Παρελαβα και εγω σημερα
Πεντακαθαρος με driptip. Ξενερωσα γιατι δεν βιδωνει το μεταλλικο τανκακι με τιποτα. Μικρο το κακο γιατι δεν θα το χρησιμοποιουσα αλλα για ωρα αναγκης καλο θα ηταν να υπαρχει.
Στησιμο σε δυο λεπτα - χωρις καμμια εμπειρια, μονο απο τα video που εχω δει εδω και στο νημα του αυθεντικου. Συναρμολογηση εξισου ευκολη και ακομα και αν δεν θυμασαι τι παει που - ειναι ψιλο φανερη η θεση του καθε εξαρτηματος.
Χαλασα μισο pad KGD μεχρι να νιωσω οτι τις δυο εξωτερικες στρωσεις τις αφαιρουμε και οτι το βαμβακι εχει υφανθει με συγκεκριμενη φορα. Λιγος πειραματισμος και ολα λυθηκαν.
Αντισταση περιπου 1.3 και 13 watt.
Ατμος. Ετσι κι ετσι. Οτι εβγαζα και με τον αεροτανκ. Δεν αποτελει προβλημα.
Γευση. Θυμασται απο το κομικ ή την ταινια την στιγμιαια αντιδραση που ειχε ο μαγικος ζωμος στον Αστεριξ οταν τον επινε? Αυτο. Αποκαλυψη.
Χτυπημα. Παραπανω απ αυτο που περιμενα και εχω συνηθισει. Ριχνω νικοτινη η αλλαζω αναλογιες στην βαση? Ειμαι 50/50 τωρα.
To arabic tobacco παραεγινε εντονο. Απο εσανς θυμιατου απο εκκλησια τρια τετραγωνα πιο κατω, τωρα ειναι καταποση απο μανουαλι. Οχι κακο αλλα σιγουρα ΠΟΛΥ εντονοτερο.
H green label της pink mule, ειναι απιστευτη και σκετη.
Το μονο που με ξενιζει ειναι το driptip το οποιο για τα γουστα μου ειναι μπουρι. Θα το συνηθισω υποθετω. Επισης μεχρι στιγμης την καμπανα την γυρναει μια χαρα. Το εβρεξα και με λιγο υγρο να δω αν θα χασει την προσφυση με την καμπανα αλλα οχι, μια χαρα δουλευει ακομα.
Τελικα ειναι μια αγορα που χαρηκα που εκανα.