Το παραπάνω φίλε exmortus, δεν απαντήθηκε από σεβασμό στο forum. Γιατί την γαλλικήν την έχω...
Από την άλλη, το ότι η μια πρότασή σου δίνει...μπουνιά στην άλλη, κρίνομαι ελλειπής για να το ερμηνεύσω.
Και για να μην υπάρξουν παρερμηνείες, εγώ απευθύνομαι σε σένα.
Είσαι ελεύθερος να εκφράσεις άποψη φίλε μου, όπως και γω είμαι ελεύθερος να ασκήσω κριτική στα λεγόμενα σου. Αν σε πείραξε το "ηλίθιες", θα προσπαθήσω την επόμενη φορά να έχω πιο ήπιο τόνο.
Αν κάποιος φαν του subOhm και των ψηλών Watt έρθει στο νήμα για να μάθει τι παίζει με τον Bellus και βγάλει συμπέρασμα ότι είναι σαν τον Subtank ή απλά λίγο καλύτερος, σιγά μην πάει να τον αγοράσει.
Πες για παράδειγμα ότι θες να αγοράσεις τον Phenomenon και πας στο νήμα του να διαβάσεις απόψεις συνατμιστών. Αν ένα άτομο όπως εγώ, που ατμίζω σε ψηλά Watt με πνευμονικές, πάω και γράψω "ο συγκεκριμένος ατμοποιητής είναι λίγο καλύτερος απ' τον KLP+ σε θέμα γεύσης" και "δεν έχει καμία σχέση με τον Billow V2 στις πνευμονικές, πολύ λιγότερο ντουμάνι και γεύση", θα ήμουν αντικειμενικός;
Αν έχεις όντως εμπειρία με παρόμοιους ατμοποιητές, ατμίζεις καθημερινά δηλαδή στα 20+ Watt με τέτοιου είδους επισκευάσιμους, δεν νομίζω να έκανες εσύ ή ο οποιοσδήποτε την σύγκριση με τον Subtank.