vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

169 επισκέπτες, 7 χρήστες
haris231, grag, andreashadji, maprix, gianniskouk, camber, Buliwyf

Aspire Triton

Αποσυνδεδεμένος Λάμπρος

• **
  • 437
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Triton
« Απάντηση #240 στις: Αυγούστου 22, 2015, 13:26 »
Γιατί όμως να βγάλεις την βάση για να γεμίσεις υγρά; Την βάση την βγάζουμε οταν θελουμε να αλλάξουμε την αντίσταση.

Αποσυνδεδεμένος Mixalis6R

• **
  • 187
  • V for Vaping
« Απάντηση #241 στις: Αυγούστου 22, 2015, 13:33 »
Και χωρις να την βγαλω αν το γεμιζα μεχρι πανω ειχε διαρροη μετα απο καπιο σημειο απο την κατω τρυπα του αερα...λογω μεγαλης πιεσης δεν ξερω...+ οτι μολις γεμιζω η αντισταση κολυμπαει κατω λογω της διαρροης και γεμιζω στις μπουρμπουλιθρες... :(

Αποσυνδεδεμένος Λάμπρος

• **
  • 437
« Απάντηση #242 στις: Αυγούστου 22, 2015, 13:39 »
Έπεσες σε ελαττωματικό; Κι εγώ γεμίζω μέχρι επάνω. Μηδέν προβλήματα, μόνο στο πρώτο γέμισμα μου έκανε μπουρμπουλήθρες αλλά μετά έστρωσε από μόνος του.

Αποσυνδεδεμένος Mikevet1984

• **
  • 125
« Απάντηση #243 στις: Αυγούστου 22, 2015, 13:47 »
Την καλησπέρα μου σε όλους.....

Θα ήθελα νακανω 2 ερωτήσει μήπως καποιος έμπειρος ατμιστής μπορεί να με κατατοπίσει....

1) Έκανα παράλληλη δοκιμή το ίδιο άρωμα (Τ Juice - Forest Affair) σε Τρίτωνα με 1.8Ω κεφαλή στα 13W και τον Κ1 (που τον είχα παλιότερα). Στον τρίτωνα ο ατμός είχε μία περιεργη γεύση πιο άγευστη σε σχέση με τον Κ1 με BVC 1.6Ω κεφαλήπου μου έβγαζε περισσότερο άρωμα και πιο ομαλή άτμιση. Είναι φυσιολογικό ο μικρούλης Κ1 να βγάζει πιο απολαυστικό ατμό από τον μεγάλο Τριτωνα?

2) Για να πετύχω 13W με την 1.8Ω κεφαλή στο τρίτωνα, η τάση έφτασε τα 5 Volts. Ωστοσο σε παλιότερη επιστημονικη ερευνα, Τα 5.0 volts τάσης είχαν ως αποτέλεσμα τον σχηματισμό της καρκινογόνου ουσίας φορμαλδευδης. Μήπως θα μπορούσε καποιος πιο ψαγμένος να με καθοδηγήσει αν συντρέχει κάποιος ουσιαστικός λόγος ανησυχίας.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 22, 2015, 13:53 από Mikevet1984 »

• **
  • 187
  • V for Vaping
« Απάντηση #244 στις: Αυγούστου 22, 2015, 14:52 »
Πληροφορηθηκα οτι πρεπει να εχω ολα τα airflow κλειστα οταν γεμιζω υγρο και προφανως παντα δεμενη η βαση απο κατω...δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα θα το δοκιμασω! Ακομα και στο καταστημα το γεμησανε μεχρι τερμα με ολες τις τρυπες κλειστες και παλι εσταξε λιγο υγρο απο κατω...τι να πω...πολυ καλος ατμοποιητης αλλα με κατι τετοια δεν... :thumpdown: κριμα!

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #245 στις: Αυγούστου 22, 2015, 15:32 »
Την καλησπέρα μου σε όλους.....

Θα ήθελα νακανω 2 ερωτήσει μήπως καποιος έμπειρος ατμιστής μπορεί να με κατατοπίσει....

1) Έκανα παράλληλη δοκιμή το ίδιο άρωμα (Τ Juice - Forest Affair) σε Τρίτωνα με 1.8Ω κεφαλή στα 13W και τον Κ1 (που τον είχα παλιότερα). Στον τρίτωνα ο ατμός είχε μία περιεργη γεύση πιο άγευστη σε σχέση με τον Κ1 με BVC 1.6Ω κεφαλήπου μου έβγαζε περισσότερο άρωμα και πιο ομαλή άτμιση. Είναι φυσιολογικό ο μικρούλης Κ1 να βγάζει πιο απολαυστικό ατμό από τον μεγάλο Τριτωνα?

2) Για να πετύχω 13W με την 1.8Ω κεφαλή στο τρίτωνα, η τάση έφτασε τα 5 Volts. Ωστοσο σε παλιότερη επιστημονικη ερευνα, Τα 5.0 volts τάσης είχαν ως αποτέλεσμα τον σχηματισμό της καρκινογόνου ουσίας φορμαλδευδης. Μήπως θα μπορούσε καποιος πιο ψαγμένος να με καθοδηγήσει αν συντρέχει κάποιος ουσιαστικός λόγος ανησυχίας.

Για το 1, δεν μπορω να σου απαντησω. Δεν τον ειχα ποτε τον Κ1.

Για το 2, δεν νομιζω τα Volt να εχουν κανουν με τον φορμαλδευδη. Τα watt καθαρα, μιας και σημασια εχει σε τι θερμοκρασια καιγεται το υγρο. Αν ειχες πχ ατμοποιητη 1Ω και ταση 4.5V, θα ησουν στα 20W. Οποτε θεωρητικα χειροτερο ειναι, γιατι εχεις περισσοτερη καυση.

Απο την αλλη, οτι εχω διαβασει, σημασια δεν εχουν τοσο τα Watt, οσο το να προσεχουμε να μην καιμε το υγρο και ρουφαμε καμμενο. Τοτε παραγεται η φορμαλδευδη.

Τελος, για να θες 5V για 13W, τοτε ο ατμοποιητης θα ειναι 1.92Ω. Καινουριο τον εβαλες; Γιατι εμενα μετα απο χρηση μιας εβδομαδας εχει παει στα 1.88Ω.

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #246 στις: Αυγούστου 22, 2015, 15:38 »
Ατμίζω κατά κύριο λόγο 50-50 υγρά και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το triton.

Αποσυνδεδεμένος lipo

• **
  • 138
« Απάντηση #247 στις: Αυγούστου 22, 2015, 15:44 »
Ακομα εχω μεγαλο προβλημα με το ΡΤΑ οτι και να δοκιμασω δεν δουλευει τιν εφτιαξα σε 3.5μμ και παλι τιποτα μου βγαζει μικρο ντουμανι και ελαχιστη γευση με την αισθηση λιγο καμενου καμια βοηθεια καποιος

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #248 στις: Αυγούστου 22, 2015, 16:09 »
Πληροφορηθηκα οτι πρεπει να εχω ολα τα airflow κλειστα οταν γεμιζω υγρο και προφανως παντα δεμενη η βαση απο κατω...δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα θα το δοκιμασω! Ακομα και στο καταστημα το γεμησανε μεχρι τερμα με ολες τις τρυπες κλειστες και παλι εσταξε λιγο υγρο απο κατω...τι να πω...πολυ καλος ατμοποιητης αλλα με κατι τετοια δεν... :thumpdown: κριμα!

