Ευχαριστω Ioanna που με προλαβες σε αυτο που ηθελα να γραψω.
Ακριβος ετσι οπως τα λες ειναι δηλ. ζηταω άτμο+μοντάκι στα 30 ευρω αντε 35 αν ειναι για κατι καλυτερο!,μου στελνουν π.μ με κατι τιμες 25-30-35 -40 ευρω για σκετους μεταχειρισμενους κλωνους η και για μεταχειρισμενους γνησιους επισκευασιμους !
Ειπαμε εχω μπατζετ 30 αντε 35 ευρω για άτμο+μοντάκι ,και με το εξης σκεπτικο ελεγα οτι ειναι εφικτο μπας και βρω τιποτα σε αυτα τα λεφτα που διαθετω!
Λεω λοιπον αν π.χ καποιος συμφορουμιτης ειχε αγορασει απο κανα fasttech η gearbest η παρομοιο καταστημα π.χ εναν κλωνο kayfun-tayfun κ.τ.λ με 12-18 ευρω και ενα istick 30-40w με αλλα 25-27 ευρω δηλ. συνολο 40-44 ευρω και θελει να αναβαθμισει τον εξοπλισμο του η εχει παροπλισμενο αυτον τον εξοπλισμο ποσο να τον δοσει, να τον δοσει 60ευρω ?
Εγω αν ειχα παρει κατι π.χ 40 ευρω και το μεταχειριζομουν για 2-3-6 μηνες δεν θα ζητουσα 60-70 ευρω θα ζητουσα κατω απο 30!!!!!!
Αν εχουν αγοραστει απο Ελλαδα ειναι αλλο θεμα ,δηλ. αν το παραπανω σετακι το αγοραζα απο Ελλαδα 50 το istick και 40 τον κλωνο kayfun δηλ. αν εσταζα 90 ευρω και ηθελα να τα δοσω μετα ως μεταχειρισμενα δεν θα με συνεφερε να τα δοσω 30 ευρω!
Ειναι μερικοι πονηρουληδες που το εχουν κανει μπιζνα το θεμα αγοραζω φθηνα βγαζω τα γουστα μου και μετα το σμπρωχνω και βγαζω και κερδος απο πανω!
Το κανουν πολλοι και στο φορουμ που μπαινω για τα κινητα,εγω ειχα αγορασει καποτε ενα Κινεζικο κινητο 122 ευρω το κρατησα 2 μηνες αλλα λογο της πρεσβιωπιας μου επεφτε μικρη η οθονη και ετσι το πουλησα σε φιλο 90 ευρω με προικα θηκες tempered glass screen protectors κ.τ.λ αξιας αλλα 15 ευρω!
Περιμενω λοιπον ειλικρινη τιμιες προτασεις φιλοι συμφορουμιτες αν εχεται περιμενω με ανυπομονησια!