Εγώ θα εκφρασω μια άλλη γνωμη για το giant που είναι ο συντροφός μου εδώ και εναμιση μήνα.
Τον επέλεξα λόγω της ευκολίας του γεμίζεις και φέυγεις ξεχνάς να τον ξαναγεμίσεις με ντουμάνι καλό...
Ετσι νόμιζα όταν πήγαινα στην nobacco και τους έπερνα και μάλιστα ρώταγα είναι ο 1,6

Ναι μου λέγανε και τους αγόραζα.
Εχω πάει πάνω απο 3 φορές και μου λέγανε ότι οι 2,00 έχουν αποσυρθεί και τους έχουν αλλάξει τι χρυσά απο κάτω και ασημένια και πράσινα σακουλάκια και σκουρο γκρί
(Λογικά ο χρυσός θα ήταν 1,6 αν συγκρίνεις με τους ego LR) τους Ελα που αγόρασα Πολύμετρο γιατι το άλλο μου τα κακάρωσε σαν το προβαρι του Ατμομηχανή.Και πάλι Συληπητήρια
Και τους μετράω και λέω μάλλον χαλασμένο είναι μου έδιχνε 2.00 και 2.01 Ωμ και λέω δέν γίνετε .Μέτρησα 4
ΟΙ τιταν μου δέιχνουν 1.6 και οι LR άλλης εταιρείας 2.00 μετράω και την μπαταρία και λέω ότι δουλέυει δέν μου δειχνει τα δικά του.΅
Καί πέρνω άλλης εταιρέιας Alter και τον ρωτάω έιναι 1.6 ναί μου λέει και είναι 1,5 και οι δύο που μου έδωσε.
Κοροιδία απο τον υπάλληλο που δέν ήξερε η το ξέραν και θέλουν να τους ξεφορτωθούν.
Παρακαλώ να Μετρήσετε τους dual coil carto που έχετε πάρει για 1,6 για να έχουμε μια εμπεριστατομένη άποψη και σωστή έγκυρη.
Εγώ απογοητέυτηκα και ομολογώ ότι τα παιδιά εκεί μου έχουν συμπεριφερθή άψογα με καλύτερες τιμές δοκιμές .
Ημουν πελάτης και επιδεί θα παραμείνω θα πάω να τους το πώ αν είναι να τους επιστρέψουν πίσω γιατι μου είπαν ότι δέν έχουν άλλους μόνο τους 1,6 γιατί να μου τους δώσουν.