[justify]@Κωστας Τ., καλησπέρα. Αν μου επιτρέπεις, με ποιους ατμοποιητές έγινε (αν έγινε) η όποια σύγκριση που προκαλεί διαζύγιο; το λέω αυτό γιατί, τέτοια μεγάλη απογοήτευση ξεπερνάει το προσωπικό γούστο. Ο Cloud δεν είναι της “σειράς”, μπορεί άνετα να χτυπήσει πολλά βαριά ονόματα, και σε γεύση (που μας ενδιαφέρει), και σε ντουμάνι και σε καλό χτύπημα. Μάλιστα, αν μιλήσω πλέον προσωπικά θα πω πως, αν μου έδινε παραπάνω αέρα, δεν θα ξεκόλλαγα εύκολα, όπως επίσης, αν δεν σου έκατσε καλά το kanthal 0.36mm τότε είναι ανεξήγητο φαινόμενο η όποια απογοήτευση. (εγώ είμαι σταθερά: 0.32 – 0.36 / 5, 6 σπείρες σε 3mm και 2,5mm), και είναι σκέτη μαγεία. Ειλικρινά, θέλω να βρω υγρό που να το αποδίδει χάλια, αν το βρω θα το φωνάξω.
καλησπερα joebarteam.(συγνωμη αλλα δεν γνωριζω το ονομα σου).
καταρχην το,αν εγινε,που αναφερεις στην παρενθεση ελπιζω να μην ειναι ειρωνικο μιας και αν διαβασες
και πιο πριν αναφερω οτι τα υγρα που δοκιμασα στον cloud τα εχω δοκιμασει σε phenomenon zest και
lite,kayfun v5 και kfl+ που εχω αυτη την στιγμη στην κατοχη μου.
μιας και τα υγρα αυτα τα ατμιζω σταθερα και μονιμα τους τελευταιους μηνες τα εχω ατμισει
και σε kayfun v3-v4,le magister,le zephyr.
ατμιζοντας τα και στον cloud δεν αισθανκηκα οτι εδινε το κατι παραπανω και σε ορισμενες
περιπτωσεις και χειροτερα.
επισης αν θα παρατηρησες πουθενα δεν αναφερω οτι ειναι ενας ατμοποιητης της σειρας
και ουτε τον απαξιωνω.
ευκολο στησιμο,ευκολο γεμισμα,διαρροες μηδεν,πυκνος ατμος με πολυ καλη τζουρα.
και μαλιστα λεω οτι ισως δεν κανω κατι εγω σωστα.
οσο αναφορα την φραση σου,η απογοητευση ξεπερνα το προσωπικο γουστο,θεωρεις
οτι ειμαι για καποιο δολιο λογο προκατελλημενος και δυσφημω τον ατμοποιητη?
η απογοητευση μου εγκειται καθαρα και μονο σε προσωπικο επιπεδο μιας και δεν
πηρα γευστικα αυτο που περιμενα.
επισης ειπα οτι θα του δωσω λιγο χρονο ακομα γιατι πραγματικα ηθελα να τον κρατησω
αλλα χωρις να λεω οτι ειμαι <<εμπειρος>> δεν εχω την αισθηση οτι κανω κατι λαθος.
και γενικα αν κατι με κουραζει δεν καθομαι να σκασω κιολας οποτε το αποχωριζομαι.
μηπως δεν επρεπε να το αναφερω αυτο εδω στο νημα?
μηπως ειμαι ο πρωτος που δεν του <<κανει>> τελικα ενας ατμοποιητης και τον δινει
και ο επομενος κατοχος πινει νερο στο ονομα του?
για κατι τοσο υποκειμενικο οπως η γευση δεν υπαρχουν στανταρ.
[/justify]