vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

180 επισκέπτες, 4 χρήστες
thanos1071, Ducati.Jimakos, chkontog, johnath

SQuape r(s)

Αποσυνδεδεμένος dimgr

• **
  • 291
  • Φύλο: Άντρας
Απ: SQuape r(s)
« Απάντηση #255 στις: Μαΐου 27, 2016, 10:15 »
μα δεν καταλαβες οτι το προιον Χ που ειναι αντιγραφη του Α , δεν ειναι Α , ειναι κατι αλλο
αρα ποιος ειναι ο φαντασιοπληκτος?

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #256 στις: Μαΐου 27, 2016, 10:22 »
Όποιος δεν θέλει να καταλάβει κάτι, δεν θα το καταλάβει ποτέ.
Αυτό ισχύει για όλες τις πλευρές.

Όμως:
:OnTopicPlease:

Υπάρχει συγκεκριμένο νήμα για αυτήν τη συζήτηση
και αν θέλετε την συνεχίζουμε εκεί,
μιας και εδώ είναι νήμα για ένα συγκεκριμένο προϊόν
και κακώς ξεκίνησε αυτό (που βασίστηκε στην ερώτηση ενός χρήστη).

:offtopictelos:

« Απάντηση #257 στις: Μαΐου 27, 2016, 11:32 »
Καλημέρα. Μπορείτε να μου πείτε μια γνώμη για τον συγκεκριμένο?
http://www.3fvape.com/rebuildable-atomizer-supply/4644-sxk-sqrs-reloaded-squape-rs-style-rta-rebuildable-tank-atomizer-silver-stainless-steel-38ml-22mm-diameter.html?search_query=squape&results=21#.V0amC5GLS70

Αξίζει ως κλώνος? Με μπερδεύει που βλέπω και άλλες εκδόσεις, αλλά sold out.

Με ενδιαφέρει για microcoil με βαμβάκι
Δεν ξέρω να σου πω για τον συγκεκριμένο -δεν τον έχω- αλλά πάντως η SXK έχει καλό όνομα στους κλώνους. Να αποφύγεις τον φθηνότερο, εμένα μου έβγαλε πρόβλημα στη βάση

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Ρε παιδιά που μπορώ να βρω την κεραμική βάση W και την B?
Αν περνάς από κέντρο στείλε ενα pm,να συνενοηθούμε να στις δώσω, εμένα δεν μου είπαν τίποτε ιδιαίτερο..
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 27, 2016, 11:37 από 30YearsOfSmoking »

Αποσυνδεδεμένος methisos

• *
  • 27
« Απάντηση #258 στις: Μαΐου 28, 2016, 13:47 »
o ατμο τα σπαει ειχα αφησει ενα σχολιο το οτι επερνα συνεχεια καμμενο αλλα την βρηκα την ακρη τα βαμβακια τα κατεβαζα μεχρι κατω στα αβλακια και αυτο ηταν λαθος, τα κοβω πλεων συριζα στα αβλακια πανω χωρις να τα κατεβαζω κατω και δουλευει αψογα

spyros1

« Απάντηση #259 στις: Μαΐου 31, 2016, 13:45 »
Καλημέρα.
Από σήμερα και'γω κάτοχος του ωραίου ατμο σε κλώνο SXK.
"Παλιο κλώνος" δηλαδή, ένα τίποτα για κάποιους εδώ ( αλλά εγώ έτσι "την βρίσκω" τι να κάνουμε...):)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 31, 2016, 14:12 από spyros1 »

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #260 στις: Μαΐου 31, 2016, 14:21 »
Συνονόματε, τα θέλει ο... "πώλος" σου μου φαίνεται να τ' ακούσεις...  :laugh1: :lotpot:

Αποσυνδεδεμένος dimgr

• **
  • 291
« Απάντηση #261 στις: Μαΐου 31, 2016, 14:24 »
κανονικα ::)

spyros1

« Απάντηση #262 στις: Μαΐου 31, 2016, 18:54 »
Συνονόματε, τα θέλει ο... "πώλος" σου μου φαίνεται να τ' ακούσεις...  :laugh1: :lotpot:

Δημοκρατία έχουμε, απ' οσο γνωρίζω δεν υπάρχει νήμα για τον συγκεκριμένο κλώνο και δεν είπα παρά μόνο αυτό που νιώθω. :)

Πρώτες εντυπώσεις:

