Πολύ αμφιβάλω πάντως αν παίζει κάποιο ρόλο το χρώμα από το καρουλάκι. Αναφέρομαι σε σύρμα ίδιας διατομής βέβαια. Λογικά και το μαύρο και το πράσινο πρέπει να είναι ίδια και το μόνο που αλλάζει είναι το χρώμα της συκευασίας.
Πίστεψε το και όμως παίζει ρόλο το χρώμα είναι άλλη παρτίδα και δουλεύει σωστά το πράσινο.
Καλησπέρα σε όλους .έγραψα και στο θέμα του magma αλλά κανένας δεν μου απάντησε.το γράφω και εδώ .έχει δοκιμάσει κανένας με ss316 στον magma ? Και αν ναι μπορεί να μου στείλει το στήσιμο που έκανε ? Έχω ss316 28awg και θέλω να βγει γύρω στα 0.3-0.5 ohm .Ευχαριστώ
ΑΝ θες να βγάλεις τόσο χαμηλή αντισταση πάρε 40αρι ss το δοκίμασα σήμερα είναι μια από τα ίδια με 32αρι όμως καμία διαφορά στο ατμισμα απλά βλέπεις αλλά ωμ.
Δοκίμασα το ss της ud αυτό στο πράσινο καρουλακι. Καταπληκτική γεύση. Έβαλα tcr 105 στο sx mini ml αλλά γρήγορα κατέβηκα στο 92. Μου φάνηκε ότι δούλευε πιο σωστά εκεί. Το θέμα είναι πως μετά από μία μέρα δεν δούλευε όπως στην αρχή. Έπεσε αρκετά η απόδοση του. Γεύση ίδια αλλά χτύπημα και ντουμανι πεσμένα. Θα δοκιμάσω ξανά όμως γιατί μου άρεσε πολύ η γεύση του.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό και έτσι κάθε 5ml ρίχνω ένα νέο στήσιμο και απολαμβάνω
Περίεργα πράγματα. Εγώ πάλυ κοντεύω να τελειώσω ένα καρουλάκι μαύρο ud 28ga και αν εξαιρέσω 1 2 στησήματα είμαι μιά χαρά και με σταθερό άτμισμα ακόμη και όταν άφησα μία εβδομάδα το σύρμα με αλαγή βαμβακιού μόνο. Συναλικά το πρωτιμό απο το kanthal σε τανκάτους άτμο ενω σε dripper δεν βρίσκω ουσία να το χρησιμοποιώ.
Παίζει ρόλο και το μοντακι π.χ αν το ςς το δουλεύει σταθερά στα 0.00120 φυσικά θα πυροβολεί αλλά δεν θα δείχνει σωστά την θερμοκρασία.
Γιατί όχι σε ντριπερ ;εκεί είναι που χρειάζεται οπωσδήποτε ο έλεγχος.
Έλα ντε, άντε βρες άκρη! Εδώ αρχίσαμε να μιλάμε και για τι χρώμα έχει το καρουλάκι, λες και δεν φτάνει το UD, ss316L, 28ga
Πιθανόν να μην έχει σταθερό tcr το σύρμα, όπως λέει παραπάνω ο takkat και ανάλογα με την παρτίδα και τις μικροδιαφορές στο στήσιμο, να έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Επιφυλάσσομαι μέχρι να δοκιμάσω αρκετά διαφορετικά σύρματα, μπας και βγάλω πιο ασφαλές συμπέρασμα.
Ακριβώς έτσι είναι άλλη η παρτίδα ίσως να διαπιστώσε λάθος ή ud και το διορθωσε
Εγω επειδη βαρεθηκα να κλειδωνω και να ξεκλειδωνω με το ss316 και να τρωω και κανα καμμενο με tc και να εχω δοκιμασει διαφορετικα tcr ,90 εως 120 και επειδη βλεπουμε οτι δεν βρισκουμε ακρη με το tc στο ss ud συρμα τουλαχιστον, το γυρισα σε power mode και ολα μια χαρα,την ιδια γευση εχει ,το διο χτυπημα,ατμο και το ιδιο καμμενο θα φαω οπως και με το tc
Καμένο ποτέ ποτέ ποτέ ακόμα και σκέτο βαμβάκι με δοκιμές που έχω κάνει ,καμένο ποτέ κάτι κάνεις λάθος ή στο στήσιμο ή στο ρύθμισμα σίγουρα.
Καλα και εγω δεν τρωω καμμενο συνεχεια,ουτε με 120 ουτε με 90 tcr ,αλλα αμα εχεις καποια στιγμη υποτροφοδοσια η ξεχασεις να ανοιξεις τα υγρα σε ατμοποιητη με ρυθμιση ,θα δεις με το tc και το SS αν θα το φας το καμμενο
Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk