λοιπον παιδια μολις δοκιμαστηκαν
η βαση τους ειναι πολυ καλης ποιοτητας και ειναι ισορροπημένα σε θεμα γευσης και αρκετα πολύπλοκα. για μενα ειναι ισως η καλυτερη ελληνικη προσπαθεια που εχω γευτεί.παρουσιαση φιαλιδίου ιστοσελιδας και ποιοτητας.
1.GAUCHO VERANO δοκιμη σε αιολο dripper.
για τους λατρεις του πεπονιου.το νιωθεις μεσα στο στωμα χωρις να σε λιγώνει.εχει ενα απαλο καπνικο υποβαθρο.λεει οτι εχει ξηρους καρπους και βανιλια.εγω δεν μπόρεσα να τα βρω και να τα διακρίνω.

2.12 MONKEYS δοκιμή στον apollo με αερα απο κατω μονο.
για τους λατρεις του gambit.ειναι ολοιδιο.νιωθεις κατι βουτυράτο μαζι με μπισκοτο και μαυρη ζαχαρη.λεει οτι εχει και μπανανα αλλα δεν μπορεσα να την βρω.δεν με χαλαει αλλα δεν το ζηταω κιολας.οσοι γουσταρουν gambit πρεπει να το δοκιμάσουν.

3.YAYA DREAM δοκιμη στον apollo παλι.
μυστηριο το υγρο αυτο.
πρωτη τσουρα σου ερχεται η κρεμα με φραουλα που εμενα μου φέρνει σε κερι.προσωπικα με χαλαει πολυ.προσπαθω να νιωσω επιγευση και μου ερχεται ελαφρως η μπανανα.λεω οκ δεν μου αρεσει..μετα απο λιγο αφου κρυωσε η αντισταση κανω ακομη μια γρηγορη δοκιμη και παρατηρώ οτι οσο ειναι χλυαρη η αντισταση βγαζει μια γλυκοξυνη γευση κατι σαν πορτοκαλι?σαγκουίνι? ετσι εριξα αρκετα τα watts για να δω αν οντως ετσι ηταν.
αποτελεσμα να παιζω σε πιο χαμηλα watts για να παιρνω αυτη την υπεροχη γευση...

τα υγρα ειναι αρκετα πολυπλοκα και φαινεται οτι εχει αρκετο ταλεντο μεσα.
θα τα κατετασα στην premium κατηγορία...