Αυτές τις μέρες με τον νεο Giant που έχω κ ατμίζω παρατήρησα κάτι περίεργο.....Με τα Κινέζικα υγρά μου έβγαζε καμμένο τις πρώτες στιγμές που άρχισα να ατμίζω!!!
Σκέφτηκα ότι για πρώτη φορά έπεσα τελικά κ εγώ σε ελλατωματικό Giant κ είπα να τον πετάξω μα μετά σκέφτηκα να δοκιμάσω τα υγρά που χρησιμοποιώ αιώνες (δεν θα πώ όνομα για να μην νομίζουν κάποιοι ότι κάνω διαφήμιση ναι?) κ συνέβη κάτι περίεργο

δεν μου έδωσε καθόλου την γεύση του καμμένου κ μάλιστα ατμίζω εδώ κ μερικές μέρες κανονικά δίχως κανένα πρόβλημα!!!
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό γιατί με τους άλλους Giant άτμιζα κ με τα χάλια Κινέζικα μου υγρά κ δεν είχα κανένα πρόβλημα!!!
Άραγε έχει συμβεί σε κανέναν από εσάς ? Για να καταλάβετε? μόλις γέμισα τον cartomizer με το Κινέζικο υγρό μετά από λίγα λεπτά είχα την αίσθηση ότι ήταν ήδη χαλασμένος? καμμένος? δεν περίμενα μετά από αυτό να μπορώ να ατμίσω ξανά με αυτόν!!!
'Εχουν τελικά σχέση τα υγρά (η ποιότητα τους ?) που κάποιες φορές χαλάνε (χαλάνε η όχι?) οι ατμοποιητές πριν καλά-καλά τους χρησιμοποιήσουμε?
Edit: Πρίν με ρωτήσει κανείς.......Ναι δοκίμασα πριν λίγο το Κινέζικο υγρό στον συγκεκριμένο Giant κ μου έδωσε ξανά! την γεύση του καμμένου!!!!!