Πάν μέτρον άριστον!
Κάτι ηξεραν οι αρχαίοι.
Ενα ποτήρι κόκκινο κρασί καθημερινά κάνει απίστευτα καλό στην καρδιά.
Ενα μπουκάλι κρασί καθημερινά θα σου δημιουργήσει σίγουρα προβλήματα παρά θα σου κάνει καλό.,
Ετσι ειναι και με το η.τ. Αμα κάνεις 4-5 ml την ημερα δεν τρεχει και τιποτα.Αμα κανεις 15 θα εχεις θεμα.Ενα τσιγάρο κανονικό την ημερα δεν ειναι μεγάλη υπόθεση. 2ή 3 πακέτα όμως εχεις υπογράψει καταδίκη.
Ετσι ειναι.Ξεκινησαμε με μπαταριες των 500 mah και φτασαμε να ατμιζουμε 70 80 και 100 watt ...Οσο καλύτερο και να ειναι το η.τ έ δέν μπορεί να αντικαταστησει σε τιποτα τον αέρα τον κοπανιστό.
Τι είπες τώρα ρε φίλε και δεν το είχα δει τόσο καιρό?
Ένα τσιγάρο την ημέρα δεν είναι μεγάλη υπόθεση??? Πόσους ξέρεις που άρχισαν και έμειναν στο ένα τσιγάρο την ημέρα σε σχέση με αυτούς που μετά από λίγο καιρό πέρασαν πάνω από 1 πακέτο?
Οι μελέτες δείχνουν σημαντικά αυξημένη πιθανότητα ισχαιμικού επεισοδίου και καρκίνου του πνεύμονα ακόμα και σε αυτούς που καπνίζουν 1-4 τσιγάρα ημερησίως.
Τα 70/80/100W που λες, είναι παντελώς άσχετα αν δεν τα συνδέσεις με την αντίσταση την οποία θερμαίνουν. Άνετα σου στήνω αντίσταση που με 10W θα σε πεθάνει, ας μη γενικεύουμε.
θα συμφωνήσω φυσικά με το γεγονός ότι σε όλα θέλει μέτρο αλλά κυρίως θα συμφωνήσω ότι αν θέλεις να μην έχεις καμία συνέπεια στην υγεία σου, μην βάζεις μέσα σου καπνό / ατμό κτλ.
Το να συμπεριφερόμαστε υπό το πρίσμα της λογικής ότι εγώ θέλω να ατμίζω χωρίς καμία μα καμία επίπτωση στην υγεία μου, εγώ το βρίσκω τουλάχιστον αστείο.