Η ατμοποίηση είναι φανταστική με πυκνό, πλούσιο ατμό και υπεράριστη τροφοδοσία με κάθε είδους στήσιμο και σύρμα. Γενικά η τζούρα του είναι αεράτη, αλλά μπορείς να τη σφίξεις αρκετά από το airflow και είναι αθόρυβη.Η ποιότητα των υλικών του είναι κορυφαία κι από διαρροές δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα, έχει πανεύκολο στήσιμο, πλύσιμο,, δέσιμο και γέμισμα με μπουκαλάκι με βελόνα ή με λεπτή μύτη.Με γυάλινο σταγονόμετρο το γέμισμα είναι δύσκολο.
Η γεύση είναι κάτι υποκειμενικό και εξαρτάται από το σωστό στήσιμο, ανάλογα με τον ατμοποιητή. Για μένα δίνει καλύτερη από τους kayfun, με το Φαινόμενο που τους χρησιμοποιώ καθημερινά, κάποια υγρά τα προτιμώ στον ένα και κάποια στον άλλο. Ο Εβίβα τους τρώει και τους δύο σε κάποια υγρά και οι άλλοι πρέπει να παίξουν σε υψηλότερα βατ για να τον συναγωνιστούν, αλλά εμένα δεν μου αρέσει η τζούρα του Εβίβα και δεν τον θέλω γι' αυτό το λόγο.
Υπάρχει ακόμη ο Τηλέμαχος, ο Alpha, οι ελβετικοί κ.λπ. που δεν μπορούμε να κάνουμε εδώ τεστ, ειδικά για τη γεύση που είναι εν πολλοίς υποκειμενική υπόθεση, όπως είπα και πριν.