Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Εδώ και κάτι πάνω από ένα μήνα είμαι κάτοχος ενός vtc mini και ενός atlantis 2. Το πρώτο μου setup και εκ των υστέρων παίρνω χαμπάρι ότι είναι μάλλον λίγο κουφή επιλογή για αρχάριο, αν και δε μετανιώνω που μπήκα κατευθείαν στο subohming. Με αυτά που διαβάζω όμως προβληματίζομαι λίγο σχετικά με την ασφάλεια αυτού που κάνω. Λοιπόν:
Τον atlantis τον έχω με κεφαλή 0.3 γιατί μου αρέσουν τα ζεστά ντουμάνια και η γεύση που βγάζει. Προτείνουν 70-80 watt που ειδικά με αυτό το μοντάκι δε παίζει να τα ακουμπήσω, όμως προσωπικά βλέπω ότι το sweet spot για εμένα είναι 55-65 watt. Σε αυτά το μοντάκι λέει ότι δουλεύει σε 4.06-4.42 watt. Στα 65 βγαίνει ήδη από πολύ νωρίς μήνυμα weak battery, οπότε παίζω στα 60 watt όπου φαίνεται να δουλεύει σωστά για αρκετή ώρα (4.24 volt).
Η απορία μου βρίσκεται στο εξής: Η μπαταρία που έχω είναι μια lg he4 (κιτρινη) και σύντομα θα πάρω μια hg2. Δεδομένου ότι αν δεν απατώμαι αυτές οι μπαταρίες είναι 3.7v και πλήρως φορτισμένες δίνουν κάτι παραπάνω από 4v, κάνει να το δουλεύω τόσο ψηλά (όχι απαραίτητα 65w, άλλα έστω στα 60w-4.24v) ή είναι ξεκάθαρα για dual battery setup(δεν ήξερα δεν ρώταγα, αλλιώς θα πήγαινα σε cuboid); Γενικά μια καλή μονή μπαταρία με 20A rating ποιά είναι τα ανώτατα όρια σε v που πρέπει να έχω το μοντάκι για ασφαλή λειτουργία;