Με είχε χαλάσει κι έμενα ο τρόπος που επιλέχτηκε να βγει στην αγορά η αλήθεια είναι, στην πορεία όμως παρακολούθησα λίγο το γκρουπ στο Facebook και άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι εδώ γίνεται σοβαρή δουλειά απ'τα παιδιά, ασχέτως του ότι δεν υπάρχει -ακόμα τουλάχιστον- η δυνατότητα να διατεθεί αυτό το τόσο πολυσυζητημένο κομμάτι όσο το ζητάει το ευρύ κοινό.
Ας βγάλω στην άκρη την απίθανη ποιότητα κατασκευής αλλά και λειτουργικότητάς του cloud one, ας βγάλω και το ότι ο κατασκευαστής του (δεν ξέρω αν επιθυμεί την αναφορά στο όνομά του ) σκίστηκε να με εξυπηρετήσει στην επαρχία που βρίσκομαι όταν από καθαρή τύχη απέκτησα τον ατμοποιητή του και χρειάστηκα κάποια ανταλλακτικά για την "κακιά" την ώρα. Μα μιλάμε για απίστευτο επαγγελματισμό και εξυπηρέτηση που εμένα σαν άνθρωπο με έκανε να υποκλιθώ, ίσως γι'αυτό μάλιστα τα λέω τώρα όλα αυτά.

Θα σταθώ όμως στο εξής. Δεν είναι τυχαίο που τόσα άτομα ανά τον κόσμο που έχουν παραγγείλει τον cloud one απ'την Ελλάδα, τον πήραν στα χέρια τους (πληρώνοντας δεν ξέρω κι εγώ πόσα σε μεταφορές ), τον χρησιμοποιούν μήνες τώρα και τέλος, το μόνο που διαβάζεις εκεί μέσα είναι θετικότατα σχόλια από δεν ξέρω κι εγώ πόσα μέρη του κόσμου που υποκλίνονται σήμερα σ'αυτό το ελληνικό "κομμάτι".
Και το καλύτερο, όλοι μιλούν σ'αυτόν σαν να είχαν την ίδια επικοινωνία και γεμάτη επαγγελματισμό εξυπηρέτηση όπως αυτή που είχα εγώ μ'εκείνον όταν χρειάστηκα απλά δυο πραγματάκια.
Αυτό εμένα μου δείχνει σοβαρότατη δουλειά ασχέτως, ασχέτως, ασχέτως..
Πραγματικά δεν ξέρω τους λόγους τους οποίους μας κάνουν ακόμα και σήμερα να τον ψάχνουμε μέσω Νικολούλης.. Ειλικρινά όμως και με τα λίγα που έχω δει, ελπίζω κι εύχομαι να μπορέσει σύντομα να τον αποκτήσει όλος ο κόσμος που ακόμα τον περιμένει (με τα "πάνω" και τα "κάτω" του ενδεχομένως ) αλλά να πάρει κι ο "Χ" κατασκευαστής το "κομμάτι" της αγοράς που δικαιωματικά θα του ανήκει. Αν είναι στις επιθυμίες του φυσικά.
Δεν γνωρίζω τίποτα, πραγματικά. Πιστεύω όμως ότι μέσα στον Φλεβάρη θα αρχίσει να αλλάζει λίγο το πράγμα, για όσους έμειναν με το ενδιαφέρον ακόμα εκεί βέβαια.
...και να βρω χρήμα και διαθεσιμότητα να πάρω ακόμα έναν μπλα μπλα μπλα..