Καλησπερα παιδια, και μπραβο σας που βοηθατε ολοι τοσο πολυ στο forum, εχω να κανω μια ερωτηση και οποιος να μπορει να μου την απαντησει θα του ημουν υποχρεος. Πηρα πριν ενα περιπου μηνα τον goblin mini v1, (εχω το istick pico) πρωτη φορα στους επισκευασιμους αλλα ειδα καποια βιντεακια και εφτιαξα μονη αντισταση και μου πετυχε χωρις καποιο προβλημα, κανω 8 σπειρες 0.32 kanthal A1 και μου βγαινει η αντισταση περιπου 1.40 ωμ, το δουλευω στα 12.5 watt μια χαρα, αλλα το προβλημα μου ειναι αλλο. Μου καιγεται η αντισταση χωρις υπερβολη καθε 2 μερες, δε μπορω να καταλαβω απο τι συμβαινει αυτο. Τη πρωτη μερα δουλευει τελεια, καποια μικρα σκασιματακια που και που οκ ομως, τη δευτερη μερα αρχιζει να γινεται υποτονικο το ατμισμα και στο τελος της δευτερης μερας (περιπου παντα) η τριτη μερα, το υγρο σκουραινει. το ατμισμα δεν ειναι ιδιο σε καμια περιπτωση, το ανοιγω αδειαζω οτι υγρο εχει μεσα, πιανω την αντισταση και βγαζει στη κυριολεξια μαυριλα στο χερι μου οπως τη πιανω να τη βγαλω. Κι ολα αυτα στη δευτερη αντε τριτη μερα μαξιμουμ. Μπορει καποιος να μου απαντησει αρκει να ξερει γιατι καιγεται (αν ειναι καψιμο αυτο) η αντισταση τοσο ευκολα? Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια απαντηση, και παλι μπραβο σε ολους σας για τη σημαντικη δουλεια που κανετε ολα τα παιδια εδω μεσα.