Να προσθέσω ότι είναι ένας επίσης πολύ καλός ατμο έστω και από αυτό που εγω δοκίμασα από τον συγκεκριμένο κλώνο. Γιατί δεν μπορώ να ξέρω τις διαφορές του με τον γνήσιο.
Αφού ουτε έχω δοκιμάσει τον γνήσιο ,ούτε κι από κοντά τον έχω δει.(δεν τον έχει κάποιος γνωστός - φίλος)
Δεν έχει διαροές , δεν έχει κανένα θέμα με την αγωγημότητα - άψογη λειτουργία και επειδή η καμπάνα - βάση του είναι κατασκευασμένες από διαφορετικό υλικό σου δίνει κάτι επίσης διαφορετικό στη γεύση... ;) :)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 01, 2016, 08:08 από spyros1 »

Αποσυνδεδεμένος Ksp

• 1277
  • Το μπουκάλι είναι μισογεμάτο...
« Απάντηση #263 στις: Ιουνίου 05, 2016, 22:17 »
Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τον συνατμιστή 
30YearsOfSmoking 
για τις 2 βάσεις και το τανκ!!!
Το B deck δεν μπόρεσα να το στήσω μου κάνει μπουρμπουλήθρα φουλ, το w κεραμικό είναι απίστευτο πάει την γεύση σε άλλο επίπεδο!
Αλλά όταν στήνω πάλι το w deck το ss τρώω καμένο....
Τι φταίει σε αυτό και πως στήνετε το Β ρε παιδιά?

spyros1

« Απάντηση #264 στις: Ιουνίου 05, 2016, 23:27 »

Αλλά όταν στήνω πάλι το w deck το ss τρώω καμένο....
Τι φταίει σε αυτό και πως στήνετε το Β ρε παιδιά?

Kαλησπέρα.
Το καμένο είναι σίγουρα κακή τροφοδοσία.
Στον συγκεκριμένο ατμο deck w παρατήρησα ότι οι ακρες στο βαμβάκι πρέπει να κοπούν σωστά.
Δηλαδή ακριβώς στα λούκια (καθόλου μεσα  σε αυτά) εάν δεν το κάνεις έτσι πέρνεις η καμένο η υποψία καμένου στην τζούρα.
Αυτό στο γράφω γιατί και ακριβώς στα λούκια να κόψεις το βαμβάκι,όταν αυτό ποτιστεί με υγρό θα πέσει απο το βάρος του υγρού λίγο μέσα, μόνο όσο χρειάζεται όμως για να μην μπλοκάρει την ροή του υγρού...

Με την προυπόθεση ότι δεν είναι  πολυ σφιχτά περασμένο το βαμβάκι σου στην αντίσταση βέβαια - γιατί τοτε έχεις θέμα κι εκεί

Επίσης θέλω να σου ξαναγράψω ότι το δικό μου το "εργαλείο" μιλάει την κινέζικη γλώσα - Κλώνος δηλαδή.(αυτό για να μην αρχίσουν τα παρατράγουδα και πάλι ...).
Ξαναπροσπάθησε με καθαρό μυαλό και χωρίς νεύρα (γιατί αυτά είναι  απαραίτητες προυποθέσεις για το καλό αποτέλεσμα) και αν θες δες αυτά που σου γράφω.
Για το deck Β δεν το'χω και δεν ξέρω να σου πώ κάτι.
Ελπίζω να σε βοήθησα.

Καλή επιτυχία εύχομαι. :)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 06, 2016, 00:41 από spyros1 »

Αποσυνδεδεμένος TNT

• **
  • 340
« Απάντηση #265 στις: Ιουνίου 25, 2016, 20:44 »
Sorry που κάνω την συγκεκριμένη ερώτηση εδώ μιας και αφορά κλώνο, αλλά δεν βρήκα αντίστοιχο θέμα. Έστησα πριν απο λίγο αυτόν
http://www.3fvape.com/rebuildable-atomizer-supply/4644-sxk-sqrs-reloaded-squape-rs-style-rta-rebuildable-tank-atomizer-silver-stainless-steel-38ml-22mm-diameter.html?search_query=SQRS+Reloaded+Squape+&results=8#.V27CnDXz9xk
και το πρόβλημά μου είναι πως υγρό 60vg-40pg λιμνάζει γύρω από την καμινάδα και δεν περνάει κάτω να γεμίσει το tank. Αν βάλω σκέτο νεράκι περνάει μια χαρά, αλλά το υγρό με τίποτα....
Θεωρείται αστοχία υλικού?

