παρέλαβα σήμερα τα δύο reserve de chateaux που μου είχαν κινήσει την περιέργεια με τις περιγραφές τους.
Στήθηκε ο magma με μονή αντίσταση στα 1.6Ω και άρχισα πνευμονικές στα 20W με το Νο 1.
Παρ' όλο το ζόρι με την πολύ υψηλή για μένα νικοτίνη, η γεύση του σίγουρα είναι έντονα καπνική, καταλαβαίνεις τα ξανθά φύλλα καπνού στο στόμα σου χωρίς όμως την ενοχλητική επιπλέον γλύκα που συνοδεύει συνήθως τα καπνικά υγρά.
Το Νο 2 ομοίως στην απόδοση γεύσης και μάλλον είναι το πιο καθαρό καπνικό που έχω ατμίσει ποτέ, δεν έχει υποψία επιπλέον γλύκας.
Ειδικά το Νο 2 το δοκίμασα και στον Κ4, εκεί η γεύση ήρθε αρκετά πιο καθαρή και έντονη από τον magma.
Για μένα είναι υγρά που θα τα απολαμβάνω με συνοδεία ποτού καθώς το προφίλ τους αυτή την αίσθηση μου δίνει, δηλαδή καθαρά καπνικά υγρά που θα συνεχίζουν να μου δίνουν τη γεύση τους ακόμα και όταν ο ουρανίσκος έχει βραχεί με αλκοόλ.
Και τα δύο είναι απίθανα σε σύλληψη και εκτέλεση, μπράβο στη Lamda για την προσπάθεια της.

\
Ξέχασα να αναφέρω ότι η παραλαβή των υγρών έγινε την επόμενη της παραγγελίας. Πιο γρήγορα νομίζω δεν γίνεται.