(Image removed from quote.)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σ' αυτη τη φωτογραφια Βουλα μου η κεφαλη δεν μοιαζει με του EVOD (Primero - Delirium) .
Μπορει βεβαια παρα τη διαφορετικη του οψη , αν οι διαστασεις του ειναι σαν του EVOD , να ταιριαζει. Το εχω δει και σε αλλους ατμοποιητες αυτο.
Για να ξεμπερδευτει ομως και το κοριτσι μας , να αναφερω οτι η
Nobacco δεν κατασκευαζει μπαταριες και ατμοποιητες.
Ειναι μια εταιρια η οποια βαζει το ονομα της σε διαφορα προϊοντα της
Joyetech , της
Κanger κλπ.κλπ.κλπ.
Αλλαζει τα ονοματα των μπαταριων και των ατμοποιητων και τα πουλαει σαν δικα της.
Η μπαταρια αυτη ειναι μια απλη
EGO και η μονη διαφορα που εχει απο τις αλλες , ειναι οτι εχει ξανασχεδιασμενη κεφαλη , ωστε να μην υπαρχει το μικρο κενο που ειχαν οι προηγουμενης σχεδιασης
EGO μπαταριες , κατω απο τους ατμοποιητες .
Αυτη ειναι μονο η διαφορα τους. Σαν λειτουργια και αποδοση , ειναι απλα μια
ΕGO.
Οποτε , ολοι οι ατμοποιητες που εχουν σπειρωμα
EGO οπως οι
evod,primero,delirium,protank mini,aerotank mini,CE4,CE4 plus V2,gemini και αμετρητοι αλλοι τετοιου ειδους , μπορουν να βιδωσουν και να δουλεψουν μια χαρα επανω στη μπαταρια αυτη ή σε οποια αλλη μπαταρια.
Αρα αγαπητη μου
RheaJ , μπορεις να αγορασεις καποιον αλλο ατμοποιητη που η βαση του εχει σπειρωμα τυπου EGO , να τον βιδωσεις επανω και πολυ απλα να ατμισεις ομορφα , φτηνα , ανετα και χωρις κανενα αγχος.
Να του βαλεις και υγρο ομως .............
Αυτο για το υγρο στο γραφω με απολυτη σιγουρια , γιατι εγω δεν εβαλα υγρο και η γευση τους δεν μου αρεσε καθολου.Σκετη αηδια ηταν. Μονο με υγρο απο εκεινη την ημερα...............