Από το λίγο που μπόρεσα να ατμίσω πάντως, είναι απίστευτος...

Αποσυνδεδεμένος Zizik

• **
  • 143
  • Smurfer
« Απάντηση #266 στις: Ιουνίου 25, 2016, 20:48 »
Συμβαίνει καμιά φορά. Έφτιαξες φουσκάλα, φύσηξέ την να σπάσει και μετά γέμισε κανονικά με το τανκ λίγο πλαγιαστό.

Αποσυνδεδεμένος TNT

• **
  • 340
« Απάντηση #267 στις: Ιουνίου 25, 2016, 20:50 »
Λες ε? οκ, περιμένω να στεγνώσει λίγο από το νερό και ξαναδοκιμάζω...ευχαριστώ :thumpup:

Μια χαρά γέμισε τελικά :)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 27, 2016, 09:28 από TNT »

Αποσυνδεδεμένος nikonian

• **
  • 453
« Απάντηση #268 στις: Ιουνίου 30, 2016, 11:34 »
Ο sxk του Στέλιου, πέρασε από προχθές στα χέρια μου.
Σε τρία λεπτά ήταν στημένος και λειτουργούσε άψογα. Χωρίς διαρροές, χωρίς πρόβλημα στο γέμισμα με 50/50.
Αργότερα αντιμετώπισα το πρόβλημα με τον πόλο, που ανακάλυψα ότι είναι σχεδιαστικό καθαρά λάθος της Squape.

Κάθε βίδα έχει κάποιο τζόγο , έστω και μικρό.
Δεδομένου ότι ο πόλος βιδώνει ελεύθερα χωρίς καμία κόντρα από μονωτικό και χωρίς τέρμα, δεν υπάρχει τίποτα για να πάρει αυτόν το τζόγο. Το o' ring δεν κάνει τίποτα.

Έτσι με την τοποθέτηση  ενός λαστιχένιου μονωτικού από τον πόλο της αντίστασης πχ του ναυτίλου στη θέση του o'ring, ο πόλος του squape βρίσκει αντίσταση στο βίδωμα και έτσι οι βόλτες του ακουμπάνε σταθερά στις βόλτες της βάσης, δίνοντας σταθερότατη αγωγιμότητα.
Σήμερα θα δοκιμάσω και τιτάνιο.

Α, BTW,  η γεύση του , για όσους έχουν δοκιμάσει ελληνικούς , έστω και σε κλώνο, είναι μάλλον αδιάφορη

spyros1

« Απάντηση #269 στις: Ιουλίου 03, 2016, 16:55 »
Ο κλώνος που έχω της SXK δεν έχει θέμα πολικότητας (πιστεύω και οι αλλοι κλώνοι - γνήσιος δεν έχουν θέμα τέτοιο).
Όταν πήρα το συγκεκριμένο κλώνο στηνοντάς τον μου έδειξε το ωμόμετρο μια τιμή 1.32 Ω.
Όσο τον είχα βιδωμένο στο μοντ δεν αλλαξαν ποτέ τα ωμ.
Όταν προσπάθησα στιγμιαία να τον ξεβιδώσω και να τον ξαναβιδώσω μετά απο απανωτές τζούρες άλλαζαν προς τα πάνω τα ωμ και ποτέ προς τα κάτω απο την αρχική τιμή.
Προβληματισμένος απο αυτό έκανα το εξής :
Tον ξεβίδωσα και τον άφησα για 5 - 10 λεπτά εκτός μοντ. Όταν τον ξαναβίδωσα έδειχνε και πάλι σταθερά 1.32Ω....
Πιστεύω ότι λόγο κατασκευής της βάσης - καμπάνας από διαφορετικό απο τους υπόλοιπους άτμο υλικό - κατασκευή του πόλου για κάποιο λόγο τραβά την θερμοκρασία από την βάση που είναι ζεστή απο την λειτουργία του άτμο και όταν ξεβιδωθεί ζεστός και ξαναβιδωθει ανεβάζει τις ενδείξεις τον ωμ.
Αν κάνει αυτό που εγώ έκανα οποιοσδήποτε κατοχος - χρήστης του θα το διαπιστώσει αυτό.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351444 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104303 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96353 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321519 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602338 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11623 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3118 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609872 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155008 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162025 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4381 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17755 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias