Nαι ο πολος ειναι για μεγαλα χαστουκια.
Μπορει απο 'κει να υπαρχει προβλημα.
Αυτο ειναι βάσιμο σαν αιτια λαθους λειτουργιας .
GiorgosDS , τις αντιστασεις σου πως τις εχεις ;;;
Αν τις εχεις οπως λεει η εταιρια , φυσικο ειναι...
Εγω τις εχω καθετα στις τρυπες τροφοδοσιας και το υγρο εχει αμεση επαφη και πολυ ευκολη τροφοδοσια .
Σε 2.5mm αξομα , ειναι ακριβως οσο ειναι και οι τρυπες τροφοδοσιας.
Le Magister κλωνο εχω και 'γω φιλε μου.
Το στησιμο που εχω σαν ποσοτητα βαμβακιου ειναι χαλια.
Πριν που τον ειχα σωστα στημενο , δεν μου εκανε κανενα κολπο.
Το ειχα στα 30 - 40 Watts συνεχεια και στους 250°C.
Δεν έφτανε τη θερμοκρασια αυτη (καπου στα 225°C ηταν το ανωτερο που ειχα δει) και αυτο σημαινει οτι η τροφοδοσια ηταν πολυ καλη .
Τωρα που ειναι σαν τα μαυρα του τα χαλια , πανω απο 30 Watts ειναι δυσκολο να παω.
Συμφωνω με τον Shado οτι το πρωτο ρολο για καλη αποδοση σε ολους τους επισκευασιμους ειναι το σωστο σεταρισμο
και ακομα πιο σημαντικο οταν εχουμε να κανουμε με tc.
Συμφωνοι μεχρι εδω.
Αλλα οταν μου διαβαζει κρυα την αντισταση με διαφορετικες τιμες.
Επισης με το φαινομενο που πραγματικα και το εχω ξανα αναφερει,χωρις φυσικα να θελω να μειωσω σε αποδοση αλλους ατμοποιητες,αλλα ο συγκεκριμενος που παει αγκαλια με την υπερτροφοδοσια
Κοιτα που θα μου τα φαει τελικα τα λεφτα ο κυρ Dani..
Αντε βρε.... Καλοατμιστο....
Billy, ασε τα ψαροσυρματα με θερμοκρασιες & τετοια & πετα ενα kanthal στον "μαγο" να βρεις την υγεια σου λεμε
Προσπαθω να δω τι εχει να μου δωσει το ''καινουριο'' , αλλα μαλλον θα δω την ζωη μου απο την αρχη παλι....
Πηγαν χαμενα τοσα χρηματα σε συρματα ....... και πηρα και μεγαλες κουλουρες.....
Δηλαδή το μοντάκι δουλεύει τέλεια σε tc και γι' αυτό απαιτεί τέλειες αντιστάσεις, αλλιώς σε κρεμάει?
10 μήνες τώρα, που παίζω και με tc, έφτιαχνα τέλειες αντιστάσεις και τις τελευταίες 20 μέρες με το vtc κουλάθηκα?
Δηλαδή ότι έχουμε πει μέχρι τώρα για προβληματικά σύρματα, απροσδιόριστου tcr να μην τα λαμβάνουμε υπόψιν πια?
Το "για όλα φταίει το στήσιμο", κατά τη γνώμη μου δεν δικαιολογεί ούτε το καλύτερο μοντάκι που κυκλοφορεί εκεί έξω, ούτε τον καλύτερο ατμοποιητή και πάντα θα μεταθέτει την ευθύνη στον χρήστη και θα καλύπτει τις αδυναμίες του κατασκευαστή και του εμπόρου.
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, σε πολλές περιπτώσεις φταίει το στήσιμο, αλλά όχι πάντα. Από την άλλη δεν ξέρω αν φταίει κάπου το μοντάκι (κονέκτορας ή πλακέτα), στο ψάξιμο είμαι κι εγώ χωρίς να έχω καταλήξει, αλλά όχι ότι κι αυτό είναι τέλειο, αλλιώς θα είχε 200, όχι 35€.
Το ξαναείπα, δεν βοηθούν οι απόλυτες κρίσεις, όταν αντιμετωπίζουμε θεματάκια και ψάχνουμε λύσεις.
Ναι βρε Γιωργο.
Το δεχομαι αυτο που γραφεις και οτι εχει γραψει ο καθενας εδω.
Απλα αυτο που λεω ειναι οτι ακομα και το ιδιο στησιμο να κανει καποιος παντα και να το ξερει απ' εξω το αποτελεσμα , μη ξεχναμε και το δαιμονα της σιγουριας....
Οπως εγραψα και πριν , εκανα ακριβως το ιδιο στησιμο που κανω στο L.M. και ειναι αισχος τρομερο.
Ημουν ομως σιγουρος οτι το εκανα σωστα.....
<< Αυτος που ξερει μπανιο θα πνηγει. Αυτος που δεν ξερει δεν παει στα βαθιά...
>>
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση;Ενα μοντ σαν το vtc που παίρνει μία 18650 σε πόσα watts πρέπει να το δουλεύουμε μέγιστο ώστε να μην το λυγίσουμε; Θελω να πω πως αν και φτάνει στα 75w φαντάζομαι οτι το να το δουλεύουμε για παράδειγμα μόνιμα στα 60w δεν είναι το ιδανικό για ένα τέτοιο μοντ
Το ανωτερο ειναι τα 50Watts για 20αμπερη μπαταρια φιλε μου.
Απο 'κει και πανω καμια μπαταρια δεν μπορει να σου δωσει αποτελεσμα που θα ατμισεις με αξιοπρέπεια...