vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

249 επισκέπτες, 4 χρήστες
camber, Methodios, manoslykos, tasos1976

Aspire Triton Mini

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Triton Mini
« Απάντηση #75 στις: Μαρτίου 02, 2016, 13:52 »
Eίναι σίγουρα αρκετά πιο αεράτος από τον ναυτίλο, είναι ξεκάθαρο κι από τις τρύπες εισαγωγής του αέρα που έχει στη βάση του. Βέβαια μπορεί και οι νέες κεφαλές να παίζουν τον ρόλο τους, δεν έχω πια τον ναυτίλο μου να τις συγκρίνω δίπλα δίπλα. Ο Τριτωνάκος παίζει γενικότερα σε πολύ μεγαλύτερο εύρος ρύθμισης του αέρα, αποδίδει πολύ καλά βέβαια και με σχεδόν κλειστές τις τρύπες απ'το δαχτυλίδι. ;)

Αξίζει :) 

Αποσυνδεδεμένος origenis

• *
  • 30
« Απάντηση #76 στις: Μαρτίου 02, 2016, 16:35 »
makis 206 ...ζητησα τις γνωμες σας γιατι μου αρεσει η σφιχτη τζουρα ( για την ακριβεια ειμαι μεταξυ δευτερης & τριτης οπης στον Nautilo και ατμιζω στα 10-10,5 w),οποτε απο την αποψη σου κατανοω οτι ο Triton mini θα ειναι λιγο περα απο τις σθνηθειες μου.....Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ    :)

« Απάντηση #77 στις: Μαρτίου 06, 2016, 15:06 »
Επειδή σκέφτομαι την αγορά ενός καλού εργοστασιακού (γιατί βαριέμαι λίγο το στρίψιμο :)) )..
1) Ο Τριτονάκος πώς τα πάει σε σχέση με έναν καλό επισκευάσιμο? Σε σχέση με έναν subtank ας πούμε? Με kayfun?
2) Πόσο κρατάει μια αντίσταση? Αν είναι να χαλάω 2 τη βδομάδα, δε συμφέρει..
3) Τελικά σφιχτή -σαν του Ναυτίλου- τζούρα βγάζει?

Αποσυνδεδεμένος Αsimos

• **
  • 120
« Απάντηση #78 στις: Μαρτίου 06, 2016, 16:41 »
δεν τον εχω εγω αλλα τον εχω δοκιμασει απο εναν φιλο.
με kayfun δεν νομιζω οτι συγκρινετε γιατι δεν μπορεις να βγαλεις τοσο σφυχτη τζουρα....με nautilus στο τερμα κλειστο αερα ναι ειναι κοντα στην μεγαλη τρυπα του ναυτιλου,μιας και περνουν τις ιδιες κεφαλες γενικα ειναι πολυ κοντα σε ναυτιλο στο λιγο πιο αερατο θα ελεγα.
τωρα σε subohm δεν ειναι και atlantis αλλα με την αναλογη κεφαλη τα καταφερνει μια χαρα.
ο φιλος μου τωρα το δουλευει με nikel200 κεφαλη στα 0,15 που βγαζει η aspire και μου εχει πει οτι παει πολυ καλα.
γενικα ειναι μια καλη επιλογη για "λιγο απ'ολα" αλλα δεν ξερω αν ειναι πολυ καλος σε κατι.
σιγουρα παντως ειναι μικρος,κομψος και δεν χρειαζετε στριψιμο...... :yes:  :nope:

Αποσυνδεδεμένος kaklis

• *
  • 77
« Απάντηση #79 στις: Μαρτίου 08, 2016, 15:14 »
Τον πήρα κι εγώ εχθές και είμαι αρκετά ικανοποιημένος και απο τη σφιχτή τζούρα και με την αρκετά καλή γεύση. Βέβαια έχω δοκιμάσει μόνο την 1.8Ο Clapton μέχρι στιγμής. 

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #80 στις: Μαρτίου 08, 2016, 15:23 »
Αν σου αρέσει η σφιχτή τζούρα με την 1,8Ω να μείνεις. Ξέχνα τις άλλες  ;D

Αποσυνδεδεμένος kaklis

• *
  • 77
« Απάντηση #81 στις: Μαρτίου 08, 2016, 15:36 »
Ευχαριστω! Ναι είμαι της σφιχτής τζούρας!

Αποσυνδεδεμένος Anubis

• **
  • 486
« Απάντηση #82 στις: Μαρτίου 10, 2016, 00:14 »
@Anubis:
Δεν ξέρω αν θα βρείς στην Ελλάδα.
Υπάρχουν στο e-shop της Aspire πάντως.

Θα περιμενω να τα φερει καποιος δεν μπορει ολο και καποιο μαγαζι θα κανει την κινηση
 :thumpup:
  :thumpdown: ελλειψη ανταλλακτικων oring στη συσκευασια

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
« Απάντηση #83 στις: Μαρτίου 10, 2016, 12:05 »
Μου τον έκανε προχθές δώρο ένας φίλος... Είχα καεί παλιότερα με απανωτές ελλατωματικές κεφαλές aspire και δεν είχα δοκιμάσει προϊόν της εταιρείας ξανά από την κυκλοφορία του Μίνι Ναυτίλου και μετά.
Μιλάμε έχω πάθει πλάκα. Απίθανη ποιότητα κατασκευής και φοβερό mouth to lung άτμισμα για εργοστασιακός με την clapton κεφαλή και κλειστό τον αέρα στα 3/4 περίπου. Ωραία γεύση, πολύς ατμός και εύκολο γέμισμα.
Τούμπανο...

« Απάντηση #84 στις: Μαρτίου 11, 2016, 03:10 »
Αν τον έχει καιρό κάποιος, ας γράψει και πόσο συχνά θέλει αλλαγή η αντίσταση και αν παίζουν ακόμα προβληματικές αντιστάσεις..

Αποσυνδεδεμένος leondim77

• *
  • 81
« Απάντηση #85 στις: Μαρτίου 11, 2016, 06:20 »
Κατά την αποψή μου σε όλες τις εταιρίες θα πετύχεις και DOA κεφαλές. Χθες μου έτυχε και μια cCell, καμμένο από την πρώτη στιγμή.

Τις κεφαλές του Triton Mini τις κάνω αρκετό καιρό και σε Nautilus και τώρα σε Triton Mini. Ανάλογα το υγρό και πάντα 70/30 PG/VG έχουν καλή γεύση για 25 περίπου ml και αν είναι "καθαρό" το υγρό πάνε για 10 ml ακόμα. Έχω την εντύπωση ότι οι clapton κρατάνε περισσότερο.
Κακές κεφαλές έχω να αντιμετωπίσω μήνες τώρα. είναι αλήθεια ότι η Aspire έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε αυτόν τον τομέα και χρησιμοποιώ και τις μεγαλύτερες στον Triton 2.

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 11, 2016, 12:48 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος stf

« Απάντηση #86 στις: Μαρτίου 11, 2016, 14:56 »
Εχω το triton mini λίγο καιρο και για την ωρα 1,5 βδομάδα με clapton 1.8ohm ακόμα φαίνεται μια χαρα. 
Ενα πρόβλημα που εχω ειναι οταν γεμίζω το τανκ, εχω dryhits και spitbacks στις πρώτες τζουρες, κατι κάνω λάθος σίγουρα στο γέμισμα. Αν ξέρει κάποιος τη λύση ας μου πεί! 

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #87 στις: Μαρτίου 11, 2016, 15:19 »
Εγώ προσωπικά, με 3 Triton Mini πλέον στην κατοχή μου, δεν είχα ποτέ αυτό το πρόβλημα.
Άφησε να περάσει λίγη ώρα πριν ατμίσεις (περίπου 10 λεπτά) ώστε να διαβραχεί καλά το βαμβάκι και η αντίσταση,
και ξεκίνα τις πρώτες τζούρες με χαμηλότερα watt από αυτά που ατμίζεις συνήθως.
Ανέβασέ τα σταδιακά ανά 10-15 τζούρες, μέχρι εκεί που επιθυμείς.

Αποσυνδεδεμένος stf

« Απάντηση #88 στις: Μαρτίου 11, 2016, 16:01 »
Η αλήθεια είναι οτι δεν ξεκινάω με την υπομονή που θα έπρεπε.
Το τανκ το αφήνω 3'-5᾽γιατι εγώ φαντάζομαι οτι είναι ήδη βρεγμένο απο πρίν, εφόσον απλά θέλω να βάλω επιπλέον υγρο και δεν είναι η 1η φορά που χρησιμοποιώ την αντίσταση, οπως επίσης δεν αλλάζω τα watt, τα έχω σταθερά εκεί που με ικανοποιεί. Λογικά e-spy παίζουν σημασία τα βήματα που προτείνεις. Θα το δοκιμάσω και σου πω, ευχαριστώ!

Διαγραφή άμεσης παράθεσης

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων

Το δοκίμασα με το τρόπο που προτείνει ο e-spy και δεν είχα πρόβλημα! :) 

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 13, 2016, 17:24 από Cruiser79 »

« Απάντηση #89 στις: Μαρτίου 11, 2016, 22:51 »
Ερώτηση που ίσως δεν ταιριάζει εδώ, ας μεταφερθεί/διαγραφεί αν το κρίνει κάποιος mod.
Τις κεφαλές, πριν τις βάλετε, τις διαβρέχετε και από πάνω (εκεί που φαίνεται η αντίσταση) ή μονο από τις πλαινές τρύπες?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359739 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 989 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114153 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449981 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110642 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374688 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328010 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1056 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6418 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15273 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29324 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99872 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F