άντε να γράψω για τη γαϊδούρα τη φιλενάδα μου, που επέμενε να ξεστήσουμε τους Μάχους για να τους ξαναματαστήσουμε με το ίδιο σύρμα, το ίδιο βαμβάκι, ίδια ωμ, ίδιο υγρό, για να δούμε τις διαφορές.Και λέω γαιδούρα, χωρίς να φταίει, γιατί εγώ τον είχα φρεσκο φρέσκο πρωινό τον plus με αντίσταση που έπαιζε σούπερ, αν και ομολογουμένως μεγάλη για τηλέμαχο (1.9).Μέσα είχε το yaya και ντουμάνιαζα τον τόπο.
Νέα αντίσταση λοιπόν με 1.3 ωμ και 32άρι σύρμα, βάζω τα έτοιμα κομμένα φυτιλια fiber freaks και ωωωω μοντιέ βαμβακίλααααααα.Πάει και το yaya, πάει και η όρεξη, πάνε όλα.Η κυρία έφυγε κι έμεινα μονάχη να διορθώνω βαμβάκια και αντίσταση και παραλίγο να ξεχάσω να πάρω τα παιδιά από το σχολείο.Της Μαρίας το ίδιο στήσιμο (αφού βρήκαμε το άτιμο το κομμάτι σύρμα που είχε μείνει κάτω από το κεφάλι της βίδας και της ανεβοκατέβαζε τα ωμ ωσάν ελεβέιτορ) άτμιζε μια χαρά!Γκρρρρρ την τύχη μου μέσα!Ευτυχώς αυτή τη φορά δεν πέθανε κανείς κι ας βρεθήκαμε οι δυο εγκυκλοπαίδιες των νόμων του Μέρφυ μαζί!
Στο διαταύτα, αν και είναι άδικο να συγκρίνουμε τον πλας με τον κλώνο του v2,έχω να πω ότι ο κλώνος -τουλάχιστον οι δικοί μας- είναι απίστευτα καλοί, κατασκευαστικά και ατμιστικά.Μικρή διαφορά γεύσης υπέρ του πλας, που προσωπικά νομίζω είναι λόγω καναλιών και διαφορά στο μέγεθος της εισαγωγής αέρα και όχι στο γεγονός ότι είναι αυθεντικός.Βέβαια, εγώ λόγω ζούρλας, αν ήταν να ξαναπάρω έναν, θα έπαιρνα τον αυθεντικό, αλλά αυτό επειδή εγώ είμαι γκαγκά
Η τζούρα σφίγγει τελείως, αλλά του Μάχου του πάει το λίγο πιο ανοιχτό.Κι εγώ φανατική της τζούρας του καυφούν και μάλιστα με στενά ντριπ τιπ, τον Τηλέμαχο από την αρχή τον έχω ρυθμισμένο πιο αεράτο γιατί μου αρέσει καλύτερα.Η τζούρα είναι συμπυκνωμένη και ο ατμός πυκνός, δε νιώθεις ούτε ρουφάς αέρα, απλά ρουφάς πιο άνετα.Και μετά τραβάς τζούρα από τον καυφούν και σου βγαίνουν τα μάγουλα...
Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο την ευκολία του στησίματος του καυφούν δεν τη βρήκα πουθενά.Σε νέο στους επισκευάσιμους θα πρότεινα καυφούν και πάλι καυφούν και ας μήν είναι τόσο καλή η γεύση του σαν του Τηλέμαχου.Η ευκολία αναπλήρωσης του αγοριού αυτού όμως με κάνει και ξεχνάω σχεδόν τα πάντα!