Παρέλαβα κι εγώ προχθές και δεν μπορούσα να μη γράψω 2 λόγια, αφού έχω εντυπωσιαστεί με αυτόν τον κλώνο. Μου ήρθε κι εμένα με ντριπ τιπ, παρόλο που είχα παραγγείλει το σκέτο και η πρώτη εντύπωση αφορούσε την άψογη ποιότητα κατασκευής, είναι τόσο προσεγμένος που απορούσα πόσο καλύτερα φτιαγμένος μπορεί να είναι ο γνήσιος (τον οποίο δεν έχω δοκιμάσει). Δεν μπόρεσα να λύσω ολόκληρο το ντεκ, αλλά επειδή βιαζόμουν έκανα ένα γρήγορο πλύσιμο και ξεκίνησα να στήνω (1.4 Ω με το 32άρι Kanthal), με μια σχετική δυσκολία γιατί οι βίδες είναι πιο ψηλά από τα αυλάκια που κάθεται η αντίσταση και δεν μπορούσα να πιάσω καλά το σύρμα. Πέρασα βαμβάκι και το δίπλωσα στις άκρες, έτσι ώστε να εξέχει ένα χιλιοστό στα αυλάκια η κούρμπα που κάνει και το υπόλοιπο να ξαναμπαίνει μέσα και να κάθεται στον πάτο του ντεκ -το στήσιμο που έχει προτείνει ο netsplit δηλαδή. Διέβρεξα το βαμβάκι με unicorn milk που το έχω σε χαμηλή νικοτίνη (φοβήθηκα το δυνατό χτύπημα και μου ήταν πρόσφατες οι δοκιμές σε άλλον ατμοποιητή), βίδωσα και έβαλα ντριπ τιπ. Δεν μπορούσα να καταλάβω όμως με την πρώτη αν ξεβιδώνει ο έλεγχος του υγρού με το ντριπ τιπ, με αποτέλεσμα στην πρώτη τζούρα να πάρω ένα καμμένο που θα το θυμάμαι –φρέσκο βαμβάκι χωρίς να έχει ποτιστεί καλά, με υγρό 70% VG και κλειστά υγρά.
Από τη δεύτερη τζούρα και μετά, έπαθα την πλάκα μου. Η καλύτερη γεύση που έχω πάρει, ατμός πυκνός, αθόρυβος, χωρίς μπουρμπουλήθρες και σκασίματα, τροφοδοσία απίστευτη, το κάτι άλλο! Δοκίμασα απανωτές πνευμονικές με ανοιχτό airflow, φοβερό ντουμάνι, φοβερή γεύση και κανένα πρόβλημα τροφοδοσίας. Έχει βέβαια μικρή χωρητικότητα, αλλά έκανα 2 τανκάκια σε 3 ώρες! Αν δεν έχω πέσει τρομερά έξω ή δεν έχω ενθουσιαστεί πρόωρα, πρέπει να είναι ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει -σε σημείο να μη μου κάνει καρδιά να ατμίσω με άλλον αυτή τη στιγμή.
Επειδή μου είχε μείνει -λανθασμένα- η εντύπωση ότι είναι αεράτος ατμοποιητής, να πω ότι δεν είναι. Με τέρμα ανοιχτό αέρα κάνεις σφιχτή πνευμονική, με τέρμα κλειστό πλησιάζει KFL+ στη μεσαία ρύθμιση. Για όποιον το σκέφτεται είναι κατά τη γνώμη μου μια αγορά που δεν μπορείς να μετανιώσεις.