Άλλος ένας φανατικός του Haze, σε σημείο να χαλιέμαι όταν του αρέσει ένα προϊόν γιατί τον λατρεύω όταν παίρνει ανάποδες.! 
Τον παρακολουθω κι εγω τον Haze αλλα ειναι πολυ περιεργος... Μου θυμιζει κακομαθημενο κοριτσακι. Καποιες φορες ειναι ακριβως on-point και λεει ακριβως αυτο που θελεις να ξερεις. Αλλες φορες ομως δινει τελειες βαθμολογιες σε κατι που ειναι εντελως μετριο επειδη το "ανακαλυψε" πρωτος, αλλες φορες πατωνει απιστευτα προιοντα επειδη ειναι mainstream... Ειναι λιγο με την ψυχολογια του ο τυπος, μπορει να επηρεαστει η γνωμη του απο πολυ ακυρους παραγοντες. Αλλα επειδη ειναι ΜΟΝΟ υπερβολικος, μαθαινεις πραγματα στο κραξιμο

.
Προσωπικα ενας συνδιασμος
grimmgreen, haze, djlsb, busardo, vaping with vic, SMM (καποιες φορες και
vaping bogan) μου βγαζει παντα ασφαλες συμπερασμα. Οταν γραφουν review στο βιντεο, ειναι review και οχι παρουσιαση. Ενας μονο ομως δεν βοηθαει, το συνολο εμπιστευομαι. Ισως ο grimmgreen να ειναι ο πιο ανεπηρεαστος και αντικειμενικος. Τα λεει χυμα γιατι δεν εχει συμφεροντα πλεον, το 'χει παει σε αλλο επιπεδο. Μονο μην τον ρωτησει κανεις για το recoil

Και αυτοι που
δεν εμπιστευομαι απο γνωστους, αλλα μπορει να δω αν θα παρω κατι..
Heathen ειναι ισως ο πιο γελοιος πλεον, καποτε με ειχε κερδισει. Δυστυχως φαινεται πως κυνηγαει μονο χρημα πια.
Ο Mike Vapes μοιαζει σαν θειος των εταιριων, δεν θα κακολογησει τιποτα εκτος αν το κραξουν ΟΛΟΙ και αναγκαστει. Το προσπαθει πολυ να τα χει καλα με εταιριες.
Rip Trippers... Προωθει συγκεκριμενες εταιριες με μεγα χορηγο την Vandy Vape τωρα. Θα διαφημισει και θα φουσκωσει πολυ κατι... Θα πει και τα αρνητικα ομως αλλα θα τα κρυψει, πρεπει να τα βρεις. Εχει φερει στο προσκηνιο αρκετες καλες εταιριες οπως smoant και vandy vape. Γενικα προτιμα να διαφημιζει καλα πραγματα για να μην χαλασει το ονομα του, οχι οτι νοιαζεται για μας. Αν φιλτραρει καποιος το υπερφουσκωμα που κανει, μπορει να παρει χρησιμα συμπερασματα.
Υ.Γ.: Μην αντιγραψετε ποτε βαμβακωμα απο ολους τους παραπανω, οτι κι αν εχω αντιγραψει μου δινει dryhit με λιγο chain vape... Βαζουν ακριβως τα ιδια με τον ιδιο τροπο σε ΟΛΑ. Αν εκαναν review τηγανια θα πεταγαν αυγα με το τσοφλι μεσα και θα το ονομαζαν "ομελετα tutorial". Λιγο ο busardo και περισσοτερο ο vaping vic μονο ειναι πιο σωστοι σ'αυτο.