[justify][member=13275]kotsos75[/member], καλησπέρα. Χε χε, δεν θα περίμενα διαφορετική σημείωση από εσένα, γνωρίζω πόσο τον αγαπάς τον Sky. / Και πέρα από τα αθώα μας πειράγματα, προσωπικά, θα έλεγα πως ο Skyline από μόνος του είναι μία ξεχωριστή κορυφαία κατηγορία επισκευάσιμου, και που κάνεις σχεδόν τα πάντα μαζί του. / Εδώ τώρα στον Cloud, είτε παίζει έδρα, είτε εκτός, έγινε πλέον προέκταση του Joe, και είναι ένας λατρεμένος μου επισκευάσιμος. [/justify]
[justify][member=7533]drum[/member], καλησπέρα. Ναι βέβαια, δεν περίμενα να είμαι ο πρώτος που κάνω 4 σπείρες με αυτόν τον τρόπο, και το αστείο πιο είναι; είναι πως τα καπνικά που κάνω αυτή την περίοδο, μου τα αποδίδει τόσο υπέροχα όπου με έπιασα να τον σκαλίζω για να τον ηρεμήσω..., ειλικρινά, αυτός ήταν ο λόγος που έφτασα και σε τόσο λίγες σπείρες. Ε, επάνω στα διάφορα στησίματα επέλεξα το συγκεκριμένο, που παρεμπιπτόντως, εγώ το θεωρώ δύσκολο. Όχι ως διαδικασία, απλώς πιστεύω πως είναι τόσο συγκεκριμένο ως στήσιμο που δεν ταιριάζει σε πολλούς σφικτούς επισκευάσιμους. Τουλάχιστον όσα εγώ έχω προλάβει να δω και να καταλάβω, με 2.5mm πυρήνα (μεγάλος ως πυρήνας για σφικτές επιλογές) και λεπτό σύρμα (στη δική μου περίπτωση ήταν στα 0.3mm), με τόσο λίγες σπείρες πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη περιορισμένη κεντρική οπή από κάτω, στην ουσία δηλ. καλό είναι να είναι μικρή (βαριά 2mm), συν το ύψος αντίστασης, συν τι βαμβάκωμα θα γίνει, συν τι υγρά θα επιλέξω, (π.χ. αν βάλω λεπτόρρευστο τότε θα έχω επιπλέον σκοτούρες στο κεφάλι), συν τα βατ (π.χ. είδα πως με άλλο σύρμα, άλλα πάχη και άλλα βατ, είχα, εξαιρετική απόδοση των καπνικών, όμως, πέρα από ανεπιθύμητα σκασίματα, είχα και ενοχλητικό ψεύτικο χτύπημα λόγω των παραπάνω βατ+ την άμεση τροφοδοσία υγρού επάνω στη μικρή αντίσταση των 4 σπειρών). Τέλος πάντων, ήταν μία ακόμα υπέροχη απογευματινή ασχολία με τον Cloud. Εξαιρετικός, γι’ ακόμα μία φορά. [/justify]