Καλησπερα σας. Ηθελα να γραψω κι εγω τις εντυπωσεις μου για το elips.
Καπνιζα 3 πακετα την ημερα, βαρυ τσιγαρο των 4€ το πακετο για πανω απο 10 χρονια (κι αλλα 15 χρονια 1-2 πακετα την ημερα)

Δεν πιστευα ποτε μου οτι θα μπορουσα να το κοψω. Ετυχε μια φιλη να παρει το elips και να μου δωσει να δοκιμασω. Θεωρουσα δεδομενο (πριν δοκιμασω) οτι δεν θα γινει τιποτα. Τελικα ενθουσιαστηκα.
Το αγορασα την επομενη κιολας ημερα και απο 3 πακετα κ.τ. εκανα μολις 5 τσιγαρα. Μετα απο 5 μερες το εκοψα μαχαιρι το κ.τ. Πλεον καπνιζω μονο elips. Δεν εχω αλλο μετρο συγκρισης, διοτι δεν εχω δοκιμασει αλλο ηλ.τ.
Το γεμιζω 2-3 φορες την ημερα με υγρο και το φορτιζω τουλαχιστον 2 φορες (παροτι παραμενει αρκετες ωρες συνδεδεμενο στον υπολογιστη ενω ατμιζω).
Το καπακι του τανκ δεν ανοιγει με τιποτα

Απο το πρωτο 10μερο αρχισε να μου βγαζει μια γευση σαν καμμενο. Νομιζα οτι εφταιγε το υγρο. Τωρα ξερω οτι ηταν ο ατμοποιητης.
Στις 20 μερες καηκε η αντισταση του ατμοποιητη (του ενος). Επειδη ομως στο μεσοδιαστημα αγορασα απο το ιδιο μαγαζι ενα ακομα πακετο elips για εναν φιλο, ο καταστηματαρχης οταν του το πηγα παραπονουμενος μού αλλαξε τον ατμοποιητη χωρις κανενα κοστος.
Παντως εστω κι αν χρειαζεται 2 φορες το μηνα αλλαγη (16€ Χ 2 = 32€) και χρειζονται και 3-4 μπουκαλακια υγρα το μηνα (4 Χ 15€ μ.ο = 60€), ακομα κι ετσι για μενα ειναι μολις το 25-30% των χρηματων που δαπανουσα για κ.τ. Βαλε και το θεμα της υγειας...
Συνεπως ειμαι πολυ ευχαριστημενος ετσι κι αλλιως.
Σημειωση: Διαβασα για ολα αυτα τα παρομοια τσιγαρα που βρηκατε απο το ιντερνετ. Επειδη κατα καιρους εχω αγορασει διαφορα πραγματακια (οχι σε σχεση με το καπνισμα), ψαξτε αρκετα το κοστος αποστολης. Σε πολλες περιπτωσεις το κοστος αποστολης ειναι μεγαλυτερο και απο το κοστος αγορας του προϊοντος. Αρα το συνολο ανεβαινει παρα πολυ.
Συν του οτι δεν θα καλυπτεται απο εγγυηση στην Ελλαδα. Και βεβαια υπολογιζεις οτι ενδεχομενως να μην βρισκεις ανταλλακτικα. Γενικως δεν συνιστω τετοιου ειδους αγορες για προϊοντα που εχουν αναλωσιμα...