Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι τα watt, τουλάχιστον σε αυτό το μοντάκι και με αυτό το σύρμα, παίζουν και αυτά σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα.
Παράδειγμα στους 220 βαθμούς που μου αρέσει η θερμοκρασία του ατμού, μέχρι τα 20 watt παίρνω πολύ πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα από ότι από αυτά τα watt και πάνω. Αν παρατηρήσετε τις ενδείξεις της οθόνης, πατάτε το fire χωρίς να ατμίζετε, θα διαπιστώσετε ότι όσο πιο πολλά watt τόσο περισσότερες και πιο ακραίες μεταβολές από τις παρεμβάσεις του κυκλώματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η τζούρα να μην έχει την απαραίτητη ομοιομορφία και να γίνεται λιγότερη ποιοτική, τουλάχιστον εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι.
Και κάτι ακόμα, κάτω από 210 βαθμούς είτε με λίγα είτε με πολλά watt το αποτέλεσμα είναι από ανύπαρκτο έως εντελώς υποτονικό, κάτι που δείχνει ότι το συγκεκριμένο σύρμα θέλει μεγαλύτερες θερμοκρασίες. Από εκεί και πάνω αρχίζει να έχει ενδιαφέρον και όσο πιο μεγάλη θερμοκρασία τόσο πιο πολλοί οι πιθανοί συνδυασμοί.
Συμπέρασμα αν δεν δοκιμάσεις μόνος σου δεν μπορείς να καταλήξεις.
Πάντως ο έλεγχος θερμοκρασίας με το αυτό το SS σύρμα δουλεύει και θεωρώ δεδομένο ότι όποιος ψαχτεί θα βρεί κάτι που θα τον ικανοποιεί περισσότερο από αυτό που μέχρι σήμερα έχει συνηθίσει.