-τα σπειρωματα το πολου χαλασαν...το κεντρικο πιν το βγαζω με κατσαβιδι...μετα απο 3 μηνες σβηνει η οθονη...δινει παραπανω ρευμα αποσο ζητω και μου φερνει καμμενο....δινει λιγοτερο ρευμα αποσο ζητω και εχω υποτονικο ατμο...το fire αργει να δωσει...επεσε κατω και ανοιξε ολο....μετα απο 2 μηνες δεν κανει καλη διαχειριση της μπαταριας και την καταναλωνει σε μικρο χρονικο διαστημα...δεν διαβαζει σωστα την αντισταση....ελεγχο θερμοκρασιας?εχει αλλα το προβλημα ειναι σε ποσους βαθμους να ατμιζω και ποιο ειναι καλο συρμα και ποια ποιοτητα?αβυσσος....
ειναι μερικα ποστ-προτασεις που κατα καιρους εχουμε διαβασει για τα ηλεκτρονικα μοντακια-κουτακια που εχουν ξεπερασει το προβαρι και μπραβο τους....
μερικα απο αυτα τα εχω δουλεψει(
μοδα της εποχης...καταναλωτισμος)...αρκετα τα εχω πουλησει...αλλα απλα καθονται...αρκετα μου εβγαλαν προβληματα οπως τα παραπανω(μερικα απο αυτα)
το προβαρι ειναι εκει και παραμενει...γιατι ξερω οτι θα το παρω και θα ατμισω και δεν θα φοβαμαι για ολα τα παραπανω...και αν δεν εκανα το μαστορα...με κατι κατσαβιδια(ειχα εμπνευσεις

)...θα ειχα 2 μπεεεεε....
το ξεπερασαν σε τεχνολογια ναι...ναι οι αμερικανοι δεν μπορουν να ανεβασουν πολυ τα βατ και δεν μπορουν να βαλουν tc...εχετε δικια πολλα εχουν χαμηλης νοητικοτητας τεχνικους....δεν ειμαστε καλα μου φαινεται...
η τιμη ειναι φωτια...τσουρουφλα...(για τα ελληνικα δεδομενα παντα) αλλα οι περισσοτεροι απο εδω εχουμε αγορασει 3-4-5 κουτιαμεσα στον χρονο(3-4-5χ 50Ε=150-250) και τα εχουμε μεταπωλησει η απλα καθονται...γιατι αραγε?
δεν κριτικαρω κανεναν για τις επιλογες του...
εχω το π3 εδω και 1 χρονο περιπου σε μαυρο...δουλευει οπως οταν το πρωτοπηρα...το χρωμα παραμενει το ιδιο(δεν χρειαζεται θηκη σιλικονης να μην ξεβαψει)...εχει μια γρατσουνια στο καπακι γιατι μου εφυγε απο τα χερια και εκανε ζημια στο πλακακι μου....το δουλευω απο 12-17w και δεν ζεσταινεται με τιποτα ουτε η πλακετα του ουτε ο πολος του...δινει σταθερα ρευματα...ουτε καμενο ουτε ψοφιο...αυτο που ζητω...
διαβαζει σωστα τις τιμες.......ε ξεχασα και αν ψαξω να βρω π3 στις αγγελιες να αγορασω μεταχειρισμενο δεν βρισκω..
παρα μονο π2,5 που το πουλανε για να παρουν π3 η radius...και δεν μιλω μονο για ελληνικα φορουμ...
υπαρχει η λογικη παιρνω φθηνα και τα αλλαζω...να δοκιμαζω και υπαρχει και η λογικη παιρνω λιγα και καλα...
εγω προτιμω την δευτερη αν και καμια φορα με παρασερνει η μοδα της εποχης...γρηγορα ξαναγυρνω ομως στην συγουραντζα...
Δεν ειναι κανεις φυγουραντζης με το να εχει προβαρι ουτε πλουσιος, απλα θελει ατμιζει σωστα και σταθερα.
οσο για τα 100-200 και καπου ειδα 700 watt .....εχω σομπα αλλογονου και εχει μεγαλη καταναλωση και δεν την χρησιμοποιω...δεν θα παρω αλλη ευχαριστω
ουφ τα ειπα...καλα ατμισματα