Είχα κι εγώ το πρόβλημα όπως είδες πιο πίσω και μου πήρε αρκετή ώρα να καταλάβω τι συμβαίνει. Εν τέλει αν διάβασες πήρα τα χρήματα μου πίσω αφού πρώτα ο ιδιοκτήτης κόντεψε να με βγάλει τρελό. Θα σου πρότεινα αν είναι καινούριος να απευθυνθείς στο κατάστημα για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Αποσυνδεδεμένος GK1980

• 523
« Απάντηση #249 στις: Αυγούστου 22, 2015, 16:21 »
Σκεφτόμουν  εδώ  και  10-15 μέρες  να   κάνω  αγορά  τον  triton με  τοσο  κακά  σχόλια  που  διαβάζω  έχω  αρχίσει  να  αλλάζω  γνώμη, σε  όσους  τον  έχουν  και  το  δουλεύουν  αξίζει να  κάνω αγορά του triton ? Τώρα  είμαι  με  subtank mini και  ένα  kayfun lite plus  clone  και  είμαι  πολύ  ευχαριστιμενος  και  με  τους  δύο θέλω όμως  να  πάρω  άλλο  ένα.

Αποσυνδεδεμένος lipo

• **
  • 138
« Απάντηση #250 στις: Αυγούστου 22, 2015, 16:28 »
Εγω φιλε εχω subatank mini και ειμουν μεταξυ καιφουν κλωνο και τον τριτον πειρα τον τριτον εντελει και μεχρι στιγμης το μετανιωνο πικρα..... μπορει να αλαξω γνωμη αν καταφερω να φτιαξω το RBA

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #251 στις: Αυγούστου 22, 2015, 17:05 »
Για στοματικες, αν παω απο Triton σε Nautilus δεν θα ειναι καλυτερα; Λιγο που δοκιμασα μου φανικες καλυτερος ο Nautilus. Πιο σφιχτες οι τζουρες. Με τις καινουριες τις 4.2 - 5.0V 1.8Ω θα τον χρησιμοποιω.

Αποσυνδεδεμένος foxxx

• *
  • 46
« Απάντηση #252 στις: Αυγούστου 22, 2015, 17:23 »
Τον είδα και εγώ εχθές από κοντά αλλά δεν τον είχαν για δοκιμή.
Εμφανισιακά πολύ ωραίος τώρα στα υπόλοιπα ότι λένε εδώ τα παιδιά που τον έχουν στην κατοχή τους και πειραματίζονται πάνω του  :)

Αποσυνδεδεμένος kwnstantinos10

• **
  • 415
  • Ο τρόμος είναι εργαλείο κοινωνικής υγιεινής.~Λενιν
« Απάντηση #253 στις: Αυγούστου 22, 2015, 17:25 »
Το είπα κάτι σελίδες πρίν,για μένα ο τρίτον δεν κάνει για τσιγαρίσιες τζούρες,για πνευμονικές και πολλά βάττ είναι μανούλα.

• **
  • 187
  • V for Vaping
« Απάντηση #254 στις: Αυγούστου 22, 2015, 17:27 »
Για αντικατασταση πηγαινα αλλα μου ειπαν αυτο για το κλειστο airflow απο κατω οταν γεμιζω και ειπα ας μην το συνεχησω και να δοκιμασω λιγο ακομα...βεβαια και η aspire το λεει οτι οταν γεμιζουμε απο πανω πρπει ολα τα κατω μερη να ειναι σφιχτα..(ουτε κατα διανοια δηλαδη να λειπει η βαση...) τεσπα τον ξαναδοκιμασα αλλα επεπρνα φουλ μπουρμπουλιθρες...τι να πω δεν ξερω με εχει απογοητευσει η αληθεια ειναι και δεν ξερω αν θα μπορω να κανω και αντικατασταση προιοντος...θα το τσεκαρω παντως..προς το παρον τον αφηνω λιγο στην ακρη για να τον τεσταρω σε sub ohm λειτουργια μολις παρω και μπαταρια που να το σηκωνει και βλεπουμε... :-\

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 351722 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104660 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96528 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321784 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602510 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11753 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3199 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610057 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155120 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162178 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4489 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17883 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias