[justify]Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Όπως είχε πει ο αγαπητός φίλος Σταύρος 63 απ’ τον Γενάρη, με τη χρήση των peek reducers, η τζούρα έγινε ασφαλώς πιο σφικτή, αλλά το σημαντικότερο πως ανέβηκε σε επίπεδο γεύσης ο v3. Όντως. Εχθές το είπε εντυπωσιασμένος και ο αγαπημένος φίλος makis206. Σήμερα το λέω κι εγώ. Η γεύση είναι σούπερ, και είναι πάντα Cloud.[/justify]
[justify]Εδώ βέβαια θα ήθελα να σημειώσω στα γρήγορα κάποια πράγματα, προσωπική γνώμη πάντα. Λοιπόν, πλέον έσφιξε σε κεντρική εισαγωγή με 2 x 1mm. Τα peek έχουν μικρό κεφάλι (δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου στις παρακάτω εικόνες), πράγμα που σημαίνει πως οι εισαγωγές έχουν πλέον ψηλώσει, (εδώ φαίνεται κάπως στην τελευταία εικόνα με την τοποθετημένη αντίσταση. Επέλεξα επίτηδες χοντρούτσικο κάνθαλ στα 0,4mm, που είναι και αρκετά συνηθισμένο ως επιλογή. Εδώ λοιπόν οι κορυφές των κεντρικών εισαγωγών ψήλωσαν κατά 1 χιλιοστό (αν είδα σωστά), επομένως, αν επιλέξω πυρήνα π.χ. 2.5mm τότε έχω κι ένα μικρό περιορισμό σε επιλογή ύψους (π.χ. παρακάτω φαίνεται πως χώρεσε κατά 1/2 από το ύψος των βιδών). / Στις επιλογές μου είχα ως αποτέλεσμα και την πολύ μικρή απόσταση αντίστασης και κεντρικής εισαγωγής, άρα εγώ συμπεραίνω πως είναι ένας ακόμα λόγος για την παραπάνω ένταση στη γεύση. [/justify]

[justify]Γενικότερα θα έλεγα πως: πρώτα απ’ όλα, τέρμα ανοικτός ο αέρας, είναι πιο αεράτος από τον v1, v2 με τέρμα ανοικτοί και αυτοί. Άρα, εξακολουθεί ο v3 να είναι πιο αεράτος από τους υπόλοιπους, ακόμα και τώρα με το 2 x 1mm. / Ένα δεύτερο χαρακτηριστικό είναι πως πράγματι η γεύση είναι πιο έντονη. Και τέλος, ασφαλώς, με τα ultem του, είναι ένα ακόμα υπέροχο κουστούμι του Cloud. Δεν θα επεκταθώ παραπάνω, θα πω μόνο πως συμφωνώ με τους δύο φίλους που τα είπαν πρώτοι: σαφέστατα αξίζει να επιλέξουμε τα νέα αυτά καλούδια, (και από την άλλη, ο v1, v2, εξακολουθούν να είναι μοναδικοί, και σε κανένα μα κανένα σημείο δεν υστερούν, απλώς, όσοι φίλοι επιλέξουν τα νέα αυτά πρόσθετα θα είναι ξεκάθαρα γιατί θα θέλουν και αυτές τις επιλογές).[/justify]