουμε το oring του πολου και στην θεση του να βαλουμε μονοτικο σε στυλ  https://www.fasttech.com/products/0/10010212/1886602-rubber-insulation-rings-for-ego-batteries-50-pack?   (απο οτι διαβασα κανει και αυτο ) https://www.fasttech.com/product/2049900? ... Δοκιμασα ενα μονοτικο απο πολο ενος subtank και...2 μερες δουλευει απροβληματιστα !!!(πιο πριν ειχα τρελο θεμα με την τιμη της αντιστασης)

Αποσυνδεδεμένος mitsos_82

• **
  • 236
  • Devil Or The Blue Cat's Song
« Απάντηση #157 στις: Φεβρουαρίου 09, 2016, 20:08 »
Τέτοιο μονωτικό δεν έχει και ο KFV4?

Αποσυνδεδεμένος Sifis7

• *
  • 19
« Απάντηση #158 στις: Φεβρουαρίου 09, 2016, 21:40 »
Δεν το ξερω...αλλη μια μερα περασε χωρις σκαμπανευασματα της αντιστασης.....

Αποσυνδεδεμένος mitsos_82

• **
  • 236
  • Devil Or The Blue Cat's Song
« Απάντηση #159 στις: Φεβρουαρίου 09, 2016, 22:00 »
Ανεβασε μια φωτο αν μπορεις :)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος porfyras

• **
  • 105
« Απάντηση #160 στις: Φεβρουαρίου 10, 2016, 15:10 »
Παρέλαβα, έπλυνα και έστησα σήμερα τον κλώνο από 3fvape.
Ο πόλος είχε insulator και όχι oRing.
Δεν έχει όμως την εγκοπή (θέση) για oRing που υπάρχει στον γνήσιο.
Τώρα να αφαιρεθεί το oRing, να μείνει κενό σε εκείνο το σημείο λόγω εγκοπής, και να μπεί insulator .... εγώ βλέπω ρίσκο.
Any way αυτά είναι ή σαν κι αυτά ....γιατί απ' ότι βλέπω δεν πλέον διαθέσιμα
http://www.3fvape.com/misc/5480-replacement-o-ring-insulator-for-sqrs-reloaded-squape-rs-rta-yellow-5-pcs.html?search_query=squape&results=19

Αποσυνδεδεμένος Sifis7

• *
  • 19
« Απάντηση #161 στις: Φεβρουαρίου 10, 2016, 15:56 »
Παρέλαβα, έπλυνα και έστησα σήμερα τον κλώνο από 3fvape.
Ο πόλος είχε insulator και όχι oRing.
Δεν έχει όμως την εγκοπή (θέση) για oRing που υπάρχει στον γνήσιο.
Τώρα να αφαιρεθεί το oRing, να μείνει κενό σε εκείνο το σημείο λόγω εγκοπής, και να μπεί insulator .... εγώ βλέπω ρίσκο.
Any way αυτά είναι ή σαν κι αυτά ....γιατί απ' ότι βλέπω δεν πλέον διαθέσιμα
http://www.3fvape.com/misc/5480-replacement-o-ring-insulator-for-sqrs-reloaded-squape-rs-rta-yellow-5-pcs.html?search_query=squape&results=19

εσενα ηρθε με το update...αρα οντως ηταν θεμα του πολου και του oring που δεν κανει καλη δουλεια..και το λινκ που εστειλες που δεν ειναι διαθεσιμα ειναι παρομοια με αυτα που ανεβασα πιο πανω και αντικαθιστουν το ορινγκ...συγνωμη φοτο δεν εχω τωρα γτ το κινητο γιοκ. :wall:

Αποσυνδεδεμένος porfyras

• **
  • 105
« Απάντηση #162 στις: Φεβρουαρίου 10, 2016, 22:13 »
Δοκίμασα από Kayfun v4 και Lite Plus.
Δυστυχώς τα insulators τους, δεν ταιριάζουν.
Δεν πειράζει, άλλωστε σοβαρό πρόβλημα προσωπικά, δεν έχω. Κάθε 2-3 μέρες ξεβίδωμα-αφαίρεση τον πόλο και καλό σκούπισμά του.
Άσχετο ... δοκίμασα το b deck που είχε στο πακέτο ο κλώνος και όντως τα παιδιά είχαν δίκιο.
Η γεύση εκτοξεύτηκε. Άσε που στήνεις και πιο εύκολα (λόγω του χώρου που προκύπτει) με χοντρό σύρμα.

Αποσυνδεδεμένος eckotek

• 522
  • MAKE LOVE NOT WAR
« Απάντηση #163 στις: Φεβρουαρίου 10, 2016, 22:32 »
Σήμερα παρέλαβα και εγώ το ατμό  http://www.gearbest.com/electronic-cigarettes/pp_211747.html
Αψογο υλικό φινίρισμα και σπειρώματα. Είχε και άλλες τεσσερεις βάσεις για διάφορα στησίματα, και ένα πλαστικό τανκ.  Πήρα και ένα εφεδρικό γυαλάκι http://www.gearbest.com/electronic-cigarettes/pp_211737.html να βρίσκεται.
Τον έστεισα με τη W βάση πανέυκολα με κανθαλ 0.32 αραιές σπείρες βγήκε στα 1.3 Ω. Ατμός πολύς και γεύση σαν τον καυφουν ίσως και λίγο παραπάνω όχι όμως τις ύπερβολές που άκουσα για πάρα πολύ μεγάλη διαφορά. Περιμένω αυριο κεραμικές βάσες από fast να δούμε.
Ο πόλος είναι με ορινκ και εγκοπή και μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα αλλά καλά θα ήταν να είχε μονώτήρα και όταν τη βιδώνεις να τερματίζει και κάπου. Ισως να βάλω κάποια βίδα λίγο πιο μακριά με παξιμάδι στη βάση που βιδώνει.

Αποσυνδεδεμένος nas1

• **
  • 391
  • Vaping.gr Blacksheep
« Απάντηση #164 στις: Φεβρουαρίου 10, 2016, 22:39 »
μαλλον τα τελευταια ινσουλειτορ τα πηρα εγω χαχαχααχ,σημερα παρελαβα το κεραμικο ,,γευση θα σας πω σε λιγο ...μιας και μολις το εστησα να παιξει λιγο το βαμβακι ..τον εχω αγαπησει τον ατμο παντως ,αν και περιμενω και τον gem ...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 351553 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104533 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96467 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321678 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602464 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11694 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3167 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609999 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155071 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162129 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4443 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17824 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias